Zobacz pełną wersję : O infekcję jest tak łatwo ;)
Witam wszystkich :)
z radością muszę przyznać, że jak już wiele osób przede mną połknęłam bakcyla zwanego chustowaniem ;) A zaczeło się tak niewinnie - co nieco wspomniane na szkole rodzenia, trochę wieści z netu i w ostatnią sobotę spotkanie w klubie kangura :) :) :) no i wsiąkłam całkowicie :D
Jak na razie jesteśmy w wersji podwójnej, tudzież 2w1 ;) ale mam szczerą nadzieję, że pomysł noszenia w chuście spodoba się mojej Kingusi tak bardzo jak mi.
Cześć :-)
Trzymam kciuki za Kingusie !
Luthienna
21-06-2010, 09:13
Hejka, spodoba się, spodoba :)
Winoroslinka
21-06-2010, 09:20
Witaj! Oj jak ja Ci zazdroszcze ze pierwsze chwile z maluchem jeszcze przed Tobą i to radosne oczekiwanie ehhh... :) Chusty na pewno sie córeczce spodobają!
Witaj :hey: i spokojnego rozwiązania :)
Witaj!
Życzę, żeby Maleństwo pokochało chusty jak Mama :)
aniam123
21-06-2010, 12:02
Witaj, też trzymam kciuki!
Szczęśliwego rozwiązania:)
iwonapodlasem
22-06-2010, 14:13
Szczęśliwego rozwiązania:)
sandy.pit
22-06-2010, 17:57
ja tez uczyłam się od dziewczyn z klubu kangura! miłego chustowania!
sandy.pit
22-06-2010, 17:58
a - a chustę masz? ciekawa jestem jaką ;-)
Witaj:)
Życzę spokojnego, dobrego rozwiązania i sukcesów: laktacyjnych i chustowych:D
sylvetta
22-06-2010, 23:57
Witaj!!!!!
Szczęsliwego rozwiuązania zycze!!!
No i radosci z bycia chustomamusią:)!
Dziewczyny - dziękuję Wam serdecznie za gorące powitanie :)
sandy.pit - tak, klub kangura to skarb :) Chustę mam na razie pożyczoną didymosa i uczę się motać na pluszaku ;) Muszę przyznać, misiek jest cierpliwy :D ale o to mi chodzi żeby nie zniechęcić mojej niiuni niewprawnymi ruchami i zaglądaniem do instrukcji co 5 sekund.
Mamamaria
23-06-2010, 21:38
Witaj :-)
reniason
23-06-2010, 21:55
Witaj uważaj na to forum bo ono uzależnia:ninja: teraz wciągły Cię chusty a za chwilę wciągną Cię pieluszki wielorazowe:) ha ha tak jak mnie:)
kubutkowa
23-06-2010, 22:00
Czesc!!!
Witaj uważaj na to forum bo ono uzależnia:ninja: teraz wciągły Cię chusty a za chwilę wciągną Cię pieluszki wielorazowe:) ha ha tak jak mnie:)
reniason - to całkiem możliwe :) w niedalekiej przyszłości zamierzam też zgłębić temat pieluszek :D