Zobacz pełną wersję : Ślęża dziś (05.06)
Ale chust się naoglądałam!
Byliśmy z naszymi potworami w MT i vatanai (w różnych konfiguracjach, bo w drodze się okazało, że Jula z MT już nam wyrosła) - i spotkaliśmy:
1. Mamę z maluszkiem śpiącym w plecaczku (cudnie zawiązanym) - mijała nas, gdy podchodziliśmy.
2. Rodzinkę z maluchem w brązowym MT śpiącym na plecach u Taty - schodzili, zajęci rozmową, chyba nas nie zauważyli
3. Chustotatę - dzieć zamotany w brązowy elastyk
Pozdrawiamy serdecznie ;-)
niestety, widziałam też dwa razy maluszki przodem do świata w wisiadłach (z czego jedno dziecko śpiące, tata podtrzymywał mu główkę, żeby nie podskakiwała bezładnie jak szedł...), jak również rodzinkę z na oko miesięcznym maluszkiem w BB...
beannshi
05-06-2010, 22:45
Numerem 1 bylam ja :)
Dzisiaj byla tam wisiadlowo-chustowa masakra :( Abo wisiadla albo chusty, niestety chyba nabyte bez instrukcji... A tatus z dziecieciem przodem do swiata przysiadl sie do nas kiedy jedlismy na dole. Mazszybko mnie pogonil widzac moja mine :)
ja widziałam nr 3. na szczycie już. chciałam nawet pomóc w wiązaniu, bo ani tacie, ani dzieciaczkowi nie było wygodnie. ale mąż mi nie pozwolił :/
no i ankę nr 1 :-) plecaczek zawodowy, wiadomo!
i widziałam sympatyczną rodzinkę z bb fruit koktajl, mam wrażenie że mamę już gdzieś spotkałam. ale za nic nie pamietam gdzie :-)
beannshi
05-06-2010, 23:01
Wiecie co, ja wlasnie sie teraz zastanawiam czy to o mnie chodzilo. Ten tekst o pieknym plecaczku mnie zmylil ;) Dle pewnosci - bylam w Evce :)
Ada, Panu w elastyku probowalam pomoc ja, tzn. delikatnie zasugerowalam poprawienie paru rzeczy. nie na krzyczal, podziekowal :) Aha, Pan w elestyku z Panem w BB Fruit Coctail byli razem :)
Wowww..ale chustowo na Ślęży:)
Wiecie co, ja wlasnie sie teraz zastanawiam czy to o mnie chodzilo. Ten tekst o pieknym plecaczku mnie zmylil ;) Dle pewnosci - bylam w Evce :)
Twój plecak był idealny. wszystko cudnie szło do góry, nic oprócz górnej krawedzi poziomo :-)
piątka z plusem !
Biedronka
05-06-2010, 23:11
Pani nr.1 była w czerwonej organicznej Nati ?
bo takową chuste posiadamy w Sobótce .
Jak nie w czerwonej to rodzinka przyjezdna .
Ada trafiliscie ?
JA dzisiaj uwiązana w domu z familią przyjezdną .
Licze na to że jutro uda Nam sie wyrwać jak rodzinka pojedzie wczesniej ;)
beannshi, to na pewno chodzi o Ciebie - widziana chusta to właśnie Eva ;-)
Dla pewności - w plecaczku to młodsza Twoja pociecha była? Bo ja się jeszcze waham, czy Kubiszona wrzucać na plecy, ale mnie dość zachęcił ten widok ;-)
beannshi
05-06-2010, 23:14
beannshi, to na pewno chodzi o Ciebie - widziana chusta to właśnie Eva ;-)
Dla pewności - w plecaczku to młodsza Twoja pociecha była? Bo ja się jeszcze waham, czy Kubiszona wrzucać na plecy, ale mnie dość zachęcił ten widok ;-)
Młodsza. Ona tam bywa juz od jakichs 3 miesiecy :)
beannshi
05-06-2010, 23:14
Twój plecak był idealny. wszystko cudnie szło do góry, nic oprócz górnej krawedzi poziomo :-)
piątka z plusem !
Bardzo dziekuje:oops:
Ada trafiliscie ?
Biedronko trafiliśmy :-)
ale tylko dlatego że dużo aut na parkingu było. bo drwenianego kosciółka to wybacz, ale nigdzie nie zauwazyłam. a szukałam i szukałam :-)
ale za to znaleźliśmy beannshi, a własciwie to ona znalazła nas :-) fajny ten nasz światek :-)