Zobacz pełną wersję : Noszenie niezależne od orientacji :)
http://wyborcza.pl/3292000,75476,7988435.html?back=/gazetawyborcza/1,75476,7988379,dwie_homoseksualne_mamy_lepsze_niz _mama_i_tata_.html
Tez przed chwilą znalazlam te fotke:-)
właśnie miałam to zalinkować :-)
ale jeszcze do tekstu. patrząc na moje relacje z synkiem i na relacje mojego M., to wierze że dwie matki mogą być lepszymi rodzicami...
a ja nie wierze, dobrego ojca nic nie zastapi, podobnie jak dobrej matki,
nie chcialabym, zeby polskie prawo pozwalalo adoptowac dzieci parom homoseksualnym.
A amerykanscy naukowcy to juz nie jeden cymes oglaszali:-)
Pania, nie jest to wątek o adoptowaniu dzieci przez pary homoseksualne, jeśli masz ochotę wyrazić swoje zdanie, to właściwsze będzie Wszyscy o wszystkim.
Pania, nie jest to wątek o adoptowaniu dzieci przez pary homoseksualne, jeśli masz ochotę wyrazić swoje zdanie, to właściwsze będzie Wszyscy o wszystkim.
i skorzystaj z wyszukiwarki najpierw, bo już o tym było ;)
i skorzystaj z wyszukiwarki najpierw, bo już o tym było ;)
:-) :-)
kasia wska
09-06-2010, 19:30
bo noszenie w ogóle jest fajne:)
btw widziałam zdjęcie i nie zauważyłam nosidła :hide:
pani_olo
09-06-2010, 19:58
ehh też miałam linkować, tylko się zaczytałam. A tu już :)
alez ja wiem - tylko dla mnie to zdjecie wlasnie mowi samo za siebie: apologia itp.
Mnie to nie bawi jakos i tyle chcialam napisac, ale uciekam, nie psuje Wam zachwytow:-)
Mayka1981
09-06-2010, 21:17
Piękne zdjęcie szczęśliwych mam i ich przytulaśnych dzieci :D
ale jeszcze do tekstu. patrząc na moje relacje z synkiem i na relacje mojego M., to wierze że dwie matki mogą być lepszymi rodzicami...
a ja nie wierze, dobrego ojca nic nie zastapi, podobnie jak dobrej matki,
nie chcialabym, zeby polskie prawo pozwalalo adoptowac dzieci parom homoseksualnym.
A amerykanscy naukowcy to juz nie jeden cymes oglaszali:-)
Nie zjeżdżajcie Pani - Adriana też wygłosiła swoja opinię niezależną od zdjęcia i nikt jej nie wygania...
A zdjęcia - abstrahując od tekstu - dla mnie jak zdjęcie... Dwie kobiety, dziecko w nosidełku (nie wiadomo chyba czy to ergo) - bez rewelacji...
mmadzik, w końcu poprawność polityczna być musi ;-) ja tak odczytałam uwagi do Pani- i trochę mnie to śmieszy (jak w ogóle pewna przesada w poprawności politycznej). To zdjęcie nie jest wyjęte z kontekstu, ono rzeczywiście coś tam propaguje, ma konkretny podpis. Gdyby go nie miało, to byłyby sobie ot, po prostu dwie mamy z dziećmi.
Chyba tylko na takiej samej zasadzie jak samotna matka, która może być świetnym rodzicem. Ja patrząc na relację mojej córki z mężem wiem, że żadna kobieta nie byłaby w stanie go zastąpić w roli rodzica.
A zdjęcia - abstrahując od tekstu - dla mnie jak zdjęcie... Dwie kobiety, dziecko w nosidełku (nie wiadomo chyba czy to ergo) - bez rewelacji...
Mi wygląda na ergo, ale pewności nie ma.