Zobacz pełną wersję : A w McDonald's...
ktosikowa
10-07-2010, 20:19
wiem, że śmieciowe i w ogóle, ja z dziecmi srednio raz-dwa razy w roku idę. Ale- są Shrekowe zabawki i jest...tak jakby niecałkiem porawnie, ale jednak: ZACHUSTOWANY SHREK!!!
:D w sensie, że duży Shrek ma małego Shreka na sobie?
słoneczny_blask
10-07-2010, 20:36
Tez widziałam. Bardziej worek na dziecko, ale mały szrek nie wygląda na niezadowolonego ;)
kasia wska
10-07-2010, 20:48
no i trach, idę jutro do makdonalda :hide:
Też widziałam - Shrek musi mieć silny kark, że tak wytrzymuje :)
sandy.pit
10-07-2010, 21:29
muszę to zobaczyć ;-)
http://www.mcdonalds.pl/ yu jest :) shrek z nosidelkiem :D moj maz mnie nie chce wziasc a ja chcem zabawke :) :lol: az sie poplakalam ze smiechu :)
joleczka
10-07-2010, 22:12
[url]moj maz mnie nie chce wziasc a ja chcem zabawke :)
a mój zapytał "ale teraz mam pojechać?? bo później to mecz będzie...
odpuściłam mu do "przy okazji jak będziesz" wiec pewnie w poniedziałek z kumplem z pracy pójdą do maca na obiad i mi shreka przyniesie :)
My często chodzimy do maca na lody, M. się ucieszy jak tym razem będzie mógł też coś zjeść;)
Łaaałłłł... ja też chcę!
Jutro niedzielna wyprawa do maka. Z Leną pierwszy raz:lol:
Lena kanapka, mój P cola a ja zabawka... hihi - żart:p
my nie cierpimy Mc'a (oprócz lodów), ale mam koleżankę która prawie co dzień bywa ( :/ ) więc jej nadałam, że jak coś to chce zabawkę :lol:
A miałam właśnie taki wątek założyć:lol:
Wzięłam Julce Fionę:duh: Myślałam że się wrócę jak na ulotce od zabawki zobaczyłam zachustowanego Shreka:roll:
I co z tego że przodem do świata ;)
dajcie zdjęcie, dziewczyny, bo mi do mcD nie po drodze, a w necie nie znalazłam ;-)
A my mamy
http://images37.fotosik.pl/309/e7711d9ad019f94bm.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e7711d9ad019f94b.html)
ledunia - dzieki!!!! hahaha, jacy zadowoleni ;-)
joleczka
11-07-2010, 19:04
i zadowolone dźwięki też potrafią wydawać :)
My specjalnie do maca pojechaliśmy:hide:
:lol::lol::lol: dobre, chyba się też jutro wybierzemy na śmieciowe jedzenie :D
Nie wierzę w to co napiszę-po drodze zatrzymamy się w Maku.
Ja wprawdzie nie zamierzam jechać do Mcdnlds, ale na stronie niezły opis: "Gdy zawiesisz na ramionach Shreka nosidełko, usłyszysz ciche beknięcie i śmiech malucha. Gdy je zdejmiesz, usłyszysz ryk Shreka" :D
coś to do poucha najbardziej podobne , hehehe
My dzis tez byliśmy w MD (3x w życiu mych dzieci :) )i nawet mój Tymek mówi "patrz, shrek w chuście", niestety odpakowaliśmy już smoka i ciasteczkowego ludzika bo chętnie wymieniłabym na Shreka :)
pajęczyna
17-07-2010, 21:40
łahahaha... McDonalds powinien jakoś podziękować chustoforum za reklamę, bo dzięki Shrekowi z nosidłem chustoszki oblegają ich restauracje ;) ;)
w "barbi podwodna tajemnica" też noszą w chustach :lol:
no i trach, idę jutro do makdonalda :hide:
Hehehe tez byłam i mam :)
Ja wprawdzie nie zamierzam jechać do Mcdnlds, ale na stronie niezły opis: "Gdy zawiesisz na ramionach Shreka nosidełko, usłyszysz ciche beknięcie i śmiech malucha. Gdy je zdejmiesz, usłyszysz ryk Shreka" :D
:lool::lool::lool:
... he he czyzby dzis polowa chustoforum w Macu na obiadek zawitala :roll:
CABabies
19-07-2010, 13:42
Ale super!
ithilhin
19-07-2010, 14:10
wersja bilum
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs199.snc4/38313_1519975076542_1149503654_31458212_7369145_n. jpg
:applause::eek::applause::applause::applause:ithil hin- tez widziałysmy i z przyjaciółka mówiłysmy nawet, ze trzeba forum poinformować:-) no i jest!!!!!!
MC chyba za reklamę powinien podziękować hihihi
ale faktycznie wydaje "dźwięki"?
Paprotka
20-07-2010, 14:39
Wow! Chyba wyjdę z siebie i zawędruje do maka! Haha! A ta zabawka jest gratis do czegoś, czy można tylko ją nabyć?
franciszka
20-07-2010, 14:40
Po spotkaniu chustowym byłyśmy na lodach w MC D.... i jak przez szybkę zobaczyłam Shreka z workiem na dzieci.... To oczywiście obie po zestawie kupiliśmy :P z tatą Shrekiem :P