Zobacz pełną wersję : Pozdrowienia z Kielc :0)
iwonapodlasem
20-06-2010, 18:06
Czekając na przyjście drugiego synka (koniec sierpnia) poluję na odpowiednią dla nas chustę. Nie będzie ona pierwsza ponieważ przy starszaku miałam zrobioną przez siebie samoróbkę, która okazała się wybawieniem dla nas przy ząbkowaniu, zakupach i bez wózkowych dalekich wyjazdach. Teraz wolę już zainwestować w "prawdziwą" niż w wózek dla dwójki.
Prywatnie jestem min. dziennikarką nie pracującą w zawodzie od lat. Zajmuję się za to własnoręczną produkcją wszystkiego co jestem w stanie wykonać.
ostroszyc
20-06-2010, 20:40
Witaj :) a w których rejonach Kielcowiska można Was spotkać?
Winoroslinka
20-06-2010, 21:17
Witaj! Ta własna produkcja wsystkiego brzmi obiecująco :)
witaj witaj, pozdrów ode mnie Kiel(rp)ce :)
moje studenckie miasto... :D
iwonapodlasem
20-06-2010, 21:59
Witaj :) a w których rejonach Kielcowiska można Was spotkać?
Na Barwinku najczęściej bo odwiedzam tam mamę i siostrę ale mieszkam już 2,5 km poza miastem w Zgórsku, czyli na wsi.
witaj witaj :)
ja tez z Kielcowa, ale mnie daleko ponislo :D
licze na jakies spotkania jak sie pojade urlopowac w gronie rodzinnym :)
Rzufior wpadasz? robimy mini-zlot kielecki z podtekstem postudenckim? :)
aniam123
21-06-2010, 00:02
witaj cieplutko!
czarna_zaba
21-06-2010, 11:27
Witaj, czy to Ciebie widziałam w sobotę około 14 -16 na wysokości PSS Społem? Byłam z Małym w 2X i wielkim czarnym psem:)
witaj witaj :)
ja tez z Kielcowa, ale mnie daleko ponislo :D
licze na jakies spotkania jak sie pojade urlopowac w gronie rodzinnym :)
Rzufior wpadasz? robimy mini-zlot kielecki z podtekstem postudenckim? :)
no ba! jeszcze reszte powiadomimy :) i będzie komplet :)
heheh
iwonapodlasem
22-06-2010, 12:07
Witaj, czy to Ciebie widziałam w sobotę około 14 -16 na wysokości PSS Społem? Byłam z Małym w 2X i wielkim czarnym psem:)
Zazwyczaj na osiedlu jestem w poniedziałki, środy i piątki - taki mam harmonogram odwiedzin. Raczej lenistwo mną kieruje (starszakiem ktoś się zajmie a ja poleguję) niż chęć odwiedzania kogokolwiek. Będę wypatrywać psa, jeśli oczywiście tam mieszkacie:lol:
sandy.pit
22-06-2010, 18:59
witaj - przy starszaku chusta to jak dodatkowa ręka - albo nawet dwie :-)
a na co polujesz?
iwonapodlasem
22-06-2010, 22:25
witaj - przy starszaku chusta to jak dodatkowa ręka - albo nawet dwie :-)
a na co polujesz?
Myślę o czymś "tanim", nati tkana raczej na początek. I jakiś elastyk. Dałam sobie czas do końca czerwca na upolowanie czegoś w sieci. Albo w tzw. ciuchach, gdzie i takie rzeczy bywają po 6 - 10 złych. Ostatnio widziałam Didymosa, niestety w cudzych już rękach.