PDA

Zobacz pełną wersję : Zamotana sceptyczka wita się.

Kredk@
08-06-2010, 15:25
Witam,

hmmm normalnie jakby mi ktoś powiedział jeszcze dwa miesiące temu, że tutaj trafię to bym ze śmiechu pękła.
Niemniej jestem buehhehe. Jak widać po suwakach mam dwa potfffory. Jeden mały drugi mniejszy. I jakoś tak wypad w góry skłonił mnie do refleksji, jak mam tą Jaguś moją wnieść na te pagóry. Benek wiadomo siedział w stelażu na plecach tatusia, a Jaguś... Mam nosidełko baby bjorna, ale to nie na mój kręgosłup zdecydowanie. Taki ciężar z przodu przez dłuższy czas i marsz pod górę, oł noł, to dobre na specer z psem. No i zdesperowana postanowiłam spróbować się zawiązać. Baaardzo życzliwa znajoma forumka pokazała co z czym i do czego, Jaguśkę wsadziła, ponosiłam i się zdziwiłam. Heheheheh Potem już decyzje poszly szybko. Zakupiłam chustę i stwierdziłam, że po wizycie w górach będę wiedzieć, czy ten sport to dla mnie...

Wróciłam, i chyba mi się spodobało. ;-) Sama z siebie się śmieję, bo na innym forum zarzekałam się dziewczynom, że ja nigdy, że to nie dla mnie, że fajne to chustowanie, ale ani to mój styl, ani sposób na życie, ani to do mnie pasuje, ani ja do tego.

Do Was trafiłam w poszukiwaniu jakichkolwiek informacji. Bo zielenizna ze mnie po maksie. Jedno wiązanie umiem i jedną chustę mam buebebbeuebue. Dlatego czytam z zapartym tchem co wy tutaj nawiedzone baby wypisujecie bueheuehue i mnie to trochę rozjaśnia pod czapą. Bo jeszcze 2 tygodnie temu nie wiedziałam, co to żakard, co to didek, storcz i takie tam bueheuhe.

Zatem witam się i zaczynam moją przygodę ze szmatą.

Luthienna
08-06-2010, 15:28
Witaj, witaj :)

Biedronka
08-06-2010, 15:30
cześć Kredka
daje ci kilka miesięcy a wpadniesz w inne tematy po uszy ;)

beannshi
08-06-2010, 15:32
To wciaga, ostrzegam :) Witaj!

Mayka1981
08-06-2010, 15:34
Witaj zatem sceptyczko! Nie takie tu przychodziły :ninja:

i staw suwaczki obok siebie a nie jeden pod drugim co byś na dzieńdobry opeeru nie dostała :lol:

Mika
08-06-2010, 15:34
heheheh , oj to prawda, też wpadłam tak na chwilę ;) z nieszczęsnym wisiadłem jako dorobek, a skończzyłam ech....
Witam więc

kubutkowa
08-06-2010, 15:42
Heloł!
...szykuj się już na odwyk....

miluśka
08-06-2010, 15:48
Dziewczyny dobrze piszą - to tak wciąga... na 1 chuście się raczej nie skończy ;) :D

macierzanka
08-06-2010, 15:57
Fajna kobitka z Ciebie. Super się zapowiadasz:).
Pisz dużo:)

Liv
08-06-2010, 16:03
witamy serdecznie, trza nam kobitek z dystansem :D

pati291
08-06-2010, 16:33
Witaj.
Jakie kilka miesięcy:roll:, kilka tygodni ci daję:mrgreen: na zakup kolejnej chusty:mrgreen:

amst
08-06-2010, 16:56
"Zeszmacisz" się tu ;) możesz sie zarzekać a to stety/niestety wciąga okropnie :)
Miłego szmacenia :)

ledunia
08-06-2010, 17:00
:hello:Heloł,
Dziewczyny dobrze piszą. Wpadniesz jak śliwka..., a jeszcze pieluchy wielo i AP itd.

dagis
08-06-2010, 17:03
witaj :)

kasia wska
08-06-2010, 17:05
witamy, kredka, witamy :)

qqrq5
08-06-2010, 17:08
Witam,

hmmm normalnie jakby mi ktoś powiedział jeszcze dwa miesiące temu, że tutaj trafię to bym ze śmiechu pękła.
Niemniej jestem buehhehe.
wiedziałam wiedziałam :applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause::applause:

pamietam twoje słowa gdy wklejałam zdjecia z Ignasiem: jaki jest sens targac dziecia na plecach jak sa wozki hihihi

kredkowska witaj u Nas :)
chcialam tylko powiedziec ze Beniu jest rowiesnikiem Ignasia z tego samego dnia :)
:applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause:

ta Pani jest szalona :P

anqa
08-06-2010, 18:34
Witaj :hey:

Winoroslinka
08-06-2010, 20:06
wiedziałam wiedziałam :applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause::applause:

pamietam twoje słowa gdy wklejałam zdjecia z Ignasiem: jaki jest sens targac dziecia na plecach jak sa wozki hihihi

kredkowska witaj u Nas :)
chcialam tylko powiedziec ze Beniu jest rowiesnikiem Ignasia z tego samego dnia :)
:applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause:

ta Pani jest szalona :P

to sie wyczuwa z monitora ;) Witaj kredk@ :)

kulka37
08-06-2010, 21:53
Witaj!Czekaj, jeszcze dwójkę na raz do chusty ,albo dwóch chust, ćwikniesz:-)

truscaffka
08-06-2010, 22:00
ale odjazdowe powitanie:) witaj, witaj w krainie szmatouzależnionych :)

miedziana
08-06-2010, 22:03
witaj :) czasami warto się dać przekonać ;) miłego chustowania i odkrywania forum. Mój też rówieśnik Benka i Ignasia :D

i_n_a
08-06-2010, 22:27
no to współczuję. odwyk murowany.

a gdzieście po tych pagórach śmigali, jeśli wolno od razu pytanie zapodać?

sylabelle
08-06-2010, 23:37
Ale fajnie :) Już cię lubię :mrgreen: za styl pisania, no i oczywiście za to, że dałaś się "nawrócić" :) Witaj!

mgosia
08-06-2010, 23:46
Strasznie mi się spodobałaś :)
Niestety, to strasznie wciąga...

ps. Się poznań odezwał...

edoro
08-06-2010, 23:52
No ładnie witacie chustonówkę- strasząc ją odwykiem :nono:

Niestety- kredk@, taka prawda o tym forum! :mrgreen: A więc witaj i żeby nie było że Cię nie ostrzegałyśmy:hey:

Aaa, z tym kupowaniem chust wcale nie musi tak być, ja miałam bardzo dłuuugo jedną (co prawda zamienianą kilka razy na inny model;)) Teraz, po ponad roku noszenia mam 1 długą, 1 MT i 1 krótką. I jest mi z tym dobrze:thumbs up: ach- i kangę jedną, ale mało noszoną też mam...

Kredk@
09-06-2010, 01:04
Buehheheeh,

no dzięki za miłe przyjęcie do grona potrzebujących odwyku. ;-) Tylko, że jednak jeszcze jedną nogą twardo stoję na ziemi. Ale wiadomo, na jednej nodze łatwo równowagę można stracić. ;-)

edoro taaaaa tylko jedną malusią, a się zrobiło ile? 5?

mgosia no na razie trochę mnie wciągło, jak małe bagienko, ale jeszcze bagniskiem bym nie nazwała, ale pewnie jak dziewczyny piszą "im dalej w las tym więcej drzew... "

sylabelle no właśnie się nie dałam, jakoś samo wyszło, albo nawrócili mnie na siłę bueheuheue.

i_n_a a w Rabce byliśmy, ale że pogoda bagienna, z nieba rzuca żabami i glizdami, to ino Maciejową zaliczyliśmy, a z ambitnych planów Turbaczowych, Luboniowych (tudzież Lubaniowych, wiecznie mi się myli) góffffno wyszło. No nic straconego, trza będzie pojechać jeszcze raz. ;-)

miedziana pozdrowienia zatem dla astralnego brata!!!

truscaffka taaaaa szmaciara to na razie ze mnie żadna, może mała ściereczka beuheueuehue:mrgreen:

kulka37 Na razie mam doświadczenie chusta z 9kg z przodu i stelaż z 16kg+jakies 3kg bagażu z tyłu. Hardcore! Dobrze, że z góry tak szłam i tylko jakieś 20-30 minut.

qqrq wiedziałam, że będziesz miała ze mnie polewkę. Ale spokojnie, spokojnie, nadal jestem fanką wózków, tylko nie wszędzie da się nimi wjechać, jak się okazuje.

ledunia ty mnie tutaj bezpieluchowym nie strasz, bo się nie ugnę!!!

winoroslinka, anqa, kasia wska, dagis, ledunia, pati291, zosinamama, macierzanka, miluśka, kubutkowa, enka75, Luthienna, Biedronka, beannshi, Mayka1981, Miło mi!!! Jeżeli pokręciłam niki, tudzież kogoś pominęłam to niezamierzenie! (przynajmniej na razie beuheuehe). Mam wątpliwy talent przekręcania imion, nazwisk, ników, niepamiętania tychże, ewentualnie mylenia totalnego. Wybaczcie!

amst no różnego rodzaju zeszmacenia bym się po sobie spodziewała, ale że będę się kręcić belą zasłony, to nigdy!!! ;-)

Eyja
09-06-2010, 01:09
Kredka :D hehehe
fajnie Ciebie czytać! witaj!

ewadbr
09-06-2010, 01:15
Witaj Kredk@ :hello:

:D

Stella
09-06-2010, 11:14
Kredk@ witaj pozytywnie zakręcona kobieto :)

JJ
10-06-2010, 18:28
:welcome:

araszara
10-06-2010, 22:47
Helloł :) Witaj w gronie pozytywnie zeszmaconych ;) a kto z kim przystaje, takim się staje... ;D

Czarodz
11-06-2010, 09:48
hejka :hello:

sylabelle no właśnie się nie dałam, jakoś samo wyszło, albo nawrócili mnie na siłę bueheuheue.

eee tam... żadnej siły nie stosowaliśmy :) to tylko leoś był :)

ledunia ty mnie tutaj bezpieluchowym nie strasz, bo się nie ugnę!!!

Tiaaa :) Asia też tak kiedyś mówiła :)

Kredk@
11-06-2010, 12:35
O proszę, sprawca się pojawił, a raczej mąż sprawczyni!!! ;-D
Pozdrawiam! ;-)

kamuszyca
11-06-2010, 16:39
Witaj Kredk@, wyczuwam w Tobie duży potencjał, wsiąkniesz w nasze szmaciarskie klimaty, bankowo ;)

ewullah
11-06-2010, 17:03
cześć. czuj się dobrze

martajotka
11-06-2010, 19:47
nigdy nie mów nigdy! Chusty wciągają i kogo omotają to już przepadł ;)> Miłego chustowania i forumowania!