Zobacz pełną wersję : przyznaję się do szaleństwa...
ladybird
29-07-2008, 14:19
... kupiłam sandały pod kolor chusty!
Nigdy dotąd nie miałam takiego dylematu przy kupowaniu butów. Już byłam zdecydowana na niepozorne, ale jakże wygodne (w ogóle na stopie ich nie czułam!) sandały, aż tu nagle koleżanka (i chwała jej za to ;))rzuciła hasło, że TE DRUGIE będą idealnie do Toskanii pasować... No i masz! Jak tu nie paść? W życiu bym tak nie pomyślała.
Konfrontacja wygoda kontra "dizajn" wypadła na korzyść tego drugiego. Nic to, że małe palce mam poobcierane, ale jaki lans!!!
Pozdrawiam wszystkich szaleńców :)
A wyglądasz na taką spokojną osobę :lol:
kasiulka1975
29-07-2008, 14:45
To super!!!
No to łelkam tu de klab 8))
Ja dodatki typu kolczyki, bransoletka, nawet gumka o włosów kupuję "pod chustę".
hehe
kolczyki pod chuste robi mi Ania Wroba:)mam ich duzo, uwielbiam je
pod hoppa rio mam getry, kolczyki, espadryle:)
niestety hoppa sprzedałam, ale osprzęt został
do inki mam kolczyki i torebkę:))
łelkam, łelkam :)
ja caly ubior na wesele mojego brata kupowalam 'pod chuste' :lol: mamy tez getry kupione specjalnie pod kolor hoppa, a ostatnio jak malzu mi kupowal takie ladne cus na szyje i mialam sobie wybrac ktore, to sie zastanawialam do ktorej chusty by mi to moglo pasowac (i to nic, ze noszac malego na szyje nic nie zaloze :wink: )...
ja też mam kolczyki pasujące baardzo do mojej Maiji i nawt do hoopa dublina :lol:
Nie, nigdy bym takiej decyzji nie podjęła. Muszę czuć się pewnie na nogach, gdy noszę skarb;)
czukczynska
30-07-2008, 08:44
Foty wrzuć!
Ja do chusty tylko bizuterię dobieram.
anette27
30-07-2008, 10:15
hehehe jak miło,że w tym szaleństwie nie jestem sama :lol: :lol: :lol:
Genowefa
30-07-2008, 10:54
ja dobieram "tylko" ciuchy i torby/torebki 8)) :D
Ja dzis byłam w kółkowej Oppamamie o kolorze maize i miałam torebkę pod kolor :D Fajne jest takie dobieranie dodatków do chusty :D
ja w ogóle mam manię dobierania pod kolor (oczywiście w rozsądnych granicach :lol:
małego często ubieram pod chustę, swoją garderobę też dopasowuję jak się da (czasami się nie da :roll: ), a że lubuję się w niebieskim to najczęściej tak się nosimy
tak więc 100% zrozumienia dla Ciebie :D
Mi totalnie odbija jak mam się ubrać. Nie dość, że siebie pod chustę, to i Jagodę. A ostatnio to i męża pod nas ubrałam.
Rozumiem wybór butów pod chustę. Ja jednak ostatnio do wygodnych butów kupiłam MT pod kolor :lol: .
ladybird
30-07-2008, 20:13
Zdjęcia sandałków i Toskanii postaram się niebawem wkleić. A może ktoś jeszcze chciałby się pochwalić chustami i gustownie dobranymi doń gadżetami?