Zobacz pełną wersję : nuda, nuda, nuda... u didka
pomidore
10-06-2010, 22:19
Wieje nudą u Didka :( czekam na nowośc ale indio :) będzie? no powiedzcie ze będzie;)
Nad kolorami i składem już się nie będę rozpuszczać, niech tylko w końcu coś indiowego utkają:twisted:
tjaa, takie firanki i koronki .....
achh ja tez czekam!!!! i czekam i czekam i sie doczekac nie moge :(
Mayka1981
11-06-2010, 00:24
nio, nie dośc ze nuda to jeszcze jakieś takie pomaziane kolory, a jak już coś zrobią nieindiowatego to brzyydkie i tylko do farbowania :D
I całe szczęście :D
no dlatego rozglądam się za czymś innym niż didki, bo nie bardzo mam co od nich kupować...
macierzanka
11-06-2010, 10:43
Wieje nudą u Didka :( czekam na nowośc ale indio :) będzie? no powiedzcie ze będzie;)
Nad kolorami i składem już się nie będę rozpuszczać, niech tylko w końcu coś indiowego utkają:twisted:
No przecież było kilka indio, również z lnem.
Może czas przestawić się na nowe.
Sama czekałam na nino z wełną i...nie było, być może nie będzie też indio.
Didkowi dobrze sprzedają się nowe lny i może nie myśli nawet o indio w tym wydaniu:roll:
no dlatego rozglądam się za czymś innym niż didki, bo nie bardzo mam co od nich kupować...
jak znajdziesz, to daj znać, bo ja sie juz poddałam ;)
Dwa lata minęły i znowu wieje nudą:whistle: Wypstrykali się z pomysłów na 40-lecie?
Ja juz raczej chustozaspokojona ale chociaż popatrzyłabym na coś ładnego a tu romby, klucze, orienty, szecherezady:hide: :cryy:
Dwa lata minęły i znowu wieje nudą:whistle: Wypstrykali się z pomysłów na 40-lecie?
Ja juz raczej chustozaspokojona ale chociaż popatrzyłabym na coś ładnego a tu romby, klucze, orienty, szecherezady:hide: :cryy:
ojjj tak, nuuda, nuuda i jeszcze raz nuuuuuuda! tez mnie nic nie kręci ostatnio :(
W 2011 nudy nie bylo, no i jeszcze 2012 to pawie i ten wzor rocznicowy, obecnie rownia pochyla, ale korzystaja na tym inni producenci, moze to i dobrze...