Zobacz pełną wersję : Witamy z lubuskiego
zebrocha
21-06-2010, 10:27
Witamy :-) bo piszę w imieniu swoim i mojego syna Ziemowita, który skończył właśnie pół roku. Motamy się już chyba ze trzy miesiące, a na forum to ho ho , tylko bez ujawniania :D Pierwsza szmata hopek dobrze nam służy, ale przyszło lato i pora na zmiany. Z tego co zauważyłam w okolicach chyba jesteśmy samotni z naszą szmatą:D ale spotkaliśmy się kiedyś z innymi chustomaniakami w poznańskim IMD. Z natury jesteśmy nieśmiali i piszemy mało ale za to dużo czytamy.... Pozdrawiamy z lubuskiego Żebrocha z Ziemkiem
Witaj.
Też jestem z Lubuskiego :)
z Międzyrzecza?? witam serdecznie :)
aniam123
21-06-2010, 12:28
Witajcie!
kasia wska
21-06-2010, 14:25
witajcie, cześć mamo, cześć ziemku! fajne imię:)
dzięki za prezentację i już Ci odpowiadam w moim wątku:)
zebrocha
21-06-2010, 21:49
z Międzyrzecza?? witam serdecznie :)
my z okolic M-cza :-)
Wiewiórka
21-06-2010, 23:00
Witaj! Ja też z lubuskiego, powiat gorzowski
Witaj.
Pozdrowienia z wielkopolski. Ja też pochodzę z lubuskiego.
Arabella
22-06-2010, 06:56
Pozdrowienia z Zielonej Góry:) Witaj:)
Śliczne imię - Ziemowit :)
Mój to Lucjan i obserwując ostatnio nadawane imiona widzę, że jest dużo wyjątkowych przez co nasze wybory nie są dziwnym wymysłem na tle innych.
:)
Ale miło, witajcie.
Międzyrzecz to moje rodzinne miasto, i choć od 13 lat tam nie mieszkam, Krzysiu tam rodzony :)
i w chuście noszony, sierpień 2007, w niebieskim pouchu z chusta.pl, moze zauważyliscie.
Na wakacje zjeżdżamy do Kurska, do rodziców nad jezioro, też bedziemy się nosić, trzylatek nie odpuszcza :)
zapraszamy na plac zabaw do nas latem :)
pozdrawiam,
Kasia - pinaska i Krzyś Ryś
zebrocha
24-06-2010, 12:02
Dziękuję za miłe powitanie:-)
pinaska piszę na prv:-)
Trochę nas tu jest w lubuskim. :)
ja nie z lubuskiego ale mam najblizej do Gorzowa, bo z Barlinka klikam :D
musimy sobie jakies spotkanko zorganizowac :)
zebrocha
24-06-2010, 21:39
Spotkanie? Jeśli o nas chodzi to jesteśmy za :-)
witam serdecznie też nieśmiało piszę, choć z daleka , ale za to serdecznie pozdrawiam