PDA

Zobacz pełną wersję : Dobry ortopeda w Warszawie pilnie poszukiwany!

Ilonsa
16-07-2008, 09:36
Dobry ortopeda w Warszawie pilnie poszukiwany!
Dziewczyny mam problem ze znalezieniem ortopedy, moja Hania właśnie skończyła 6 tygodni i okazało się, że ortopeda do którego miałam iść jest na urlopie (moja wina, że tego wcześniej nie sprawdziłam). Wszędzie gdzie mam namiary trzeba czekać ok. 2-3 tygodni a to już będzie późno:(
Może macie namiary na jakiegoś ortopedę w Warszawie godnego polecenia bo dzwonienie do różnych prywatnych klinik na chybił trafił to chyba kiepski pomysł...

Nie wiem czy w dobrym miejscu uieszczam tą prośbę, jeśli nie to przepraszam ale proszę o pomoc.

kamaal
16-07-2008, 09:39
Do ortopedy na kontrolę bioderek trzeba iśc PO skończonych 6 tygodniach więc jak poczekasz 2-3 tyg to nic sie nie stanie.
Kolega-ortopeda :wink: przyjmuje prywatnie w Warszawie jak dowiem się gdzie to napisze PW.

hexi
16-07-2008, 09:43
jesli chcesz na szybko to w babca medica sa dobrzy ortopedzi, my tam chodzimy od poczatku i jestesmy zadowoleni (ps sa chustowo-pozytywni ;) )
tel: 226375001

mart
16-07-2008, 09:43
ja kiedyś napisałam identyczną prośbę i aggie skierowała mnie do dr.Sionka który przyjmuje w lecznicy Arka na Kasprzaka. polecam - zrobił na nas bardzo dobre wrażenie. usg ma na miejscu.

Budzik
16-07-2008, 10:05
Ja też mogę polecić ortopedę, który pracuje na Niekłańskiej, w przychodni na Ochocie i ma też prywatny gabinet - bardzo dobry i z fajnym podejściem do dzieci (ma certyfikat USG, specjalizację z ortopedii i chirurgii dziecięcej, jakby kogoś interesowało) - namiary można wygooglować - dr Mirosław Czech.

kamaal
16-07-2008, 10:08
Mam: dr Szymon Pietrzak - pracuje w Szpitalu Ortopedycznym w Otwocku.
Namiary wysłałam na PW

ifinoe
16-07-2008, 17:39
też polecam doktora Sionka - przyjmuje w Arce i w soboty w Babka Medica

martyna
16-07-2008, 17:47
ja kiedyś napisałam identyczną prośbę i aggie skierowała mnie do dr.Sionka który przyjmuje w lecznicy Arka na Kasprzaka. polecam - zrobił na nas bardzo dobre wrażenie. usg ma na miejscu.

podpisuję się pod tym

nas też "obsługiwał" dr Sionek, wrażenia pozytywne, konkretny i przyjemny facet, byliśmy u niego dwa razy, polecam

Ilonsa
16-07-2008, 18:27
Bardzo dziekuję, udało mi sie zapisać do dr Pietrzaka.
Niestety dr Sionek w obu przychodniach ma terminy w połowie sierpnia...

Jeszcze raz dzięki za pomoc.

anaroin
22-12-2014, 09:54
Ja się długo naszukałem dobrego ortopedy, ale było warto. Teraz chodzę z wszelkimi kontuzjami do Coropomedu (www.corpomed.pl), do pana Artura Biela. On ma jakiś rentgen w oczach chyba, bo wystarczy że parę razy dotknie, coś uciśnie i już wie z czym do niego przychodzę. Miałem tak choćby z kolanami, które od raz zdemaskował i zalecił skuteczną rehabilitację. Super po prostu.

Paulina J.
22-12-2014, 14:00
Ja też polecam Sionka. Kiedyś miał też prywatny gabinet na Kajki.