PDA

Zobacz pełną wersję : Wrócił mój Girasol Alpejskie Dzwonki!

Koire
07-08-2010, 13:54
Pofarbowany od Mt, kiedyś twardy, teraz przez pól roku gościł u malutkiej Jaśki... i zamienił się w fantastyczną, milutka, flanelową szmatkę.

Jeju, jak się cieszę ;-) na końcu miala chusta jeszcze przygodę. Kolezanka przyniosła ja mamie ( mojej sąsiadce) i miała oddać Gosi - czyli mnie. Ale sąsiadka zobaczyła, że jej synowa - też Gosia stoi pod blokiem i oddała chustę wraz z ciuchami, matą edukacyjną jej. Bo córeczki tej drugiej Gosi i Pychy są równomiesięczne :-)

Mayka1981
07-08-2010, 14:04
oj bo juz się bałam, że cuś się jej stało... mówisz ze w końcu zmiękła? no to super! tzreba było jendak miętolić do skutku :D

Koire
07-08-2010, 14:09
No własnie, pamiętasz jak dumałyśmy, ze inne miekkie a ta nie? no i zmiękła, szmata normalnie ;-)

Mayka1981
07-08-2010, 15:01
no to bardzo fajnie, bo ja Ci powiem, że mi ten model z glowy nigdy nie wywietrzał, tylko ta sztywnośc mnie martwiła... Czyli da się zeszmacić i takie egzemplarze! Cieszę się bardzo :D

Koire
09-08-2010, 12:10
Nosiłam w plecaczku w sobotę i nawet w 2X. dzis do przedszkola też w plecaku prostym i....no fantastycznie - miękko, dobrze się wiąże! Ba! Wspaniale trzyma i jest przewygodnie! I tak zmiękł...ale i tak zaplatam.