Zobacz pełną wersję : chustokryzys????
klusiecka
06-07-2010, 20:32
podpowiedzcie co sie dzieje, mam wrazenie ze oduczyłam sie wiązać chustę. plecaki sa okropne i całkowicie niedociągnięte, chusta sie wrzyna w ramiona, nie wiem czy to przyrost masz młodej czy to ze wrociam do pracz i rzadziej nosze-tak co drugi- trzeci dzień. Dziecko mam wybitnie pro-chustowe wiec to nie to.
Mayka1981
06-07-2010, 20:48
a test ciążowy robiłaś? :ninja:
paskowka
06-07-2010, 20:48
A może zmieniłaś chustę?
Ja mimo że nosze jeszcze rzadziej niż ty, przed chwilą walnęłam plecak coby chustę wypróbowac i ...świetnie wyszło!!!
klusiecka
06-07-2010, 21:05
Nie jestem w ciazy, na pewno i nie zmieniam chusty. Właśnie dlatego pytam. nie wiem czy to przez moje pojscie do pracy czy przez zwiekszenie masy i ruchliwosci dziecka ( zaczyna raczkować). Kurcze a moze wlasnie kupic nowa chuste/ nosidło?
Dziecko bez zmian, nadal kocha chuste i w wieku 8 miesiecy najchetniej by w niej siedzialo caly dzien.
BTW. bylam na warsztatach i spotkaniach chustowych, wczesniej nosiam duzo, praktycznie nie uzywalam wozka. plecaki, tez wiazalam.
u mnie widzę, że upały osłabiają siłę dociągnięcia :) Robię się mokra od samego wysiłku i trudniej mi się materiał suwa :hide:
Ale ruchliwość maluszka też może robić swoje:rolleyes:
Kurcze a moze wlasnie kupic nowa chuste/ nosidło?
Kup mt :)