Zobacz pełną wersję : Całkiem nówka:)
Witajcie chustomamy.
Mam nadzieję wnajbliższym czasie dołączyć do tego szacownego grona. W tej chwili bowiem szukam czegoś dla siebie no i przede wszystkim dla Bobasa - mojego 3 miesięcznego synka Bartoszka. Jestem zdecydowana nosić mojego Robaczka, ale jeszcze do końca nie wiem w czym. Czytam i odwiedzam bazarek, może w końcu się zdecyduję, ale wszystkie są takie piękne!
Rozważałam kułkową lub elastyka, bo są "łatwe" w obsłudze. Ale czytając to forum zdecyduję się raczej na tkaną. Mam nadzieję, że znajdę w Opolu jakąś chustomamę, którą w razie problemów z motaniem będę mogła zapytać na żywo co i jak.
No i się rozpisałam:)
Mayka1981
06-10-2010, 19:29
kochana - w sobotę jest spotkanie Klubu Kangura - zapraszamy! zaraz Ci podlinkuję gdzie i jak...
Edit - http://forum.chusty.info/forum/showthread.php?t=41613
no to do zobaczenia :hello:
Ps.oj przybywa opolanek przybywa... :applause:
julcia87
06-10-2010, 20:12
Witaj!
pomidore
06-10-2010, 20:15
Witaj :) w Opolu masz przesympatyczne towarzystwo chustonosicielek, na pewno pomogą :)
I powodzenia na bazarku :)
Łaaa, ale fajnie:) Szkoda, że akurat w tą sobotę muszę wyjechać:( Że też się wcześniej nie odezwałam, grr. No trudno, następnym razem.
czukczynska
06-10-2010, 20:29
Witaj :)
Milego noszenia.
szybko sie decyduj, bo dzieci tak szybko rosną!!
Winoroslinka
06-10-2010, 20:37
witaj, zobaczysz, ze jeszcze niejedna chusta przejdzie przez Twoje ręce...
Dlatego chyba zacznę od nowej Nati, są takie pięknie kolorowe! No chyba, że coś mnie zachwyci na bazarku, to się skuszę na używaną, bo trochę się boję tego łamania na początek.
Mayka1981
06-10-2010, 21:09
Dlatego chyba zacznę od nowej Nati, są takie pięknie kolorowe! No chyba, że coś mnie zachwyci na bazarku, to się skuszę na używaną, bo trochę się boję tego łamania na początek.
nowe chusty zazwyczaj teraz nie wymagają łamania - taka bawełna albo bambusem to od razu są miękkie, gorzej z lnem może być ale generalnie spoko, Natki są generalnie przyjazne chustonówkom :)
sylabelle
06-10-2010, 21:45
witaj :) rozgość się na dłużej...
:hello::hello::hello:
witamy!
agnesjan
06-10-2010, 22:21
Witaj:hello:
Dziękuję bardzo za ciepłe przyjęcie:) A Mayce za pomoc, tak właśnie myślę o Nati na początek, poza tym cena też jest przystępna.
Myślę, że zostanę na dłużej, bo nie planuję pozostawiać Bobasa jedynakiem. Ma dopiero 3 miesiące, więc mam dużo czasu na noszenie jego i ewentualnego kolejnego potomstwa:)
Witaj! Fajnie,że nas coraz więcej.A spotkania jeszcze będą.Spotykamy się w miarę regularnie w mamowie na Luboszyckiej 1a/7.
Na takim spotkaniu z reguły jest sporo różnych chust do obejrzenia i pomacania,więc bądź pewna,że z jedną natką nie zostaniesz:-)
dankin-82
11-10-2010, 22:12
Witamy cieplutko :D :D :D