Zobacz pełną wersję : Czarna formowanka Tetro
araszara
06-08-2010, 00:22
Kupiłam bo bardzo elegancka mi się wydawała, ale po wypraniu ma na sobie mnóstwo jasnych supełków, więc z elegancji nici :( Lubię tę pieluszkę, ale żałuję, że uprałam ją z pozostałymi pieluchami. Może jakbym prała ja tylko z ciemnymi rzeczami byłaby ładniejsza. Czy Wasze czarne Tetro też tak mają?
Ja miałam kiedyś piękny otulacz z granatowego polaru z aplikacją mojego ukochanego delfina.
Niestety zaraz po pierwszym praniu otulacz wyglądał okropnie.
Od tamtej pory unikam, jak ognia w pieluszkach ciemnych materiałów takich, jak polar czy flanela.
Szkoda mi takiej pieluszki, która praktycznie po jednym praniu wygląda tak nieładnie.
Natomiast już na przykład z ciemnym PULem nic kompletnie się nie dzieje niedobrego nawet po wielu, wielu praniach (na szczęście). :D
araszara - oo dobrze że zaznaczyłas by prać z czarnymi. Do mnie wlasnie dziś przyszła i blue też :) a tą czarną to mój M jest mega zachwycony
lemniscus
06-08-2010, 14:16
u nas tez troszke straciła na elegancji po praniu z resztą pieluch ale i tak ją bardzo lubię :) nawet myślałam żeby ja odkładać do prania z ciemnymi rzeczami ale zwykle zapominam i ląduje w wiaderku ze wszystkimi pieluchami :)