Zobacz pełną wersję : mam się czy pochwalić
Generalnie zreygnowałam z wysadzania Nikodema-jakikolwiek sposób był bee-nakładka, sedes czy nocnik.Próbowałam co jakis czas-co miesiąc, 2 tygodnie-bunt.
Do wczoraj-wycianęłam nocnik-aby włożyć go między zabawki a Nikodem siadł zrobił siuu, potem kupke (choc nie trafił) i tak od wczoraj siada:))) Na pytanie gdzie się robi siu i kupke pokazuje na nocnik.Jupi!!!
Ps.Czy to zasługa wielo...bo od tygodnia używamy?
kubutkowa
20-06-2010, 13:08
Brawo!
Mam nadzieje ,ze tez bedziemy mieli takie sukcesy....
lemniscus
20-06-2010, 13:11
super gratuluje sukcesów :)
może teraz czuje że ma mokro i woli na nocnik jednak ??
Grataki. Może dopiero teraz dojrzał ;)
U nas też na początku na wszystko był bunt a później czasami Lena sama chciała żeby ją na nocnik posadzić. Czasami się uda, czasami ona nie chce siedzieć - nie zmuszam. Niech sobie zrobi w pieluchę, ale żeby już się nie "obraziła" na nocnik.
U nas tez Gajka nocnik omijala szerokim lukiem, lub na niego siadala i nic,
a od jakiegos czasu ,dzienne trafiaja do nocnika, tak po prostu.
Gratulacje oczywiscie:)
super :thumbs up:, oby tak dalej! kazdy taki sukces cieszy.... :d nas np. kazda codzinna kupa w nocniku :wink:
mamazosia
21-06-2010, 00:16
no dokładnie ,fajnie że Tobie się udało , moje dziecko już ma pewne postępy , ale trwa to już długo , wierzę w siebie i wiem że mi się uda ;)
coby nie mnożyć wątków pochwalnych mojego syna:lol:, to piszę tu. Od godz.13 aż do 19 (pielucha na noc) byliśmy tylko w majteczkach,na dworze też i sikaliśmy pod drzewkiem:thumbs up::thumbs up::thumbs up:
Twój watek pokazał mi drogę że mam schowac nocnik bo i owszem wie gdzie się robi siusiu i kupke ale ją nocnik parzy znany nie ale tylko przez 3 sek
no to chowam na tydzień dwa
dzięki i gratki:)