PDA

Zobacz pełną wersję : TRWAM :shock:

nieznajowa
05-10-2010, 18:28
Pstrykam pilotem i natknęłam sie na tv Trwam. Normalnie bym przeleciala dalej ale był jakis program Dla Mamy, Dla Taty... Najpierw mówili o cc a potem... Pokazywali jak wiązać plecaczek prosty w chuscie :) Co prawda zrobili to bardzo króciutko i jak ktoś by bazowal tylko na tym to sie nie nauczy i lepiej żeby nie próbował (pani pokazywala wiązanie na bardzo malej lalce, imitującej malutkie dziecko) ale i tak bylam pod wrażeniem. Po raz pierwszy na tej stacji trafilam na coś normalnego, fajnego i cos, co popieram :)

Iwka
05-10-2010, 19:25
To chyba nie pierwszy raz, bo mi kiedyś jakaś starsza pani mówiła, że w tv Trwam uczyli wiązać.

i_n_a
05-10-2010, 19:40
tak tak! moja babcia -regularny widz Trwam, ostatnio mi opowiada, że ogląda co jakiś czas te chusty i te fajne mamusie z małymi dziecmi, i że to taaakie dobre, no bo w tv pokazują ;) i że to takie, "jak twoje" te chusty :)

nieznajowa
05-10-2010, 21:12
tak, widac bylo, ze to nie pierwszy raz, że pokazuja rózne wiazania :)
Fajnie, chociaz tyle ;)

Magdailena
05-10-2010, 21:22
Ja już pisałam gdzies, ze raczej jestem antyklerykalna( nie jwestem z tych co to smieja się z RM czy tv Trwam czy tez w ogóle z katolicyzmu), ale nie widzę w tym nic dziwnego, że tam pokazują.

pati291
05-10-2010, 21:50
To teraz rozumiem dlaczego wszystkie starsze babcie uśmiechają się do mnie jak sobie chustowo spacerujemy;)

Madzia :)
05-10-2010, 22:42
To teraz rozumiem dlaczego wszystkie starsze babcie uśmiechają się do mnie jak sobie chustowo spacerujemy;)

Ja już teraz też rozumiem te uśmiechy :) Myślałam, że uśmiechają się bo ładnie z malcem wyglądamy :(

Iwka
05-10-2010, 22:51
Ja już teraz też rozumiem te uśmiechy :) Myślałam, że uśmiechają się bo ładnie z malcem wyglądamy :(
Ale to się nie wyklucza :D

dziobak
05-10-2010, 23:03
haha, te uśmiechy to pewnie dlatego, że starsze panie sobie myślą "oho, kolejna telewidzka telewizji trwam, i jak pięknie stosuje się do rad podanych w tv" :P

Fiona
05-10-2010, 23:07

hihihihi;)
a Ty myślałaś, że one tak z własnej woli?;)

manah
06-10-2010, 00:00
Ciekawe, moja teściowa też ogląda regularnie, a nic nie mówiła. Albo nie trafiła na program, albo cicho siedzi, bo ona nie bardzo jest przekonana o słuszności moich "wymysłów". WYdaje jej się, że Anieli w chuście ciasno, że mi ciężko, że mała się przyzwyczai do mamy za bardzo:!: :duh:

morepig
06-10-2010, 00:07
WYdaje jej się, że Anieli w chuście ciasno, że mi ciężko, że mała się przyzwyczai do mamy za bardzo:!: :duh:
Ty, jak tak patrze na mojego Czaka to w sumei ona ma rację :D

vilemon
06-10-2010, 00:23
z ciekawości weszłam na stronę tv trwam i proszę wszystkie odcinki programu można sobie obejrzeć
http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=mtnew

Bonita
06-10-2010, 11:25
nie żebym była widzem tv trwam, ale też widziałam tam kiedyś przelotem jakieś mamy w chustach ;)

IzaBK
06-10-2010, 11:34
pati -pomyślałam dokładnie to samo :mrgreen:

Olban
06-10-2010, 11:54
Obejrzałam już jeden odcinek o chustach- super! rzeczowo i pozytywnie :) o karmieniu też zerknęłam, i nie mogę się przyczepić... ;) po prostu promują naturalne, zdrowe podejscie do macierzyństwa... poza tym kulinarne porady mają super w radio (środy 10.30-11.00), więc chyba tylko w sprawach religijnych i politycznych są takie "oszołomy" ;)