Zobacz pełną wersję : brodka w chuście
mama-igi-tata
24-09-2010, 13:25
osobiście nie słyszałam, ale mąż natychmiast mi doniósł, że w naszym lokalny radiu (Nasze Radio) dziennikarz opowiadał o Monice Brodce udzielającej wywiadu z przywiązanym do siebie dzieckiem. uznał więc, że mamy kolejną chustonoszkę. widziałyście ją może?
może ja jakaś zapóźniona jestem w życiu celebrytów ale nie maiałam pojęcia, ze ona w ogóle w ciąży była :)
marushka
24-09-2010, 13:27
chyba brodzik, brodka to dziewcze bezdzietne (JESZCZE)
hmm no właśnie, ona chyba niedzeciata jest? Cow sumie nie przeszkadza nosić w chuście ;)
A Brodzik to z kolei bliźniaki ma, ale chyba nie nosi...
brodzik nosiła na 100% w bebelulu
i jej maz tez
matka.kobitka
24-09-2010, 18:15
ale dawno :)
pierwsze słyszę żeby Brodka miala dziecko...
może to rzeczywiście o kogoś innego chodziło
mama-igi-tata
24-09-2010, 19:23
przyznaję. byłam zdziwiona, że była w ciąży i jest mamą, ale uznałam, że skoro tak mówili... widać mój mąż też kiepsko operuje w świecie gwiazd i coś przeinaczył :) tylko kto to mógł być?
reni jusis :p
no właśnie ;)
mama-igi-tata
24-09-2010, 22:40
ale to było wczoraj. no i jak można pomylić brodkę z reni?
no bo ja wiem... :hmm:
ale ona tam miała dziecko?
bo wiesz... http://lula.pl/lula/1,97804,5549276,Monika_Brodka_w_wielkiej_chuscie.h tml
bo wiesz... http://lula.pl/lula/1,97804,5549276,Monika_Brodka_w_wielkiej_chuscie.h tml
No i w chuście jest...? jest ;)
Ale Brodka ma dziecko!! Wracając ze zlotu słuchałam wywiadu Prokopa z Brodką i ona opowiadała o swoim macierzyństwie :)
mama-igi-tata
25-09-2010, 00:15
więc może jednak się nie mylił małżonek...
Ale Brodka ma dziecko!! Wracając ze zlotu słuchałam wywiadu Prokopa z Brodką i ona opowiadała o swoim macierzyństwie :)
:omg::omg::omg::omg::omg::omg::omg:
mama-igi-tata
25-09-2010, 00:19
ale dlaczego to tak dziwi?
Jasnie Pani :)
25-09-2010, 00:26
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/monika-brodka-gotowa-na-dziecko_154477.html
ale dlaczego to tak dziwi?
Bo pierwsze słyszę. Chyba ostatnio za mało oglądam tv se se se
balldurs
25-09-2010, 00:36
to była Reni Jusis wiem bo oglądałam :)
a w temacie Brodki to mi siostra właśnie wczoraj mówiła, że fajna ta jej nowa płyta, jest się czym pochwalić zagramanicą
Jak usłyszałam jej nową piosenkę w Trójce to szczenę zbierałam z podłogi bo mi Kaśką Nosowską zaleciała :)
rhodiana
25-09-2010, 17:01
Mi też się wydawało, ze skaś znam już te klimaty... a z kim Brodka mogłaby mieć ewentualne dziecko??
anmuszka
25-09-2010, 22:11
dziewczyny ja codziennie śledzę pudelka i nic tam o dziecku Brodki nie pisali. Więc ona chyba jeszcze nie. A co do jej nowej piosenki to tez mi Nosowska przypomina.
ukryć dziecko przed pudelkiem - to by było COŚ! ;)
truscaffka
25-09-2010, 23:36
dziewczyny, ona nie mówi, ze ma dziecko tylko, że jest gotowa na macierzyństwo ;) ja akurat jestem na bieżącą z celebrytami, a raczej moja Babcia jest i mi zapodaje wszystkie nowinki jak ją odwiedzam :twisted:
sylvetta
29-09-2010, 23:47
Jak usłyszałam jej nową piosenkę w Trójce to szczenę zbierałam z podłogi bo mi Kaśką Nosowską zaleciała :)
mNie tez!!!
Posikałam sie czytając ten wątek od początku!!!!!
truscaffka
30-09-2010, 00:09
mNie tez!!!
Posikałam sie czytając ten wątek od początku!!!!!
no, nie dziwię się - dobry jest na maksa...znaczy - watek jest dobry, nie kawałek brodki - bo tego akurat nie wiem, bo nie słyszałam jeszcze :)
hehehe ale tutaj kule-szpiegule teraz z nas powychodzily ;)
hehehe
to czyhamy kiedy to jej marzenie o macierzynstwie sie spelni ;)
Haha Czyli Brodka która przez chwilę była Brodzik nosiła w chuście dziecko którego jeszcze nie ma. A że Brodzik ma bliźniaki to jednak musiała być Jusis do tego spiewająca jak Nosowska :lool::lool::lool:
No nie powiem i ja czytałam wątek z zapartym tchem! Ma dziecko? Czy nie ma. Brodka czy nie Brodka? No, no, no umiecie zbudować napięcie lepiej niż w Modzie na Sukces. ;-) hehehehehehe
truscaffka
30-09-2010, 14:39
Haha Czyli Brodka która przez chwilę była Brodzik nosiła w chuście dziecko którego jeszcze nie ma. A że Brodzik ma bliźniaki to jednak musiała być Jusis do tego spiewająca jak Nosowska :lool::lool::lool:
ej, dobre podsumowanie!!! ale jak nosowska to chyba brodka spiewa...przynajmniej tak wywnioskowałam :roll:
:twisted:
ej, dobre podsumowanie!!! ale jak nosowska to chyba brodka spiewa...przynajmniej tak wywnioskowałam :roll:
:twisted:
dobrze wywnioskowałaś :)
a może to była któraś z sióstr Przybysz?? Nantu np. też wydała płytę i też nosi w chuście. tylko jej dziecko z rok już chyba ma.
mama-igi-tata
01-10-2010, 00:29
ale śledztwo niechcący wywołałam...
agnesjan
01-10-2010, 00:55
No i w chuście jest...? jest ;)
koza71
Haha Czyli Brodka która przez chwilę była Brodzik nosiła w chuście dziecko którego jeszcze nie ma. A że Brodzik ma bliźniaki to jednak musiała być Jusis do tego spiewająca jak Nosowska
:lool: :lool:normlanie ubaw przed spaniem- czytam i nie moge się opanować :lool: :lool:
Mega sensacja!
to ja zapuszczę te bliźniaki brodzikowe, co to śpiewają głosami Kasi i Reni ;)
http://www.youtube.com/watch?v=8Ll2BOKEJwQ
ło matko ale się pośmiałam na dobranoc dzięki dziewczyny :lol:
art-butik
06-10-2010, 11:44
No lepsze te ploteczki niż na Pudelku samym i jak napięcie trzymają. A może to ani Brodka ani Reni w tej chuście nie była, przecież One wcale nie są podobne do siebie :)