Zobacz pełną wersję : Karwia 26.06.-10.07.
Dziewczyny zaczynam wątki urlopowe ;) Jeśli ktoś będzie nad morzem w okolicach Karwii to proponuję spotkanie bądź spacerek po plaży.
aninka będzie w Karwi chyba od 30.06 do 10.07
marza chyba będzie też
i może ja :)
No to szykujmy spotkanie chustowe :D Możemy się spotkać na placu zabaw przy "deptaku" w Karwii a potem się zobaczy czy do knajpy czy na plażę.
ooo my tez sie w te okolice chcemy wybrac :)
macie do polecenia jakis dobry hotel?
Ja jeszcze nie szukałam noclegów :roll: Moze dzisiaj wieczorem się za to zabiore :)
my będziemy! od 5 lipca:)
Anntenka
17-06-2010, 09:55
OT
Karwia to jedno z moich ulubionych miejsc nad morzem
swego czasu spędzałam tam z rodzicami wakacje co drugi rok
na polu namiotowym :)
ale lokalizacja jest piękna bo tylko uliczka, wydmy i plaża o krok :)
a w tym roku powróciliśmy z rodzicami do pomysłu wspólnych wakacji w Karwii
ale realizacja za rok
więc
bawcie się dobrze :)
My jedziemy do Piasta ze względu na możliwość wyżywienia (dobrego - dodatkowe 2kg przywiozłam) i placyku zabaw przy domu, byliśmy w zeszłym roku i było tam fajnie. Innych hoteli nie znam ale jest ich mnóstwo tylko trzeba obdzwonić czy są jeszcze wolne miejsca.
Oczywiście zachęcam żebyście wzięły nocleg tu http://www.piast.wczasowicz.pl/index.php
do zobaczenia.
karolibu
17-06-2010, 10:19
My koniec lipca będziemy ... jak ktoś w pobliżu to poproszę o namiary to się na pewno odezwe :)
A ja się spotkam z każdą z Was, bo do Karwi mam rzut beretem i w każdy weekend tam jesteśmy, a też szykujemy się na dłuższe wakacje :)
vatanaya
17-06-2010, 13:33
to nasze ulubione weekendowe miejsce w wakacje, mamy tam zawsze swoj kawalek plazy :ninja: jesli pogoda dopisze to będę was wypatrywac
To chętnie wymienię na pw nr tel :)
Już atelka pisała, potwierdzam będziemy 30.06-07.07 w Karwi. Ja mam rezerwację w Piaście. Już napisałam ci pw bprusku. Do zobaczenia:hello:
Ok, to ja zaraz się wezmę za pisanie pw do każdej z Was :)
a jak ja byłam koło Karwi na wakacjach to nikogo nie było :/
OT plac zabaw przy deptaku ?? następnym razem muszę go poszukać