elsynora
31-07-2010, 01:33
Waga mojego wózka sprawiła że postanowiłam poszukać jakiejś lekkiej spacerówki, bo ileż mozna tachac 20kg na trzecie piętro:twisted: Na szczęście natrafiłam na wątek o chustach na wegedzieciaku.pl, doznałam olśnienia, i tak oto- jestem! Zatem witam wszystkie chustomamy! Mam na imię Aga, jestem z Sosnowca, wychowuję sobie sama moją kochaną eN. i od kilku dni podglądałam co nieco na Waszym forum. Ciężko mi się tu trochę poruszać, bo nazwy chust mnie przytłaczają :D ale ostatecznie po przeczytaniu pozytywnych opinii oLenny Lamb, zdecydowałam się dokładnie na taką- używaną- http://pl.lennylamb.com/products/show/8_chusta-do-noszenia-dziecka-tkana-splotem-skośno-krzyżowym---lilak---rozmiar-l
Wygrałam aukcję na allegro i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu już będę się uczyć chustowania razem z moim 8-miesięcznym Orzeszkiem.
Mam też nadzieję, że uda mi się tu zaglądać częściej i zdawac relację z naszego motania.
Na koniec jeszcze trzy pytania:
1. Nie znalazłam negatywnych opinii o LennyLamb- ale może macie z nimi jakieś niezbyt poytywne doświadczenia? (oby nie bo nie chciałabym żałować tego zakupu)
2. Czy jest jakieś ograniczenie czasowe co do noszenia takiego 8-miesięcznego dziecka w chuście (np. tylko godzinę dziennie) ? Bo niedługo wyjeżdżamy na wakacje i marzą mi się dłuugie spacery po lesie;)
3. Są tu chustomamy z Katowic/Sosnowca/okolic?
Pozdrawiam serdecznie!
Wygrałam aukcję na allegro i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu już będę się uczyć chustowania razem z moim 8-miesięcznym Orzeszkiem.
Mam też nadzieję, że uda mi się tu zaglądać częściej i zdawac relację z naszego motania.
Na koniec jeszcze trzy pytania:
1. Nie znalazłam negatywnych opinii o LennyLamb- ale może macie z nimi jakieś niezbyt poytywne doświadczenia? (oby nie bo nie chciałabym żałować tego zakupu)
2. Czy jest jakieś ograniczenie czasowe co do noszenia takiego 8-miesięcznego dziecka w chuście (np. tylko godzinę dziennie) ? Bo niedługo wyjeżdżamy na wakacje i marzą mi się dłuugie spacery po lesie;)
3. Są tu chustomamy z Katowic/Sosnowca/okolic?
Pozdrawiam serdecznie!