Zobacz pełną wersję : Pierwszy tydzień za nami
Uprzejmie melduję / chwalę się, że już od tygodnia powoli przechodzimy na wielo :D Trochę się początkowo bałam, że będzie z tym masę dodatkowej pracy i niezbyt atrakcyjnych zapaszków, ale w praktyce okazało się to łatwe i przyjemne ;) Jeszcze na noc i sporadycznie w dzień używamy jednorazówek :hide: bo troszkę czasu minie zanim nazbieram wystarczającą ilość pieluch. Na razie mamy na stanie 4 kieszonki applecheeks, 2 ib sio, trochę prefoldów bambusowych, 2 wkłady z mikrofibry i tetrę z pięcioletnią historią:)
Luthienna
05-08-2010, 00:31
Gratulacje!
Super :) Ja też miałam wiele obaw, a drugie chcę już od początku pieluchować wielo ;)
Gratuluję, to sama przyjemność wielopieluchowania :) przy następnym brzdącu na pewno będę używać ich od samego początku!
Dzięki za gratulacje - dziś mi już entuzjazm zmalał, bo zaliczyliśmy nadprogramową kupkę - pierwszą w wielo (tak łapałam w pampki) Dało się przeżyć, ale ... fuj....No i na wyjazd też będą jednorazówki, więc do ślicznych pieluszek wrócimy za 2 tygodnie ;)