Zobacz pełną wersję : pozdrowienia z Łodzi :)
Witam wszystkich :) Zostałam tu zaproszona wczoraj przez bardzo miłe i sympatyczne dziewczyny jakie spotkałam w klubie kangura.
Moja przygoda z chustami dopiero sie zaczyna. Mam 3 tyg. córkę i bardzo chciałabym nosić ja w chuście. Dostałam od siostry mojej bebelulu ale to nie to... :) Tak wiec szukam teraz chusty dla siebie i mojego maleństwa :)
Witamy również z Łodzi.:)
pomidore
26-09-2010, 12:56
Witajcie dziewczyny:) rozgość się i ruszaj na bazarek w takim razie :)
dziekuje za mile przywitanie :) I zaraz pedzę na bazarek nim sie moje małe obudzi :)
kubutkowa
26-09-2010, 13:12
Cześć! Fajne dziewczyny noszą w Łodzi!
Miłego motania!
owieczka
26-09-2010, 13:23
Hej, hej... miło Cię tu widzieć. Też byliśmy na spotkaniu i pewnie mnie skojarzysz, bo to ja pomagałam Ci zawiązać córeczkę. Mam nadzieję, że na forum znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania i będziecie się nosić.
Jak skończyła się wczorajsza przygoda? Mąż spróbował się zamotać?
hej :D
jak to wczoraj było?:ninja:
"chciałabym,żebyście mnie nauczyły nosić w TYM....."
".... w TYM to TU nikt Cię nie nauczy nosić...."
:lool:
fajnie, że jesteś :kiss:
oo hej hej dziewczyny
tak dokladnie bylo. Bebelulu idzie pod młotek jak najszybciej sie da. ;)
Eeee tam mezu to panikarz. poczeka az kupimy i go pewnie bede musiala zmusic do zamotania :) Ale zmusze. poki co rozglądam sie za ładna jakąś :)
owieczka
26-09-2010, 13:52
Eeee tam mezu to panikarz. poczeka az kupimy i go pewnie bede musiala zmusic do zamotania :)
To może być ciekawy widok ;)
Ale zmusze. poki co rozglądam sie za ładna jakąś :)
Pochwal się jak coś wybierzesz.
a jakiego koloru szukasz? i w jakiej cenie mniej więcej?
może doradzimy? :)
Mamamaria
26-09-2010, 14:42
Witaj:hello:
nieznajowa
26-09-2010, 15:08
witaj i zyczę cudownych chwil przy noszeniu :)
a żebym to ja wiedziala? Tak max to do 160 a kolor? ładny :D O taki z czerwienią albo taki no nie wiem. żywy jakiś :)
Witaj, Pemkad :)
Świetne żywe czerwone fale - didkowe ma Emmaline <3
Witaj! Ale fajnie,że dołączyłaś!
doominikaa
26-09-2010, 22:48
witaj, witaj :)
aż żałuję, ze mnei wczoraj nei było...
Hej,
witam z Pabianic (prawie jak z Łodzi) :)
:hello:też zaczynałam od lulu. to niezły punkt wyjścia do pradziwego chustowania :-)
dankin-82
27-09-2010, 09:40
Witamy cieplutko :)
Doominikaa żałuj fajnie było :)
A ja mam jeszcze tutaj (bo nie ogarniam jeszcze forum) jaka jest różnica pomiędzy 3,5 metra a 4,6? no porócz tego że metr co nie. ale w noszeniu? Od czego to zalezy?
witaj :) a małż to pewnie poczeka na nosidło ;)
owieczka
29-09-2010, 00:06
Doominikaa żałuj fajnie było :)
A ja mam jeszcze tutaj (bo nie ogarniam jeszcze forum) jaka jest różnica pomiędzy 3,5 metra a 4,6? no porócz tego że metr co nie. ale w noszeniu? Od czego to zalezy?
z tego co wiem... nie wszystkie wiązania zrobisz z krótszej chusty.
Kieszonkę którą wiązałaś na spotkaniu KK wg mnie najwygodniej wiąże się właśnie z 4,6-4,8.
Pemkad witaj miło nam :). Ja wpadłam dosłownie na sekundę na spotkanie :) młoda spała w samochodzie a ja tylko podrzuciłam Emmie pieluszki i zamieniłam kilka słów z Grażynką bo akurat siedziała przy drzwiach wejściowych :)
Winoroslinka
29-09-2010, 00:32
Witaj, fajnie ze zaczynasz tak wcześnie, zazdroszczę :)