Zobacz pełną wersję : chwale sie - byl kurier :D
wlasnie napisalam pieknego posta i debug mi go porzarl :evil:
a taka ladna szmatka wlasnie do mnie przyjechala :
musze sie jeszcze nauczyc ja wiazac bo z takim ustrojstwem nie mialam jeszcze do czynienia, ale juz szalenie sie nam podoba :)
Pięknie wyglądacie, co to za cudo?
P.S. Oczy macie niesamowite :D
ale fajne ;)
co to jest?
jaki rozmiar?
jeśli kurier był dzisiaj, to pewnie coś od zamotanej :) hurtem wczoraj wysyłała. do mnie też przyszedł pouch, śliczny la vie en rose i vatanai kaikoura :)
twarzowo ci w tym pouczyku bardzo.
no, zeznawaj, co i jak :)
przez ten debug zapomnialam napisac :)
to selendang nr 4 z chustomanii :)
nie oparlam sie i od meza z okazji pierwszego dnia lata dostalam :D
dziekujemy :oops: :D
teraz szmatka sie pierze a ja czekam niecierpliwie :)
mayetschka
01-07-2008, 14:32
ten seledang był moim faworytem... śśśśśśliczności po prostu :D
takiż sam do mnie dzisiaj zawitał :lol:
zaawiazalismy prosty plecak z wezlem pod pupa
Piekny kolorek, bardzo wam ladnie, slicznie :)
bardzo ladny, twarzowy :)
Mam ochote na poucha,ale zastanawiam sie czy jest sens jak mam kolkowa, bo to chyba bardzo podobne noszenie jest, prawda :?:
ano właśnie.
bo wygląda to cudo jak pouch (na zdjęciu hexi jako zywo pouch), ale jest krótką chustą.
jak się to nosi?
wygodne jest?
dziekuje slicznie :)
kolor jest cudny material cieniutki
pouch wygodny na tyle ze zamowilam prwadziwengo ;)
a ze wezel na plecach mnie denerwuje tej chce kuleczka doszyc :oops: :wink:
hexi, czy my się skądeś nie znamy???
:lol: hmmm.... nie wiem...trzeba bedzie to ustalic ;)
bo i uśmiech,i oczy, i rudość :D
kashinka
04-07-2008, 18:25
piekny! i wam cudnie!
czukczynska
04-07-2008, 22:24
Rewelacja :D !Ślicznie Wam.
Ania Bober
01-08-2008, 20:20
Pięknie wygląda / wygladacie! Gratuluję zakupu.
Tak przy okazji - czy mogłybyście mi pomóc - w pouchu poza kołyską i na biodrze widziałam gdzieś na zdjęciu dziecię w pozycji żabki - od kiedy malucha można tak nosić? bo rozumiem, że jest tam dużo luźniej niż w kieszonce w wiązanej? Wybaczcie, ja początkująca jestem ;-) a forum jest takie przepastne, że całą noc bym siedziała szukając odpowiedzi...
barzo dziekujemy :)
niestety nie pomoge z pozycja zabki bo nie mam o niej pojecia...
to na zdjeciu to selendang (supel jest na plecach :) ) poucha mam hotslingsa :) trzyma mniej stabilnie niz wiazanka ale "dociagniecie" jest mozliwe poprzez wywijanie na ramieniu, oczywiscie w ograniczonym zakresie, takze trzeba dobrze dobrac rozmiar ( tu uklon w strone loli ;) ktora zgadla moj :) )
(...) takze trzeba dobrze dobrac rozmiar ( tu uklon w strone loli ;) ktora zgadla moj :) )
a jaki kupiłaś rozmiar, hexi?
3 :)
ech, to super.
bo tak już sobie kombinuję, czy w przyszłości nie pożyczyłabyś mi swego poucha na chrzciny młodej. nie chce mi się kupować kolejnego.
ja odwdzięczyłabym się swoim. o takim:
http://www.hotslings.com/catalog/everyd ... ie_en_rose (http://www.hotslings.com/catalog/everyday_collection/la_vie_en_rose)
i co ty na to?
3 :)
ech, to super.
bo tak już sobie kombinuję, czy w przyszłości nie pożyczyłabyś mi swego poucha na chrzciny młodej. nie chce mi się kupować kolejnego.
ja odwdzięczyłabym się swoim. o takim:
http://www.hotslings.com/catalog/everyd ... ie_en_rose (http://www.hotslings.com/catalog/everyday_collection/la_vie_en_rose)
i co ty na to?
no albo gdybyś postanowiła za jakiś czas sprzedać, to ja chętnie przechwycę.
:) teraz ciesz się pięknościami (dlaczego one tak szybko się nudzą? :) )
pisze sie na zamiane :)
nie wiem kiedy mi sie moja laczka znudzi jest tak sliczna ze ja sobie na polce polozylam i przed snem ogladam :oops: :lol:
ale w razie co ;) masz prawo pierwokupu ;)
pisze sie na zamiane :)
nie wiem kiedy mi sie moja laczka znudzi jest tak sliczna ze ja sobie na polce polozylam i przed snem ogladam :oops: :lol:
ale w razie co ;) masz prawo pierwokupu ;)
dziękuję uprzejmie :)
o super wygladacie!!!bardzo wam pasuej do ocząt i włosów;))mnima