Zobacz pełną wersję : "Wszystko co najlepsze..." - rozwaliło mnie!
http://allegro.pl/item1073629951_lascal_nosidelko_nowej_generacji_m1 _nowosc.html
napisali, że wszystko co najlepsze dla twojego dziecka... brrr
czy ja tam widzę guziczek przyciskany i coś jakby hełm...? :omg:
a z ktorej strony mam szukac tego "ergonomicznego ksztaltu"? tragedia jak zwykle.....
durne baby ;) jak coś TYLE kosztuje TO MUSI BYĆ SAMA DOBROĆ!!! :lool:
durne baby ;) jak coś TYLE kosztuje TO MUSI BYĆ SAMA DOBROĆ!!! :lool:
:lool::lool::lool:
no tak, na cene nie spojrzalam :) to mojego MT wyrzucam, i kupuje to cudo zaraz!
no o cenie to nawet już nie wspominałam ... dziecka szkoda, bo się tak dynda jak gekon w okolicy kolan... a ta kobitka to się chyba opiera o faceta bo ją tak plecy bolą od tego noszenia
kubutkowa
14-06-2010, 22:57
Nie no, cudne!Chyba moje bondo na to wisiadełko wymienie (z dopłatą ;-) )
"unikalne wbudowane wsparcie kręgosłupa zawsze podtrzymuje rozwijający się kręgosłup dziecka w linii prostej." - lepiej być nie mogło...
zgrabna foremka, stelażyk :) linia prosta nie wypacza pionu kręgosłupa moralnego ;)
No, szkoda, bo przystawki do wózków robią super:thumbs up: i ludzie kojarząc dobrą markę mogą dać się nabrać...
czy ja tam widzę guziczek przyciskany i coś jakby hełm...? :omg:
Podobne 'guziczki' są w babybjornach- do odpinania tej części co jest na plecach dziecka od pasów- żeby dziecię wyjąć bez rozpinania nosidła z tyłu (wiem, bo miałam kiedyś :lol:)
a ta kobitka to się chyba opiera o faceta bo ją tak plecy bolą od tego noszenia
a ja się zastanawiałam chwilę czy to aby na pewno facet jest:mrgreen:
a ja się zawsze zastanawiam jak to samodzielnie pozapinać sobie na plecach..
Mayka1981
15-06-2010, 05:50
Ergonomiczny kształt - zapewnia odpowiednie podparcie dla głowy, szyi, kręgosłupa i bioderek dziecka- no i czegóż chcieć więcej? :roll: