Zobacz pełną wersję : Mój mały prywatny ranking
kajkasz1
29-07-2008, 09:55
Nudziłam się w nocy ... więc podsumowałam moje chusty.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/972 ... 7d5d4.html (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9720c9a8d757d5d4.html)
Można powiększyć klikając bezpośrednio na zdjęcie.
Ostrzegam, że to moje subiektywne odczucia noszonych chust. I dotyczą egzemplarzy "nie złamanych".
I proszę się nie smiać z określeń, co? :twisted: :wink:
wow ... napracowałaś sie :)
z tego co ja widze to nie ma chusty złej :) wszystkie są dobre, bardzo dobre albo świetne :)
ostatnio tak sobie myślałam ... że to chyba naprawde nie ma za dużej różnicy którą kupimy .. byleby sie kolor podobał :)
aczkolwiek moje typy to
Nati i Girasol
bardzo fajna :) brakuje mi tylko info która dla Ciebie jest the best i do kitu :D
kajka, didki cię ominęły? dlaczego?
kajkasz1
29-07-2008, 11:03
A nie wpisałam Didków? Pasiaki miałam, jeden złamany, jeden prawie nówka. Ominęły mnie indio, jakos po zdjęciach nie zapałałam miłością. Za to kocham miłościa dozgonną Nati i Storcze.
A nie wpisałam Didków? Pasiaki miałam, jeden złamany, jeden prawie nówka. Ominęły mnie indio, jakos po zdjęciach nie zapałałam miłością. Za to kocham miłościa dozgonną Nati i Storcze.
masz rację.
są pasiaki :)
właśnie mam sprzedać storcza leo natur. mimo mojego pragmatycznego podejścia (to tylko chusta), łapka mi troszku drży. bardzo go lubię. bardzo.
Goska Sucharska
29-07-2008, 11:08
I proszę się nie smiać z określeń, co? :twisted: :wink:
:lol:
Musiałam.
Co to jest ocena kolorów?
Brakuje mi tzw legendy, szczególnie przy "nośności".
Dopracowałabym o co biega z krawędziami, bo każda chusta je ma.
z tego co ja widze to nie ma chusty złej :) wszystkie są dobre, bardzo dobre albo świetne :)
Taka prawda. Chusta może być niedopracowana, robić psikusy po praniu, zbiegać, odbarwiać, zaciągać się, pruć przy frędzlach, mocno gnieść, mechacić się ewentualnie nieść taką a nie inną energię od producenta i sprzedawcy 8))
wtedy pomoże pranie, suszenie na słoneczku, prasowanie i okadzanie ziołami :wink:
kajkasz1
29-07-2008, 11:11
Kociewianka, ja to o 4-tej w nocy kończyłam. :oops: A nawet powiem więcej - nie dokończyłam. :roll:
Chętnie bym w tej tabeli miała wszystkie chusty :twisted: , ale ... nie mam za bardzo już na kim testować.
A ocena kolorów faktycznie do bani jest, to najbardziej subiektywna część tabelki, powinnam ją wywalić, bo o gustach, zwłaszcza kolorystycznych, się nie dyskutuje.
Bardzo fajna tabelka :) Ładnie podsumowane doświadczenia chustowe i zakres godny podziwu :)
eh miałabym ochote jakiegoś hopka mieć i pasiaczek storcza ;)
czukczynska
29-07-2008, 12:11
Swietna tabela :D
magda-sh
29-07-2008, 12:45
WOW :shock: jestem pod wrażeniem
Super ranking, moze kiedys tez taki zrobie tylko musze jeszcze potestowac troche chust :-)
A to ze wszsytkie dobre, to fakt, są chusty dobre, bardzo dobre i super-świetne-idealne, ale ze złą sie nie spotkałam :-)
konrad white
29-07-2008, 17:45
masz rację.
są pasiaki :)
właśnie mam sprzedać storcza leo natur. mimo mojego pragmatycznego podejścia (to tylko chusta), łapka mi troszku drży. bardzo go lubię. bardzo.
a jaki rozmiar i za ile?
Genowefa
30-07-2008, 12:27
Kajkasz, ja tak samo zrobiłam (dokładnie tak samo) jak chciałam kupić pierwszą chustę :D Ten sam podział i w ogóle :D
kajkasz1
30-07-2008, 12:47
A myśl, myśl. A na Vatanaiku nie można się zawieść (chyba). To najmilsza szmata, jaką mam.