Zobacz pełną wersję : Kraków-Mieczykowa
agnesjan
21-09-2010, 13:54
Ciekawam czy jest tu mama z Mieczykowej? Widziałm Cię mamusiu z dziećmi i mezem w niedzielę 19.09 na spacerze niosłaś maluszka w chuście, a tatuś z druga pociechą za rękę;) wczoraj i dziś też Cię widziałam;) chyba masz Nati, ale ja znawcą nie jestem aż takim abym mogła z daleka odgadnąć;) z bliska pewnie też;) dziś to nawet pod moimi oknami szłaś jak kładłam maluchy spać;)
troszkę inne pory spacerow mamy:(
Pozdrawiam Cię serdecznie! Moze kiedyś nam się uda spotkać?
to nie ja, ale pozdrawiam sąsiadkę - ja mieszkam ulicę wcześniej ;)
na Mieczykowej natomiast mam koleżankę, co ma ergonomika
nigdy poza nią nie widziałam nikogo "wtajemniczonego" na osiedlu
agnesjan
10-10-2010, 15:31
Pozdrawiam również:) umknęła mi gdzieś Twoja odpowiedź:)
Niestety nie widziłam nikogo w ergonomiku na osiedlu (w sumie poranne godziny naszych spacerów nie pokrywają się z resztą osiedlowych dzieci:)), a na nas sąsiedzi patrzą jakby pierwszy raz widzieli chusty:) choć też wcześniej widziałam (w wakacje) jedną parę z naszego osiedla i on i ona nosili,ale chyba krótko bo teraz to chyba na wózek się przenieśli:ninja: w każdym razie nie widuję;)
Hani do Kościoła nosiłam to też była "sensacja":) podobnie jak wczoraj w 116:)
teraz to zależy u nas od mamusi formy i jesteśmy albo wozkowe, albo chustowe;D
my teraz głównie Manducowe, ale rzadko ostatnio, młoda ciągle chora...
planuję przesiadkę na plecy w najbliższym czasie, bo mi już niewygodnie z przodu...
pozdrawiam
ps. a w 116 uważaj na nawiedzoną babcię, kiedyś pół drogi na mnie nadawała, jaka to ze mnie zła matka, co dziecko męczy ;)