Zobacz pełną wersję : Kieszonki a gumka na pleckach
ewaibartek
06-10-2010, 15:07
w zwiazku z tym,ze pieluch zazwyczaj nie ma gdzie obejrzec,a przynajmniej ja jestem uziemiona to pytam Was jakie polecacie kieszonki lub AIO ktore maja jak najwygodniejsza gumke na plecach,
mój mały lezy i jeszcze troche polezy, wiec chciałabym zaopatrzyc sie w pieluchy wygodne dla niego
ostatnio kupilam AIO pszczółke i guma jest OOOOOOGROMNA :omg: ,wiec poczeka na lepsze czasy
flip i reszta bg ma fajne gumki,dobrze trzymaja,sa miekie i nie odciskaja na pleckach i w pachwinkach :)
Wiewiórka
06-10-2010, 21:00
Wiem, co najgorsze gumki- Naughty Baby
flip, bum genius, cushie tushies.
Gertruda
06-10-2010, 21:03
Nam nie odciskają NB. A IB odciskała...
Więc jak widać sprawa baaardzo indywidualna...chyba trzeba samemu wypróbować.
uderz do Marsjanki, ba bardzo miękkie aio a gumką noc nie brakujea cena bajka
no ja dla maluszkó polecam aplle własnie za gumeczki, zwłaszcza na brzuszku bo to rzadko spotykaneale już nie otuję ;)
no i zawsze mozna zamówic u dziewczyn szyjacych np z delikatna gumka albo troszke szersza albo zupełnie bez gumki - bo szerokość w pasie przeciez regulujesz rzepami lub napami:-) i problem gumek z głowy.
z moich doswiadczen wynika ze najlepsza kieszonka z wejsciem po srodku
Blanka_1982
06-10-2010, 22:59
Ja jak na razie z NB też nie mam problemów...
ewaibartek
07-10-2010, 09:47
Naughty Baby-to byla pierwsza moja pielucha,jak zobaczylam gumki to zawał :)
Bumgenius V3 (nie wiem jak wcześniejsze) ma przy gumce na pleckach kawałek dodatkowego mikropolaru który można wywinąć i dzięki temu przy pleckach miękko i się gumka nie odciska.w którymś z anglojęzycznych opisów znalazłam taka poradę. ja nie wywijam a i tak się nie odciska:)