Zobacz pełną wersję : lelum polelum:)
luliluli
27-07-2010, 22:40
Lelum polelum to motto mojego zycia, bo powoli zycie smakuje bardziej. Tak sobie wiec lazimy z Majka, zwana Kapusteczka, jeszcze nie za reke, ale tulone do siebie nawzajem. Z piewsza chusta, ktora tata Franio zakupil na moj wyrazny rozkaz jeszcze przed Majowym przyjsciem, niezbyt nam sie ulozylo, ale czuje, ze nasza przygoda dopiero sie zaczyna. A jak nam sie chusta znudzi do noszenia to zrobimy z niej latawiec :rolleye::rolleye::rolleye: Witam Was wszystkich.
Biedronka
27-07-2010, 22:43
witaj,
ja juz Was lubie :)
luliluli
27-07-2010, 22:47
Dziekuje:) czy ktoras z Was moze mi powiedziec, czy pachnie juz maciejka wieczorami w Pl?
witamy :)))
jak mi się to lelum polelum fajnie kojarzy :))
maciejka chyba już na wylocie - przynajmniej ja widziałam u Mamy przekwitniętą (ale może to wina upałów)
luliluli
27-07-2010, 23:06
Czyli cos tam jeszcze z tego zapachu musi byc...Dobrze wiedziec, teraz bedzie mi go sobie latwiej wyobrazic.
Witaj:D
U mnie na działce jeszcze jest maciejka. Też lubię ten zapach:D
luliluli
28-07-2010, 03:14
Chusteczki! Wy tu o noszeniu a ja o maciejkach. Ale tak mi w glowie zaszumialo na przypomnienie tego zapachu, ze ho, wybaczcie wiec te dygresje. Wlasnie przeczytalam "prosbe kulturalno - techniczna" i zrozumialam, ze popelniam forumowe faux pas wtracajac sie w Wasze powitania. A wydawalo mi sie, ze dawno nauczylam wlasny jezor niechlapania na prawo i lewo bez potrzeby:duh:
Witajcie :) W weekend wieczorem w ogródkach jeszcze pachniało maciejką :) też lubię ten upojny zapach
Witaj pozytywnie zakręcona istoto :)
witamy i czekamy twych postów :)