Zobacz pełną wersję : wiecie co?
mój mąż był przed chwilą o krok od naciśnięcia u Agaty enteru na indio z kaszmirem :shock: :shock: :shock:
ale oczywiście Magda buzi nie zamknęła i gadała dalej o ergo, quarzach, bebinach i innych duperelach-za przeproszeniem :twisted:
co doprowadziło do pomieszania kochanemu mężowi w główce i nie nacisnął :cry:
ale...ale...
powiedział:
prześpię się z tym do jutra i kupię ci coś :jump:
i jak go znam to będzie kaszmirowe indio :D
oj,żeby mu się koszmary w nocy nie śniły :?
i lokaty, które polikwidowaliśmy w bardzo ważnych celach rodzinnych :evil:
i żeby mu zdrowy rozsądek nie wrócił do jutra :lol:
o nie...kuj zelazo poki gorace!!!! :fire:
rany julek!jestem tak zestresowana,że nie mogę wymyśleć żadnej taktyki na jutro :roll:
jaka ja głupia byłam, normalnie zaciemnienia dostałam przy tym kompie, a tak ładnie był już urobiony i zachciało mi się go wprowadzać w szczegóły, co i jak z tymi chustami :duh:
wiesz, chciałam mu pokazać różnice między nimi :evil: a on ogląda to indio i ogląda i mówi,że fajne( :shock: ), bo takie nietypowe( :shock: )
i już już a ja oczywiście blablabla...
i pomyślał,że może chcę inne
głupia, oj, głupia :!:
kamilcia.xt
28-07-2008, 22:51
trzymam kciuki :D
mnie też jutro czeka urabianie męża :D
No to czekamy do jutra :)
czekamy ;)
powodzenia Dziewczyny!!! :D
Magda, przywiozę Ci jakieś indio w środę to pokażesz mu na żywo - kaszmiru jeszcze nie mam :( ale chyba ogólnie chodzi o splot?
Kaśka-chodzi chyba o cenę,bo to bajerant jest choć nie wygląda :lol:
mam limitowaną pistację i tak naprawdę nie wiem,o co mu chodzi 8))
pokazałam Muńkowi po prostu najdroższą nówkę w sklepach z chustami i tyle,rozpłynęłam się nad (ponoć 8)) 0 miękkością i zaczął ją oglądać i mówi: to kupię :shock: .
najgorsze,że odzywa się we mnie głos rozsądku-nie widzieć indio kaszmirowego i kupywać za taką kasę,za którą miałabym jakieś dwie(np.używki).zwalczam go jak mogę :lol: wysłałam Ci maila,dostałaś?
My kobiety czasem nie wiemy kiedy nalezy jedynie slodko i z wdziecznoscia sie usmiechac. ;)
jak zawsze trafiasz w sedno :D
idę myśleć,jak by tu zamącić mu w głowie 8))
wróć-idę działać,żeby zamącić mu w głowie :lol:
Wiedzialam, ze masz cos w zanadrzu! :D
dzialaj, dzialaj, to najlepszy sposob na facetow :lol:
A ja chciałam tylko pogratulować fajnego męża :D
Magda jak bedziesz sprzedawać to ja pierwsza w kolejce :D
magda-sh
30-07-2008, 12:51
Magda i co ? urobiłaś Munia :D
Genowefa
30-07-2008, 13:13
dziś się rozstrzygnie,bo po kłótni o komary w domu wczoraj(już słyszę Wasze śmiechy :roll: ) mam coraz mniejsze szanse,pojechałam jeszcze z tekstem,dlaczego mi nie kupił pepsi-niestety jestem uzależniona i w tym temacie nie panuję nad sobą :lol: .
dzisiaj ostatni raz zawalczę,chyba po prostu go poproszę 8))
:D:D:D Magda, nie daj sie!! a ja uzalezniona jestem od coli... ;)
Genowefa
30-07-2008, 14:17
jakie napięcie... 8))
ale czuje, że będzie na bank.. 8))
magda-sh
30-07-2008, 17:08
Magda ja ze swoim kłócę się o muchy - więc wiem co czujesz :D
A od pepsi też jestem trochę uzależniona
POWODZENIA
no drżą mi ręce jak to piszę :lol:
KUPI MI :jump:
a ja zła żona jestem,wredna zołza i w ogóle
w życiu nie miałam takich wyrzutów sumienia jak teraz, że taka niedobra jestem :cry:
Genowefa
30-07-2008, 19:43
Wiedziałam, że Ci kupi :)
To Ty też mu coś kup :)
Ty to masz fajnie, normalnie zazdroszczę :!: ja wystarczy, że wspomnę coś o konieczności posiadania drugiej chusty to tylko się mnie pyta po co mi jak taka zadowolona jestem z tej co mam :?
w życiu nie miałam takich wyrzutów sumienia jak teraz, że taka niedobra jestem :cry:
No kurcze, że też mieszkasz tak daleko. Ja chcę to cudo pomacać :wink: Fajnego masz męża. :D
super :) podziękuj mu jakos... :)
[
No kurcze, że też mieszkasz tak daleko. Ja chcę to cudo pomacać :wink: Fajnego masz męża. :D
Męża czy chustę :lol:
[
Takie samo pytanie przyszło mi do głowy :lol:
Gratuluję nowego zakupu! :)
anette27
30-07-2008, 23:49
a ja dzis na spotkaniu pomacałam u Vegi indio flamingo i :love: a jak pokazałam mężowi to powiedział bym takiego paskudztwa mu nawet nie pokazywała :twisted: i zabrania mi wogle naszego syna w TYM CZYMŚ nosić :evil: chyba go uduszę :wink: :wink: :wink:
[
Chodziło mi o chustą, ale męża który z własnej woli kupuje chustę też może tknę żeby sprawdzić czy rzeczywiście istnieje :twisted:
dziewczyny spowiadam się, bo mi sumienie żyć nie daje.
mój M. wrócił z Francji (a był tam miesiąc) około 15 lipca.do tego czasu wywaliłam tyle kasy z konta,że normalnie wstydzę się napisać :oops: (nie tylko na chusty)
depresję miałam i tyle.
po ognichu,kiedy na własne oczy obczaił o co tu biega,zyskałam zrozumienie dla swojej lekkiej chustowej szajby u niego.
ale: przez ten cały czas była afera o tą kasę,bo ja nie rozumiałam,dlaczego on nie rozumie,że byłam w dołku i dlaczego kasy nie mogę wydawać etc.oczywiście pełne nieporozumienie bo on chciał tylko wiedzieć na co wydałam,a nie dlaczego tyle wydałam.
byłam niemiła, wredna i zła że ma pretensje, których w rzeczywistości nie miał (ale już się nakręciłam)
no i było parę okazji do tłumaczenia nieobczajonym w temacie znajomym różnych aspektów chustowania (m.in.też finansowy aspekt).po roztoczeniu tematu wspomniałam,że są też chusty luksusowe,ekstra itd.
oczywiście przykładem był kaszmir (a że wiem,jakie właściwości ma kaszmir,to też opisywałam te właściwości materiału).
no i wtedy siedliśmy do kompa i dalej znacie.
a wczoraj wcale go nie poprosiłam nawet,tylko spytałam,czy kupi indio z kaszmirem,nawet nie powiedziałam,że mi kupi.
i on powiedział,że kupi.to ja kiedy,on,jutro (czyli dziś),to ja,że sama kupię,on,że on kupi,to ja a jaką długość,on, że szóstkę,to ja na pewno?
on: jak coś mówię,to tak będzie.
teraz możecie batami łoić mi wirtualnie grzbiet,że nie wiem sama jaki skarb mam w domu, a nawet jak wiem, to nie doceniam.
przypominam,że kaszmir kosztuje 535 zeta i miałabym za to 2 inne chusty.albo nie miałabym, ale i tak kosztuje ile kosztuje :roll:
:szok: no to mąż cudo
a ty sprytna jesteś!!!poto ci było ognicho potrzebne??ale nie ma sprawy-polecamy się na przyszłośc:))
no wiesz, zyskałabym zrozumienie dla kolekcjonowania jadowitych gadów gdyby spotkanie kolekcjonerów zaowocowało hurtowymi ilościami browaru w basenie :lol:
biczuj mnie,nie chwalisz męża,Monika :lol:
ależ chwalę!!!!mój by mi nie kupił...
ale mnie rozgrzeszasz, ja tu czekam na ochrzan, żeby mi się w głowie poustawiało, a Wy nic :lol:
kupił czy nie kupił?????
nawet słówkiem nie piśnie, tylko co rusz sprawdzam u Petisu,czy jedna sztuka zniknęła, ale chyba musi się zarejestrować chłopak,żeby kupić,co? :hmm:
Jezusiczku,ale stres :evil:
tak, musi sie zarejestrowac, przynajmniej w sklepie. :)
tak, musi sie zarejestrowac, przynajmniej w sklepie. :)
e, no w przeciwieństwie do lesoia tulimamy, chyba nie puścisz farby. niech się magda pomęczy :) :P tajemnica zawodowa i takie tam...
może on tego nie wie i się męczy,hę? i próbuje,i próbuje,a tu klops :evil: może go jakoś naprowadzić,co?w ogóle mam się w to nie wtrącać,co najbardziej mnie boli :?
Przeciez nic nie mowie, tylko potwierdzam, ze zeby upic zarejestrowac sie trzeba.
Niech ma facet frajde, a zona moze dluzej "grzeczna" bedzie. ;)
może on tego nie wie i się męczy,hę? i próbuje,i próbuje,a tu klops :evil: może go jakoś naprowadzić,co?w ogóle mam się w to nie wtrącać,co najbardziej mnie boli :?
moja droga, jak chatę potrafi postawić, to formularz też wypełni. da radę!
a dlaczego nie ma już ilu jest niezarejestrowanych gości na stronie?
normalnie,błagam,nie śmiejcie się :roll:
Petisu,nie masz może takich maili reklamowych,typu:"szanowny Panie,jeżeli chce pan skorzystać z naszego szerokiego asortymentu,musi pan się zarejestrować w sklepie" 8))
Niech ma facet frajde, a zona moze dluzej "grzeczna" bedzie. ;)
masz nowe chusty w zanadrzu?
np. jakiś model pt. indio filip z konopi nadziewany jedwabiem?
ten stan trzeba nieustannie podtrzymywać :)
magda-rejestracja w sklepie jest banalnie prosta, poradzi sobie chlopak na pewno. :)
pasja-no pewnie, ze mam, tylko czekam na najbardziej odpowiedni moment. :twisted:
Genowefa
01-08-2008, 17:20
facet - skarb, nie ma co 8))
Madziu, a Ty jak będziesz miała gorszy dzień i będziesz zła na męża, to wystarczy, że tylko wejdziesz w ten wątek.. ;) :)
dziewczynki-czas przeszły DOKONANY!!!!!!
kupił skubaniec, co więcej, zapłacił nawet :lol:
myślałam,że w pracy to zrobi, a on zapomniał :?
w domu z konta mojego to zrobił!!!!
przy mnie warującej jak pies :lol: :lol: :lol:
Petisu-kiedy dostawa :?: :D
Kochana no dzisiaj juz nie wysle. :) W poniedzialek rano moge, bo jutro moja poczta zamknieta. Chyba ze bym sie na glowna przeszla.
magda1980gratuluję i męża i chusty :thumbs up:
Genowefa
02-08-2008, 09:38
Ja poproszę zdjęcia chusty w akcji jak dojdzie :mighty: :D
Oj Magda gratuluję zakupu! 8)) Nawet nie wiedziałam że indio mogą tyle kosztować :shock: ale w końcu to kaszmir.. :wink:
Też chętnie obejrzę potem zdjęcia..
ponoć indio z trzema nitkami (czyli tricolor) na ebayu w zawrotne sumy powyżej tysiaczka idą,kiedyś Donka pokazywała różnicę biało-niebieskie indio a biało-czarno-niebieskie(to ten tricolor,nieprodukowany w ogóle,jej indio miałoby teraz od 20 do 25 lat).
warto czasem dla większej wiedzy pogrzebać w starych postach :wink:
http://chuscianyzakatek.blogspot.com/se ... el/vintage (http://chuscianyzakatek.blogspot.com/search/label/vintage)
tu Donkaczka pokazuje tricolorki
Magda, gratuluję i faceta i chusty. Bardzo chciałabym zobaczyć zdjęcia.
niestety na razie czekam na paczkę
muszę uzbroić się w cierpliwość, ale Ania pokazywała piękny plecak z kaszmiru.