Zobacz pełną wersję : nosidło na karku? (może już było)
mama-igi-tata
15-09-2010, 11:01
http://allegro.pl/moby-baby-oryginalne-nosidelko-zobacz-okazja-i1221386815.html
czy nosidło z dzieckiem wisi tej pani na szyi? czy mnie oczy mylą?
uuu chyba wygodnie pani nie jest.
chyba było , ale tak czy siak ewidentnie tej pani mało wygodnie jest.
A te atesty ech.... dobrze że choć milionów nie kosztuje, i ten/ta co kupi wielkich pieniędzy nie wtopi
Mayka1981
15-09-2010, 12:14
takie snugli ino bez tego płaszcza na zewnątrz...
a modelce tej firmy jest zawsze mega wygodnie:duh:
Mary-Anne
15-09-2010, 13:16
A to nie jest tak, że z jednej strony jest na ramieniu, a zdrugiej na dole ten pasek się trzyma?
Na focie na dole dzieć ma ładnie nóżki szeroko. Jak na włożenie na 5 minut, żeby do warzywniaka po dwa pomidory skoczyć i na coś tak kompaktowego, to może nie jest najgorsze rozwiązanie na świecie.
joleczka
15-09-2010, 14:25
hihi takie jak u shreka z maca :)
A to nie jest tak, że z jednej strony jest na ramieniu, a zdrugiej na dole ten pasek się trzyma?
Na focie na dole dzieć ma ładnie nóżki szeroko. Jak na włożenie na 5 minut, żeby do warzywniaka po dwa pomidory skoczyć i na coś tak kompaktowego, to może nie jest najgorsze rozwiązanie na świecie.
Jest pas "biodrowy" ale w życiu bym tak cienkiego pasa na siebie nie zapięła , w trzy sec wrzynał by się mi w pas/biodro (wiem cos o tym bom żem pół zycia z plecakiem szwendała sie i nie zawsze był to anatomic )
natomiast jeśli faktycznie na opcje wyskoczenia do warzywniaka eee to chyba wolałabym jednak w szaliku/prześcieradle/ręczniku
(osobiście w razie awarii wykorzystuję sarong)
mama-igi-tata
15-09-2010, 17:02
Na focie na dole dzieć ma ładnie nóżki szeroko.
też zwróciłam uwage na te odwiedzione nogi, dlatego mnie zainteresowało. jednak to wid\szenie na szyi mnie nie przekonuje. przydałyby się bardziej szczegółowe zdjęcia.
nie no...nozki piekne...
ale chyba bym nie dala rady przy takich cienkich paseczkach...i to na szyji :duh: