Zobacz pełną wersję : Łódź ryneczek Przybyszewskiego/Tatrzanska 27.07 ok.11.30
Mama chyba z coreczka w mai tai'u w zielone i brazowe paski. Jest tu? :)
Gertruda
27-07-2010, 15:33
A paski nie były czasem turkusowe bardziej???
Mt z simona neobulle??
Moze, moze. A co, bylas? Tylko zdawalo mi sie, ze czapeczka dziecka byla rozowa, dlatego napisalam,ze dziewczynka. :)
Gertruda
27-07-2010, 17:11
Bo to dziewczynka. Anilodz :) Obecnej tu na forum oczywiście.
Acha, w takim razie pozdrawiam. Bardzo sie zdziwilam, ze udalo mi sie wypatrzec mame z dzieciatkiem w mai tai'u. :) Ja akurat bylam z wozkiem i baaaardzo zaluje, bo w urzedzie trzeba bylo isc na 2 pietro.
Sealpup z naszej okolicy ja znam osobiście 4 mamy :) ( tyś piata) Musisz zacząć do parku na spacerki przychodzić :D hihi
anialodz
27-07-2010, 21:44
to ja to ja; rzadko sie ostatnio nosimy; zmoklysmy dzisiaj, przydal sie kapturek od chMT.
Stella Kochana ja to zaraz koncze i zbieram sie do siebie niestety. :( Ale duzo tych okolicznych mam! :)
owieczka
27-07-2010, 23:18
Stella, który park masz na myśli? My też mniej więcej z okolicy.
pomidorowka Ten na Tatrzanskiej (Podolski) z kosciolem.
owieczka
27-07-2010, 23:22
sealpup, dzięki za inf., w te rejony się nie zapuszczaliśmy.
pomidorówka Ty z dąbrowy? Ojej :) A gdzie konkretnie? Ja mieszkam praktycznie w parku podolskim:) A w okolicy przynajmniej z piec szesc nas jest :)
owieczka
28-07-2010, 00:27
Musli, bardziej z Górnej, ale w czerwnego rynku i kawałek dalej czesto się zapuszczamy. Tatrzańska już blisko dlatego pytałam.
Pomidorówka to jak sie zrobi cieplutko znowu to może zapuścisz sie w nasze rejony? :) A moze zrobimy sobie większe spotkanie parkowe?
:)
owieczka
28-07-2010, 23:22
Stella, jestesmy chętni :)
No to teraz czekamy az się ciepło zrobi :)
Sealpup do kiedy jesteś w PL?
Aaa to nie wiele czasu nam na spotkania zostało. W takim razie skoro pogoda się skiepściła to zapraszam do siebie :) O ile znajdziesz czas :D