Zobacz pełną wersję : Dzień dobry z Poznania/Swarzędza
ambiance
28-06-2010, 13:19
Kłaniam się wszystkim na Chustoforum. Podczytuję Was z ciekawością już od jakiegoś czasu i postanowiłam się wreszcie ujawnić :D. Mój Synuś właśnie skończył 4 miesiące, a chustujemy się od drugiego. Najpierw była kółkowa, bo wydawała się łatwiejsza w obsłudze. Kilkanaście dni temu dojrzeliśmy do tkanej, bo dziecię baardzo szybko przybiera na wadze :) i... nie taki diabeł straszny ;-). Pozdrawiam serdecznie.
pomidore
28-06-2010, 13:24
:hello:Witaj, rozgość się:)
Cześć cześć :) Udanego i długiego chustowiązania!
Witaj, zapraszamy na spotkania :)
witaj :D
a którą Ci łatwiej motać, kółkową czy tkaną?
Hello :) I mam pewnie do zobaczenia na którymś ze spotkań poznańskich :)
martajotka
28-06-2010, 19:32
Pyrlandia rosnie w chustową siłę! Super, zapraszamy na nasze poza-forumowe spotkania :)
hej hej!
miłego chustowania!
ambiance
29-06-2010, 12:50
Kółkowa wydawała mi się łatwiejsza w obsłudze, dlatego od niej zaczynałam. Bardzo fajnie się w niej karmi - można szybko ułożyć malca. Szybciej się obsługuje, ale przy większym dziecku nadaje się tylko na krótkie wypady. Na dłuższe spacery lepsza tkana (na razie wiążę tylko 2x).
ambiance
29-06-2010, 12:54
Dziękuję wszystkim za miłe powitanie i zaproszenia :). W spotkaniach bardzo chętnie weźmiemy udział.
witaj serdecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!
truscaffka
10-07-2010, 16:50
witaj :)
jak miło, że kolejna mama z naszych okolic będzie się nosić, zapraszamy w takim razie na spotkanie, do szybkiego zobaczenia! :)
lindgren
12-07-2010, 15:42
ooo, w Swarzędzu mieszkałam 11 lat, do podstawówki tam chodziłam i w ogóle:)
witaj i do zobaczenia na jakimś spotkaniu:)