Zobacz pełną wersję : 29.07 - kolejna mama na Chomiczówce :) W-wa
Może ta mama tu jest? Wszystkie przeze mnie wywoływane się nie ujawniły do tej pory :/
Około 13.00, w okolicach Carrefoura (jaki tam Carrefour, wszyscy i tak mówią 'Globi'), poczty, itd., przy przejściu dla pieszych stała mama z maluchem w kieszonce chyba. Chusta była pasiasta, niebiesko-granatowa. Mamie i maluchowi towarzyszył starszy chłopiec.
Śledzę te chustowe mamy w Warszawie - i nic, nic!
heheh się domyślam kto to mógł być alem nie jest pewna ;)
paskowka
29-07-2010, 15:12
heheh się domyślam kto to mógł być alem nie jest pewna ;)
Jeśli mnie masz na mysli to nie ja:) Choc ilość dzieci się zgadza:) Ale nie mam granatowej chusty żadnej.
A w ogóle zaintrygowało mnie to, że to w tej "mojej" cześci Chomiczówki, gdzie w życiu żadnej chustomamy, oprócz siebie i Ilonsy, nie znam i nie widziałam!!!
No i teraz okazuje sie, że i kofeina stąd:)
Stąd, stąd :)
Miałyśmy nawet okazję się poznać - tropikalny bambus Lenny Lamb :) - stąd wiedziałam, że to nie Ty.
----
Nie żaden 'tęczowy' tylko tropikalny :) Nie wiem, co mam z tą tęczą.
paskowka
29-07-2010, 15:19
Stąd, stąd :)
Miałyśmy nawet okazję się poznać - tęczowy bambus Lenny Lamb :) - stąd wiedziałam, że to nie Ty.
Aaaaa, widzisz:) Po nicku nie da się poznać:D
Na Chomiczówce często widuję zachustowane mamusie ale chyba nie ma ich na forum.
Aaaaa, widzisz:) Po nicku nie da się poznać:D
Jak nie, przecież od razu widać, że to ja ;)
Ilonsa, ja też widuję, była mama z maluchem w kółkowej, dzisiaj mama w tkanej (mnie się z Nati kojarzyło, ale ja się słabo znam) z całkiem malutkim chuścioszkiem. Sama też wychodzę z Pyzulą w bambusie LL albo w kółkowej samoróbce z prześcieradła z używalniaka, ale ani nie widziałam innego chustowego rodzica, ani nikt mnie nie zaczepił, ani nie opisał :)
To może nawet Cię widziałam kiedyś;) Moja młoda teraz to już pomyka na własnych nogach a nosimy się tylko na dalsze wyprawy. Nawet na zakupy jak coś już biorę to wózek bo 16kg na plecach + siaty to ponad moje siły;)
Czyli to jakaś tajemnicza Inna Mama :)
Ilonsa może i mnie widziałaś :) Gdybyś jeszcze raz zobaczyła matkę taszczącą swoje dziecko w tropikalnym LL albo w kółkowej ecru, to będę ja - zaczep mnie :)