Zobacz pełną wersję : Uwaga, pojawiła się konkurencja dla Aimelle i Azimi ;)
pajęczyna
17-07-2010, 21:57
Oto i ona:
http://allegro.pl/item1152951481_chusta_tkana_nimar_kolorowa_instruk cja_haft.html
Nawet materiał mają ten sam :P Cena oczywiście konkurencyjna. Różnią się tylko znacznikiem, jakimś haftem, no i ładną kolorową instrukcją. Mogłyby kobitki chociaż materiał w inne kolory znaleźć :P
Jasnie Pani :)
17-07-2010, 22:03
I lepszymi wiazaniami ;)
pajęczyna
17-07-2010, 22:05
Hm.. na manekinie lalkę można sobie zawiązać... Ale chwała im za to że wiedzą jak i nie pokazują smutnych twarzy w perukach :P:P:P:P
a wiązania to nawet takie, że niewtajemniczony nie zauważy, że materiał jest jednostronny
kasia wska
17-07-2010, 22:25
w taki sposób to każda (nawet elastyczna) chusta jest tkana;)
chusty o splocie płóciennym :lol::lol:
Szkoda, że to znowu znane nam pościelówki... łudziłam się ;(.
Trzeba jednak przyznać, że stronka jest opracowana fajnie, wiązania (o ile mogą być na manekinie) też wyglądają przyzwoicie.
Splot płócienny pominę milczeniem.
No, Dziewczynki z 3-miasta, przyznać się która?
:):):)
mnie się podoba, że w zestawie jest paragon :ninja:
pajęczyna
17-07-2010, 23:25
Ich logo nieco przypomina logo Didka - sylwetka kobiety zachustowanej z dzieckiem.
No i przywitanie: Witam serdecznie na naszej aukcji.... Ja tam polonistką nie jestem, ale powinno być chyba "witamy na naszej" lub "witam na mojej".
Iza, paragon jest niezbędny żeby rozpatrzyli reklamację! ;) :P
Acha, a w pudełku wysyłają? Bo nic na ten temat nie napisali... ;)
mamuchap
17-07-2010, 23:40
aukcja przygotowana przyzwoicie :)
ale nosic w tym przescieradle bym nie chciała
no własnie, najgorsze jest to, że wchodząc na stronkę tego produktu i czytają brzmią wiarygodnie, profesjonalnie, i ktoś kto nie zgłębi tematu kupi, chusta będzie się wrzynać, stwierdzi, że chusty be i ... tyle. sama jak poszukiwałam dla nas chusty na początku chciałam taką kupić :duh: na szczęście sie nie nabrałam na pościelówę, no ale takich nie brakuje, a niektórzy zbijają na tym zapewne niezłą kasę... trudno...
Mayka1981
18-07-2010, 00:32
a może to nie konkurencja tylko nowe wcielenie? :ninja:
po naszych sugestiach forumowych...
Edit - po naszych sugestiach forumowych...:twisted:
mamuchap
18-07-2010, 00:33
a może to nie konkurencja tylko nowe wcielenie? :ninja:
to samo przeszło mi przez myśl
hehehe- to co? nie podobały Wam sie sesje fotograficzne pod prysznicem z fotoszopem ;) i w galeriach handlowych???
hehehe- dziwne jesteście:p