PDA

Zobacz pełną wersję : Wychodzę z cienia i Witam serdecznie

allela
22-07-2010, 14:25
Podczytuję Was już od roku, i ciągle to forum jest dla mnie skarbnicą wiedzy i inspiracji.

Jestem mamą rocznego Stefka, który w chuście znalazła się jak skończył 3 m-ce. Niedawno jednak jego noszenie stanęło pod ?, ponieważ wyszło na jaw lekkie obniżenie napięcia mięśniowego. Wczoraj byliśmy na wizycie u rehabilitanta który uspokoił nas , że nie jest tak źle i nosić pozwolił. I tą radością, że to nie koniec noszenia postanowiłam się z wami podzielić.:high:

A zaczęło się od kółkowej Nati , na początku wydawało mi się to rozwiązanie bardziej uniwersalne i łatwiejsze od chusty wiązanej, niestety tu polegliśmy bo Stefek pozycji kołyski nie lubił i może wtedy przygoda z noszeniem by się skończyła gdybym nie zobaczyła mamy z zawiązanym maluszkiem który słodko spał a ona sobie szła i czytała książeczkę ,podczas gdy ja po wertepach z wózkiem ,drżąc aby mały się nie obudził. Po myślałam: "o nie, ja też chcę nosić!", zakupiłam wiązaną Nati i dzięki forum trafiłam na kurs do Agi i nosimy się do teraz albo w chuście albo w manduce. Tylko teraz mam problem, bo mi się marzą chusty w różnych kolorach (teraz mam tylko granatową), już nieraz mi ręka na bazarku zadrżała, co by sobie coś bardziej energetycznego sprawić, ale póki co racjonalny umysł zwycięża.:hello:

Mika
22-07-2010, 14:37
a witam "nioskę" z wawy heheheh :)

tysia
22-07-2010, 14:39
Witamy :)
Gratuluję racjonalnego umysłu ;)
Ciekawe ile wytrzmasz zanim jednak kupisz nową chustę? ;)

szeklanka
22-07-2010, 14:48
hehe allela, ja też nowa na forum bo troszkę podczytywałam i wpadłam szukając właśnie drugiej chusty ;) a dzisiaj BUM - kupiłam drugą czerwniutką (a propos energetyzującej) więc ciekawe kiedy się złamiesz, w końcu to jak z ubraniem, zależnie od nastroju wkłada się różne... i oczywiście super wieści, że nosicie się dalej :)

allela
22-07-2010, 15:15
Ta chętka na coś nowego rośnie jak balon i czuję, że niedługo pęknie. O czerwieniach marzyłam zimą, wtedy jakoś się obroniłam. Teraz turkusy mi chodzą po głowie. Pewnie jak spotka się kasa z piękną okazją to nie wytrzymam :lol:.

uma
22-07-2010, 15:26
witaj! :hello:

szeklanka
22-07-2010, 15:27
ja dzisiaj miałam właśnie dylemat między turkusem a czerwienią bo uparłam się na jednokolorową teraz i akurat były te dwa kolory :) ale czerwona mnie wołała głośniej ;)

horpyna
22-07-2010, 15:44
Witaj :)

czuppi
22-07-2010, 16:26
Witaj Ja też wtopiłam z chustami! I robi się ich coraz więcej a na początku myślałam,że jedna wystarczy ;)

doominikaa
22-07-2010, 17:54
witaj, kupuj, póki możesz, bo mnie coraz trudniej, kiedy nie mam na razie kogo nosić....

ledunia
23-07-2010, 08:09
Witaj

anqa
24-07-2010, 23:37
Witaj :hey:

Mamamaria
26-07-2010, 00:15
Witaj :-)

Cobra
30-07-2010, 01:14
witaj :) i obyś długo nie wytrzymała ;-)
a z której części warszawy jesteś?