PDA

Zobacz pełną wersję : Johny Szczacz - co da mu radę?

erithacus
04-06-2010, 00:10
Syn mój produkuje ogromne ilości moczu. Wkładka z mikrofibry po półtorej godziny nadaje się do wyciśnięcia. A dwóch wkładek do kieszonki nie wsadzę, bo młody ma jeszcze za małą dupkę.
Na noc używamy formowanek własnej roboty i jest dobrze, ale na dzień wolałabym coś bardziej kompaktowego. Z tego co mamy dobrze sobie radzą DreamEze i IttiBitti. Mam mieć też Baby Beehinds.
Co jeszcze polecacie?

Liv
04-06-2010, 00:24
ja kompletnie nie w temacie, ale jak zobaczyłam tytuł wątku to padłam i dalej leżę :lol::lool::high:

choco
04-06-2010, 00:31
erit kocham Twoje wątki :applause: :lool:

erithacus
04-06-2010, 00:52
No nieee, ja o radę proszę, a tu jakieś śmichy chichy..
;)

AMK
04-06-2010, 09:10
do dzisiejszej nocy polecalam babmus ale cholera przy moim łóżkosikaczu, poległ i on :( ale spróbuj może u Was da radę
ja kupowałam u Jetty kieszonke i podwójny wkład; naprawdę chłonne

aladw
04-06-2010, 10:27
ciężki temat moja przesikała dzis bum geniusa z dwoma wkladkami a tylek miala nie jak mrówka tylko mrówkojad, nie podoba mi sie to, wkraczam na droge poszukiwan
duzo osob chwali FlexiTot nie wiem jak bedzie lezalo na malym dziecku Tots Botsy w ogole duze sa pieluchy

tysia
04-06-2010, 10:29
jak zobaczyłam tytuł wątku to padłam i dalej leżę :lol::lool::high:
Więcej takich jest :mrgreen:

Pati778
04-06-2010, 11:44
dzisiejszej nocy zapakowałam młodego w formowankę bambusową i na to otulacz wełniany. Otulacz był lekko wilgoty ale dał radę.

Olapio
04-06-2010, 12:05
moim zdaniem zainwestuj w duza ilośc itti bitti
ewentualnie do kieszonek wkładaj wkładki bambusowe lub konopne
wiecej chłona a są mniejsze
jeszcze mini lala są dośc małe

Sylaba
04-06-2010, 16:21
FlexiTot jak najbardziej polecam, pieluszka mięciutka nie robi mega dużej pupy, ma kieszonke dodatkowo więc można wkład dowolny dołożyć. U nas daje rade w nocy bez problemu choc mały jeszcze ze dwa razy się zasysa więc siuśków dużo. Ja na wierzch daję Flipa inigdy nie bylo przeciuku żadnego.
Acha na mojego 8 kg chłopa pasuje idealnie rozmiar 2 napkami dodatkowo można sobie jeszcze długość pieluszki wyregulować.