Zobacz pełną wersję : Oglądacie teraz DDTV?! Jutro tzn. w środę będzie się wypowiadał Zawitkowski nt chust i nosideł //połączone
pomidore
05-10-2010, 09:45
Czekam na jakieś rewelacje w stylu, jakie to dobre są wisiadełka:roll:
No i są wisiadła!! Przodem do świata można nosic:duh:
Ogladamy - wstep był niezły!
a to brązowe to MT czy jakis ergo bo slabo widze?
aaaa to tuli!!!! i bardzo dobrze, a jak ładnie powiedzial:)
no proszę i zwalili na PZ :)
uwazam, ze bardzo dobrze, ze poszedł ten mail do tego pana - przeprszam, nie pamietam juz kto to napisal, alez zeby od razu o wojnie:roll:
O Tuli powiedział, ale widać nie doczytał, bo według niego nosi się w nim tylko na plecach i o cenach pojęcia nie ma... I chyba jednak o chustach pojęcia nie ma, bo tylko pouch'a widział!
pomidore
05-10-2010, 09:52
Taaa a wg niego najlepsze jest wisiadło 3 w1, do noszenia m.in. przodem do świata.
Kolejny specjalista od noszenia, pożal się boże...
lawendax
05-10-2010, 09:52
Niezbyt korzystny występ, i że nieby wojna n/t chust w internecie...
pan zdecydowanie niedoinformowany w temacie
No i ciekawe gdzie on widział tuli poniżej 300 zł, chyba że z drugiej ręki :roll:
martalicja
05-10-2010, 09:53
aaaa to tuli!!!! i bardzo dobrze, a jak ładnie powiedzial:)
no proszę i zwalili na PZ :)
uwazam, ze bardzo dobrze, ze poszedł ten mail do tego pana - przeprszam, nie pamietam juz kto to napisal, alez zeby od razu o wojnie:roll:
to samo o tej wojnie pomyślałam... ale może jest jakaś wojna o jakiej my nie wiemy a on wie??
Myślę, że gdyby nie Mail do Urbańskiego, ten pokaz nosideł wyglądałby znacznie gorzej ;)
A ja myślę, że to nie jest kwestia niedoinformowania. Przyjdzie producent wisiadła, zapłaci za pokazanie produktu w programie i tak to wygląda.
Niezbyt korzystny występ, i że nieby wojna n/t chust w internecie...
pan zdecydowanie niedoinformowany w temacie
No i ciekawe gdzie on widział tuli poniżej 300 zł, chyba że z drugiej ręki :roll:
Bo dostał jednego maila i już taki wyuczony niby... specjalistą to on może i jest ale w innej dziedzinie!
martalicja
05-10-2010, 09:56
chyba nikt nie musiał płacić. Pan Urbański po prostu lubi gadżety, więc jak coś jest 3w1 lub ma wymienny kolorystycznie pasujący do stroju element, to jest git.
Pierwszy link z google - po wpisaniu nosidełko dla dzieci, bo rozumiem, ze tak się zabrał do pracy - poszperal w necie, jak sam sie przyznał
- pierwszy po heapseacie, tuli -
to ten artykuł - nie wiem czy moge zalinkowac, w razie czego wywale
http://zakupymamy.pl/jak-wybrac-nosidelko-dla-dziecka/
ja pisalam :)http://forum.chusty.info/forum/showthread.php?t=42098
pomidore
05-10-2010, 10:03
Matko co zo idiotyzmy są w tym artykule:duh:
Najlepsze IMO: "Brak bodźców zewnętrznych spowodowany noszeniem dziecka w pozycji osłaniającej jego główkę może hamować jego rozwój"
no i faktycznie niedoinformowany mocno ten pan
ożemy jakś pettycje społeczną napiszemy żeby jedną z nas najbardziej kompetentną do tv wpuścili i żeby o chustach poopowiadała
nawt mam jedną osobę n myśli
Jak juz sobie od rana cisnienie podnioslam to sie powywnętrzam
Mam wrażenie, ze za dużo czasu nie poswiecił na przygotowanie, w sumie to też nie ma co się dziwic, kilkuminutowe wejście, pomachanie czyms tam to wystarczy odpalic google
i nawet sie nie wysilać - kilka pierwszych odnośników, do tego info z maila od marciasone (och jakie to kontrowersyjne te chusty - pewnie drugie podejscie do netu zrobił) i tyle. Nawet pol godziny pewnie mu to nie zajęlo....
A wydaje mi się, ze jak się troche poczyta to mozna sobie wyrobic opinie, i tez niewiele trzeba - jak wpadlam na pomysl zakupu chusty - bardzo szybko znalazłam info na temat...np o tym dlaczego nie nalezy nosic przodem do świata - bo ja bardzo się bałam chusty i tego motania 5 metrami szmaty:) chcialm cos na szybko, na wejscie po schodach, wiec chusty omijałam szerokim łukiem informacyjnym ;)
Ciekaw w czym on nosi, jesli nosi, swoje dziecko?
o nie nosi bo ma przeciez taka platforme do wozka co buja z UK sprowadzone i za nie niego buja ,pewnie stosuje zamiast spaceru :/
Bardzo słabo przygotował się do tematu.
Zaczynam poważnie zastanawiać się czy tak jest ze wszystkim w DDTVN.
hehe
nasze dzieci cierpią z powodu braku bodźców zewnętrznych hehe
ciekawe które:D
takie nie do rozwinięte bodźcowo
nie widzialam i nie wiem czy chcę widzieć, bo wybitnie tego pana nie lubie z całym tym jego inwentarzem gadżetowym :thumbs down: byłabym zdziwiona gdyby rzetelnie się do tego przygotował, szczególnie po jego mailowej odpowiedzi...
mam nadzieję, że jutro Zawitkowski jakos naprostuje widzów...
dzisiaj nie oglądałam Urbańskiego, może sobie w necie zobaczę, ale nie wiem czy mam ochotę oglądać tego goscia... Ciekawa jestem co jutro Zawitkowski powie
tak troche offtopowo i moze niesprawiedliwie ale odnosze wrazenie ze ten facet tzn Urbański,to taki "lanser",ktory chce sie w tv pokazac,nie wnikajac w szczegoly ,tego co ma przekazac.
troche bełkot mi wyszedł,przepraszam,ale gośc mnie drażni.
koniec ot:P
Winoroslinka
05-10-2010, 15:08
a ja mysle ze tak jest z wiekszoscia tematów poruszanych w takich telewizjach śniadaniowych - niewiele wnosi tresci jedynie taka piana z wierzchu. Takie pierdu pierdu z rana, zeby przytrzymac babki przy TV. Urbanski to w ogole jakis znawca wszelkich gadżetów - przeciez to mało wiarygodne, w zyciu bym na jego opinii sie nie opierała.
kubutkowa
05-10-2010, 15:25
jest już może ten wycinek w necie?Bo trudno mi się ustosunkować.
Inna sprawa,że popieram Winoroślinkę, trudno opowiedzieć dobrze o produkcie w ciagu 5 minut.
dorcik81
05-10-2010, 15:33
nie ma co się dziwić...co w końcu były rzecznik prasowy policji może wiedzieć o chustach i noszeniu
wielki specjalista się znalzł:twisted:
ciekawe co jutro PZ powie
http://dziendobrytvn.plejada.pl/26,38289,wideo,,205966,chusta_czy_nosidelko,aktual nosci_detal.html
nie dałam rady obejrzeć do końca, bo to jest zdecydowanie takie pierdu, pierdu :duh:
pomidore
06-10-2010, 09:15
Ja już mam TV włączone i czekam:ninja:
dorcik81
06-10-2010, 09:24
hehe, ja tyż
julinkowa
06-10-2010, 10:12
też czekam :)
... za kilkanaście minut szanowny pan Zawitkowski poopowiada o chustach. Jestem ciekawa co mądrego powie tym razem, bo znany jest z częstego zmieniania zdania na temat chust ;)
ja juz siedze przed tv, wyjatkowo o tej porze :)
o chustach będzie dopiero teraz - pewnie za jakieś 10-15 min
Ja tam myślę, że będzie pozytywnie!
A swoją drogą TVN nieźle się zaangażował w promocję chust - co chwilę coś o chustach w DD TVN!
http://forum.chusty.info/forum/showthread.php?t=42492
a widzisz... wiedziałam że gdzieś musi być taki wątek ;) ale że kilka wątków niżej jest analogiczny wątek o ddtvn z wczoraj a nie znalazłam w tym dziale dzisiejszego, to pomyślałam że przypomnę ;)
MamaHenia&Stasia
06-10-2010, 10:27
no to ciekawe co tym razem powie ;)
o chustach będzie dopiero teraz - pewnie za jakieś 10-15 min
Ja tam myślę, że będzie pozytywnie!
A swoją drogą TVN nieźle się zaangażował w promocję chust - co chwilę coś o chustach w DD TVN!
Bardzo fajnie że się tak angażuje, i Reni Jusis ze swoim eko-cyklem.. może coś się ruszy w temacie popularności chust :)
o.. super, dobrze, że się tym razem nie spóźniłama :)
no to trzeba odpalić "złodzieja czasu" :P
o jak dobrze, że przypomniałaś! :)
szkoda, że nikt w poniedziałek nie przypomniał
mamabasi - dzięki!!! .. ja też teraz włączyłam pudełko :-)
Przypominam...już za chwilkę :)
W migawce hanti była :)
MamaHenia&Stasia
06-10-2010, 10:39
Jakie piekne pawiszcza. Brawo dla mamy:Izy i maleństwa . Bardzo pozytywnie ;)
kto to? kto to?
ktoś NASZA? :ninja:
pawie..
marta-la
06-10-2010, 10:40
Jest :D
no właśnie, to ktoś od nas w cz-b pawiszonach?
pomidore
06-10-2010, 10:40
A kto to w pawiach?? od nas :)??
niezapominajko brawo!!!
oo niezapominajka z Janką w pawiach :D
sylvetta
06-10-2010, 10:42
nie wiem co jest, ale włączam;)
Aaaaaa!!!!!!!!! Widze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czaaaaad!
sylvetta
06-10-2010, 10:44
Dobre było!!!!!
Chce paaaawie!
pomidore
to wszystko??
julinkowa
i już?????? tak krótko?????
super :) Fajnie Iza wypadła :)))
tamyszka
buuu,znów tak króciutko:(
a pawie cudne :)
ło matko, wiedziałam że iza będzie ale nie sądziłam, że się zdecyduje na (anty)reklamowanie noszenia ptaszorami ;) toż to czysta prowokacja!
ja nie oglądam, bo nie mam jak. poczekam aż w necie bedzie.
ale fajnie :D
i ładnie powiedziane: jaki jest minus chust?
ano taki że są słabo rozreklamowane :D
:thumbs up::thumbs up::thumbs up: super :D
Pięknie, ale mam niedosyt!
Zawitkowski mnie zaskoczył.
Dobrze było :thumbs up:
marta-la
Buuu ale malutko :( Ale dobre i to !!! Szkoda że Zawitkowski więcej o zaletach nie powiedział
mało!!! ale i tak fajnie:)
To nasza chustomama???
Boziu jak miło było, energetycznie, pozytywnie, spokojnie...i na koniec mała Janka tak słodko się do mamy przytuliła :)
Brawo!!! :)
Widziałam.
Gratuluję niezapominajko i gratulacje dla córci.
Krótko i na temat.
Było super.
rzadko oglądam tv, nigdy do tej pory nie widziałam chust w tv, i wiecie co? zobaczyłam i przestałam się czuć niszowa ;-)
świetnie wyszło :)) a ja głupia baba się poryczałam, bo po raz kolejny sobie uświadomiłam jak bardzo kocham chustonoszenie...
wow, extra, gratuluję niezapominajce, wyszło rewelacyjnie :) i w końcu widać, że motanie nie wymaga pół godziny czasu, to tylko chwilka :)
Pierwszy raz nie mam żadnego "ale". Na temat, obiektywnie, dla mnie super!!!
Gdybym nie była chustomamą, z pewnością zainteresowałabym się tematem.
A sama Janka super, mama też bardzo sympatyczna.
Dobra robota!!!
edit: Rany, niezapominajko-gratuluję!!! Pierwszy raz Cię widziałam :).
Ale było pięknie ;-) Nie no podobało mi się bardzo i chustomama jak fantastycznie opowiadała ;-) . A pawii też mi się zachcaiłao mmmm ;-) Nie no naprawde było super ;-)
pawie, błeeeeee :D
było super:applause:
(doczepiłabym się jednego zdania: "nie jest ważne, z czego jest zrobiona chusta...." )
Bardzo fajnie dziewczyna mówiła, tak spokojnie, konkretnie, Kantereit się IMO tez spisał - konkretne pytania, widać że jemu się podobało :)
po zestawie chust wiedziałam że nasza :D czyli to była niezapominajka :D fajnie było. i fajne było gdy PZ powiedział, że jedynym minusem chusty jest to, że ludzie się nie chcą uczyć i wiążą źle.
tucharzenka
06-10-2010, 10:47
A ja włączyłam tv akurat na końcówkę, ale chyba było pozytywnie? Z tego co wiem Zawitkowski pochwala i jest jak najbardziej za, moja siostra była u niego z miesięcznym synem i wypytywała też o noszenie, polecał, polecał, polecał... :)
superultrakrótko było, ale FAJNIE :) :) :)
wiecie... coś czuję, że chust będzie w TV coraz więcej...
tamyszka
06-10-2010, 10:48
gratuluję
piękna mama z cudną niunią w pięknej chuście :)
super reklama noszenia :)
tylko szkoda że tak mało czasu na to dali
julianka.
06-10-2010, 10:50
Super było !!
A Janka najpiękniejszą reklamą chustonoszenia, tak cudnie na koniec wtuliła się w mamę :)
Najbardziej mi się podobało jak prowadzący na sam koniec, gdy kamera już odjeżdżała, powiedział "jakie to piękne" :)
Super było! mądrze, z humorem (;) o tym słabym reklamowaniu i niewystarczającym "oswojeniu" chusty), ale zdecydowanie za krótko!!!!! no i fajnie byłoby porównać z wisiadłami... i o przodem do świata powiedzieć... może będzie ciąg dalszy???? mam telefon do pana Pawła, zadzwonię i podpowiem... może się uda :D
REWELKA szkoda że tak krótko i troszkę chaotycznie, ale i tak super, tekst o przywiązaniu i że tatus w ten sposób może kontakt z dzieckiem złapac - super!!! no i pawiszony..... :D
Luthienna
06-10-2010, 10:51
Brawo Iza. całus!
I piękna czkawka ;)
Czyli jednak nasza chustomama :)
niezapominajko gratulacje!!! Kobieto od Ciebie bije takie ciepło i spokój że mało mi telewizora nie wysadziło :)
Będę się dziś cały dzień usmiechać...i pierwszy raz od kilku miesięcy zachciało mi się nosić :)
kamuszyca
06-10-2010, 10:53
przegapiłam :(
emmaline
06-10-2010, 10:54
wow, kojarząc ze ok 1030 zawsze tam coś o dzieciach jest, aja dopiero o 104o przed tv trafiłam przypadkiem, tak sobie włączam tvn a TU PROSZĘ :D:D:D
zajebiaszczo :D
Dla mnie było super....i ten powrót do natury i folozofia życia...no bardzo mi sie podobało :)
OT: Może by połączyć tematy bo się dublujemy ;)
Dr.Obinka
06-10-2010, 10:55
Przegapiłam :( Ale cieszę się, że było pozytywnie. Będzie w necie?
(doczepiłabym się jednego zdania: "nie jest ważne, z czego jest zrobiona chusta...." )
to stres na pewno;)
cudnie było!!!!
brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a pamiętacie jeszcze nie tak dawno pan Zawitkowski był dość sceptyczny, żeby nie napisać krytyczny w stosunku do chust?
Super było :) Tylko szkoda że tak krótko, ale cała moc bliskości była przekazana i to najważniejsze. Gratuluję debiutu małej Jance :)
będzie, będzie - pewnie po południu.
Jaka spokojna mama - Iza - Niezpominajka - pięknie! Brawo.
Dr.Obinka
06-10-2010, 11:04
Dziękujemy PZ! :love:
:applause:
emmaline
06-10-2010, 11:08
hehe, mpoże mu podeślemy ten wątek ?:P
pani_olo
06-10-2010, 11:10
cudownie, cudownie. Podziwiam Izę za ten spokój i opanowanie. Ale zdecydowanie za krótko. Mój M. rzekł: To już?
wiecie co, ale ja to zawsze miałam wrażenie, że PZ nie jest przeciw chustom, tylko jest uwikłany w jakieś zobowiązania marketingowe...
Niech tylko ktoś powie, że pawiszonki są brzydkie:ninja:
Czekam na link, bo dzieci mi nie dały posłuchać. Akcję miałam to tylko patrzyłam i patrzyłam:D
emmaline
06-10-2010, 11:20
krótko? w tym programie wszystko jest jeno liźnięte jak dla mnie, dlatego mnie denerwuje trochę :P
krótko? w tym programie wszystko jest jeno liźnięte jak dla mnie, dlatego mnie denerwuje trochę :P
Ale zaciekawić zdąrzy ;)
Ja właśnie kiedyś w DDTVN zobaczyłam mamę w chuście i postanowiłam zglębić temat.
Dla chcącego nic trudnego :)
ja czekam aż się pojawi w sieci :)
ale super tylko krotko.... no i ten minus mi sie podobał: jedynie taki, że rodzice czasem się nie uczą chust i źle wiążą... Nagrałam dla męża- może go przekona bardziej :)
Iza super a Janka słodziak... A pawieeeee cud miód...
Baaardzo mi się podobało. NIezapominajko, Wymiatałyście z Janeczką :) A jak zobaczyłam Was w pawiach to o mało się nie zapowietrzyłam :)
Pamiętam jeszcze czasy gdy PZ twierdził, ze nie można maluchów nosić w pionie, że najwcześniej od 4 miesiąca i jeśli chusta to tylko 'torba" na dziecko.
Cudownie, że wkręcił się w temat, dobrze że to rozgryzł, że nie trzyma się jedynej słusznej racji.
Wiadomo: nas przekonywać nie trzeba, my to z chęcią oglądałybyśmy filmy pełnometrażowe o chustach ;) Ważne jak różny był to materiał od wczorajszego z Urbańskim. Mądry rodzić będzie wiedział czym się zainteresować :)
czy ten odcinek jest już w necie??
czy ten odcinek jest już w necie??
Myślę, ze dopiero ok 16-17 będzie.
Swietny material! achhh w koncu cos mądrego PZ powiedzial! Nooo juz mi lepiej troszke bo po wczorajszym materiale .. echh szkoda gadac :(
Dziewczyny dalyscie rade! janka jest cuuudna!
niezapominajka
06-10-2010, 13:13
dziewczyny dzięki za miłe słowa PZ był bardzo miły i pro jeśli chodzi o noszenie prowadzący był zachwycony Janką
odezwe się wieczorem bo jedziemy teraz do babci
buziaki Iza i Janka
Winoroslinka
06-10-2010, 13:23
nie ogladalam bo przeciez swoje 11 godz. musze w pracy wysiedziec, ale fajnie ze bylo ok. paradoksalnie troche mi to humor moj porpawiło. No i przyznajcie, spiace dziecko w chuscie to jest najpiekniejszy widok, i nie zmienie swojego zdania. nie ma nic piekniejszego.
marta-la
06-10-2010, 13:38
dziewczyny dzięki za miłe słowa PZ był bardzo miły i pro jeśli chodzi o noszenie prowadzący był zachwycony Janką
odezwe się wieczorem bo jedziemy teraz do babci
buziaki Iza i Janka
Pozdrawiamy i czekamy na relację ;)
mnie tez się podobało, bardzo! a wtulenie się Janki w mamusię, cudne było :)
tylko kontra wczorajszemu odcinkowi PZ mógł powiedzieć, że wisiadła to samo zło i nie należy ich używać ;)
iwem, czepiam się, ale wczorajszy Urbański tak mnie zirytował, że jeszcze bardziej go nie lubię:mad:
Super było! mądrze, z humorem (;) o tym słabym reklamowaniu i niewystarczającym "oswojeniu" chusty), ale zdecydowanie za krótko!!!!! no i fajnie byłoby porównać z wisiadłami... i o przodem do świata powiedzieć... może będzie ciąg dalszy???? mam telefon do pana Pawła, zadzwonię i podpowiem... może się uda :D
dzwoń dzwoń
ja jak zwykle przegapiłam... no ale teraz czekam aż będzie w necie :)
ale fajnie że Zawitkowski wreszcie pozytywnie mówi o chustach, pamiętam jak jeszcze niedawno BebeLulu tak reklamował.
A co do Urbańskiego, to ja się dziwię, że taki ktoś ma taką rolę w tym programie, przecież facet widać że nie ma o tym co mówi zielonego pojęcia i dla niego najważniejsze jest żeby wszystko było jak najbardziej naszprycowane techniką...
Właśnie zaczęli umieszczać filmy na serwerze, więc za kilka chwil powinno być gotowe do obejrzenia :) (dzieć mi przypadkowo odświeżył stronę :D)
nieznajowa
06-10-2010, 15:54
ja nie oglądałam, myślałam, ze PZ znów powie to samo i znów będę tylko myśleć czy aby na pewno dobrze robiłam nosząc Olę od poczatku w pionie... A tu proszę, super, muszę obejrzeć dla spokoju własnego sumienia :)
http://dziendobrytvn.plejada.pl/26,38355,news,,1,,chysty_dobre_dla_niemowlecia,akt ualnosci_detal.html#autoplay
Niezapominajka i Janeczka jestescie obie urocze! :D
Super! :D
też obejrzałam teraz w necie.
szkoda, że tak krótko
a nasze gwiazdy są suuuper
Obejrzałam. Kobietki, jesteście cudowne! Jesteście suuuper! Szkoda, że tak krótko, ale mam nadzieję, że kiedyś będzie dłużej. I mam nadzieję, że wtedy też wystąpicie, i będzie tak ciepło i sympatycznie!
Dr.Obinka
06-10-2010, 17:12
Niezapominajka i Janeczka wypadłyście doskonale!!! W ogóle bardzo mi się podobało. U nich zawsze o wszystkim jest chyba tak krótko. Pięknie :) Może takie programy położą wreszcie kres nieprzychylnym komentarzom o chustach.
obejrzałam dopiero teraz necie :), ale fajnie że w tv ostatnio chusty się pojawiają
Niezapominajko cudnie wykończone wiązanie (mam namyśli buziak oczywiście :))
Obejrzałam jeszcze raz i jestem zauroczona dziewczynami i pawiszonami też :hide:
I się wzruszyłam, kiedy moja Basia była taka maleńka i cała chowała się w chuście.... :roll:
Świetnie, ten odcinek mi się podobał i to bardzo :) no i mama i córcia śliczne.
Ech i ja zatęskniłam za maluszkiem w chuście, buuuu.
czarna_zaba
06-10-2010, 21:10
Bardzo miło ze strony PZ, że choc został zaproszony do programu w roli eksperta, to się nie narzucał, pozwolił błyszczeć dziewczynom,które wypadły wspaniale!:)
no to teraz bedzie natol na KK :) oby jak najwięcej nowych mam i tatusiów przyszło:) super bardzo mi sie podobało :) oczywiscie już wszystkim znajomym co nie widzieli linki podesłałam :) hihi
Mayka1981
06-10-2010, 21:20
Też widziałam - jaki spokój i opanowanie u niezapominajki! (btw cudnie wyglądałyście dziewczyny!)
krótko ale na temat - no i jedyny minus - bomba!:applause:
i na koniec ten odjazd kamery też fajnie wyszedł:thumbs up:
R E W E L A C J A - Ogromne brawa dla niezapominajki i Janeczki!
Dziewczyny - super! Iza - cudnie wyglądałaś i pięknie zaprezentowałaś ideę noszenia w chuście :-)
Może to tylko krótka zajawka ale bardzo fajnie wyszło bo sprawnie i szybko się zamotałaś i w dodatku elegancko wyglądałaś. Dziecko zadowolone, mama super się prezentuje - myślę, że choć kilka mamuś się skusi i przymierzy do chustonoszenia.
Też widziałam, nawet ze 100x, bo synek kazał sobie co chwilę puszczać dzidzię w chuście jeszcze raz! ;-)
niezpominajko bardzo ładnie wyglądałaś! Mam wrażenie, że troszkę tremy było? co? Ale wyszło super. Janeczka cud, miód, malina! Pięknie się tuliła.
Podobało mi się, że Zawitkowski wspomniał, że dla niektórych to filozofia życia, a dla innych kolejny środek transportu. ;-)
Reasumując: super ciepła wstawka INNEGO świata. ;-)
nieznajowa
07-10-2010, 10:06
suuuper :) Dziewczyny, wypadlyscie super, ja sie bardzo ciesze, że PZ juz nie jest na nie :)
Tylko dlaczego PZ mówil że przy prawdziwej dysplazji nie wolno w chuscie? Przeciez nie wolno w kolysce a w pionie sie zaleca...
a dzisiaj ekomama bedzie? bo nie pamietam?
Chyba powinna być, chociaż jakoś jej nie zapowiadają....
bo oni chyba serii nie zapowiadają, ale już się pogubiłam czy Reni jest w czwartki czy w piątki...
Seria z Reni miała być co czwartek. Myślałam, że się może spóźniłam, bo włączyłam po 9 już, ale skoro piszecie, że nie było, to chyba zmiana planów nastąpiła :(
wiecie, trzy dni z rzędu o chustach... nawet TVN nie wytrzymał ;)
wcale nie dziś tez było :D
zaraz robię wątek ;)
no właśnie... a w sieci nie ma dzisiejszej Reni :hmm::ninja:
Niezapominajko, jestem zauroczona Wami! to był niesamowity koktajl ciepła, pewności tego co się robi i po porstu miłości :D idealnie zareklamowałyście chustonoszenie, bardzo mi się podobało :D
Genowefa
08-10-2010, 15:17
bardzo mi się podobało :)
pięknie wszystko wyszło i Janeczka taka oaza spokoju :thumbs up: :)
niezapominajka
08-10-2010, 20:47
wróciliśmy od babci, więc możemy zdać relację;)
w Tv było bardzo miło:) wszyscy nas zagadywali od obsługi po gości
Prowadzący był mega miły cały czas nas zagadywał przyszedł do nas po programie się pożegnać
śmieszny był kucharz, bardzo go wzruszył widok Janki przy sercu
PZ bardzo sympatyczny, Janka bardzo Go polubiła
dużo osób pytało się o chusty, gdzie kupić, jak nosić gdzie info można zdobyć.
Wszystkich odsyłałyśmy na forum
Ogólnie wizyta bardzo miła i pozytywna
lemniscus
08-10-2010, 21:20
super sie prezentowalyscie
Janka spokojna i zadowolona usmiechnieta mama po prostu az chce sie nosic jesli sie tego wczesniej nie robilo :)
Dopiero dziś zobaczyłam w necie Niezapominajkę i Janeczkę w chuście, przepięknie! :)
I wiązanie chusty wyglądało na szybkie i nieskomplikowane.
A pawie pięknie się prezentowały, aż by się chciało nowej chusty eh...
Brawo! :)
agnesjan
10-10-2010, 15:38
dziś widziałam program na necie:) super wyglądałyście! no i te pawie... zamarzyła mi się chusta:)
znów nasz "ulubiony specjalista" w DDTVN
Sorry, ale słuchac i patrzeć na niego nie mogę... nie chodzi o to, że wisiadła promuje i nie lubi chust- bo nie każdy musi... ale facet ma kobitę w ciąży, dodrapał się przed kamerę i z tego względu został obwołany "specjalistą" od dzieciowych gadżetów... no porażka... na tvn turbo też się lansuje, ale z innym asortymentem... dobrze, że na pilocie mam taki zielony guziczek ;)
właśnie sobie obejrzałam Jankę z mamą - bombowo :) szkoda, że tak krótko :)
a "dr gadżet'a" w kosmos bym wysłała najchętniej!!
dziewczyny wypadlyscie cudnie!
Wypadło rewelacyjnie. :applause: Niezapominajka, jesteś oazą spokoju, wyszło bomba. :applause:
PZ od dawna promuje chusty krytykuje nosidełka i moim zdaniem świetnie wypada przed kamerą.
Jestem zachwycona programem :thumbs up:.