Zobacz pełną wersję : Zmaglowane chusty :(
Moja teściowa chciała dobrze,
upał w Krakowie więc siedzimy w leśnym myślenickim zaciszu, w czwartek mieliśmy z m "wolne" od dzieciorków, teściowa oczywiście z dobroci serca wypraną posciel w tym moje 4 chusty :roll: :? zapakowała do magla.
wczoraj odebrałam :cry: blaszki idealne buuuu, od wczoraj miętoszę jak mogę... ale do miloszczowatosci jeszcze im brakuje... prosze powiedzcie że będzie cacy :(
andziulindzia
06-07-2008, 22:15
Współczuję ci serdecznie, a przy okazji obśmiałam się setnie :lol:
Andzia
pomyśl o tym w ten sposób, że masz kolejne chustowe doświadczenie na koncie :lol:
mam nadzieję że chusty to przeżyją :)
siedzimy w leśnym myślenickim zaciszu
no to pozdrowienia z Myślenic :lol:
z chust proponuje zrobic huśtawki i beda OK 8))
Dobre! To jest sposób na "odnowienie" chusty, można przy sprzedaży napisac że "jeszcze nawet niezłamana" :-)
(to oczywiście w formie żartu piszę, nie żebym do kłamstwa przy sprzedaży namawiała :-) )
"jeszcze nawet niezłamana" :-)
i lekko sztywnawa :lol:
czukczynska
07-07-2008, 09:36
Biedna Ty, teściowa pewno myślała, ze to obrusy.
Tak myślę, że ja bym prała, bo zanim je złamiesz przez gniecenie, huśtawki i takie tam to minie sporo czasu, a woda powinna wypłukać sztywniznę :D
czukczynska Ty nie bądź taka dowcipna :lol: tu nic do śmiechu nie ma 8)) ale za to ślicznusie obrusy landa a Ty skąd wiesz ??? :D , na hjerbatkę zapraszam :lol:
dobrze że bebilonia była w użyciu bo z kółek to by mogły patelnie wyjść :lol:
łooo jooojjjj, ale już dzisiaj piorę 2x, zmiękczyłm już litrem płynu do płukania na wieczór zacznę suszenie 8)) a efekt jutro :wink:
ale za to ślicznusie obrusy landa a Ty skąd wiesz ??? :D , na hjerbatkę zapraszam :lol:
Proste skojarzenie :lool: kolorowe wąskie szmatki to tylko obrusy, tylko dlaczego taaakie długie? Może na przyjęcia w ogrodzie hihihi te synowe to mają teraz takie różne pomysły :wink:
Hjerbatkę chętnie wypiję, tylkko ostatnio nie bywam w Krakowie.
dobrze że bebilonia była w użyciu bo z kółek to by mogły patelnie wyjść :lol:
hihihi wyobraziłam sobie te patelnie :D :D :D
Trzymam kciuki za chusty, będzie dobrze :D
ZuZaZo i jak tam twoje sztywniaki? :wink:
Artemida
25-02-2012, 22:01
To mi się humor poprawił na wieczór :D
Uśmiałam się niesamowicie :)
kasia wska
25-02-2012, 22:03
To mi się humor poprawił na wieczór :D
Uśmiałam się niesamowicie :)
wiesz, że to wątek sprzed czterech lat ;)?
Artemida
25-02-2012, 22:06
Wiem, ale mimo to zabawny. Ja to już nałogowo archiwum czytam :)
kasia wska
25-02-2012, 22:12
Wiem, ale mimo to zabawny. Ja to już nałogowo archiwum czytam :)
aha :)
lubię stare wątki, czasem tylko smutno się robi, jak migają mi nicki forumek, które już nie piszą (chociaż sama już piszę dużo rzadziej niż kiedyś ;))