PDA

Zobacz pełną wersję : którą Żoliborzankę widziałam wczoraj (13.07)?

madzi
14-07-2010, 08:21
Jadąc do Arkadii zainteresował mnie wózek pewnej mamy - czerwona parasolka... jakie wielkie było moje zaskoczenie:omg:, gdy podjechaliśmy bliżej mamy i zauważyłam, że na plecach ma swoją dziecinę :lol:. Pozdrawiam mamę, która spacerowała wczoraj o 18.15 na Broniewskiego w okolicach Sadów Żoliborskich. :hello:
Jak dobrze widziałam prosty plecaczek, chusta najprawdopodobniej Indio z kontrastującymi nitkami (czarny i biały?? :hide: - daltonistką jestem :cool:), mamusia blondynka z włosami nie sięgającymi ramion :)

paskowka
14-07-2010, 08:38
Znam parę takich co tam mogły się pojawić:) A może to MartaS z dziewczynkami?

MartaS
14-07-2010, 08:39
Tak to byłam ja :) Szłyśmy do sadów na chuśtawki. Dobrze wypatrzyłaś chustę - indio czarno-białe to było :)))

Pozdrawiamy również :hello:

madzi
14-07-2010, 08:59
ale już drugiego dziecia nie dopatrzyłam się - a pomyślałam, że Ty często bywasz w tych okolicach. Tylko ilość dzieci mi się nie zgadzała :)
Oczywiście prawie skrętu szyi dostałam, a M. jak zwykle nabijał się ze mnie i mojej reakcji :)

MartaS
14-07-2010, 09:03
Ala była na plecach a Hania w wózeczku.

W te upały ruszamy się z domu nie wcześniej niż o 18, bo przed 18 rozpłynąć się można ;)

Tak ja chodzę często do sadów na spacery, w zasadzie codziennie jak jest ładna pogoda :)