Zobacz pełną wersję : Witam z Opola
szyszunia
31-05-2010, 23:21
Witam :hello:
Jestem mamuśka 6 miesięcznego kurdupelka hihihi:D (Kamilka). Trafiłam na to forum przypadkiem, szukając nosidła i informacji na temat Mai Tai. Tak się zaczytałam o chustach i nosidłach, że postanowiłam się zarejestrować. Znalazłam tu ciekawe informacje. Chusty wydawaly mi sie zawsze trudne do zawiązania i jednocześnie czasochłonne. Dlatego się na nie nie zdecydowałam, ale czytając to forum zaczęły mnie intrygować hihi:D. Może się skusze? kto wie heheheh?
hej, witaj!! myślę, że na pewno się skusisz... a jak pójdziesz na spotkania w Opolu i pomacasz sobie te chusty to juz w ogóle przepadniesz :) wiązanie wcale tak aż trudne nie jest jakby sie wydawałlo, na pewno dasz radę :thumbs up:
Mayka1981
01-06-2010, 00:32
Opolanka! :applause::applause::applause:
Witaj witaj!
To się szykuj na spotkanie Klubu Kangura już niedługo! Wstępnie 20.06 - więcej informacji w dziale "Warsztaty/spotkania" - miłego czytania!
:hello:
Witaj :hey:
Skuś się skuś, nie taki diabeł straszny ;)
Witaj! Spodoba Ci się i chusta.Koniecznie przyjdź na spotkanie.A póki co zajrzyj też w necie do mamowa :-)
araszara
01-06-2010, 13:43
Witaj :) i śmiało idź na całość z chustowaniem - polecam jako początkująca, co zaczęła od "głębokiej wody" - chusty tkanej. Jest suuuuper :)
Hej :)
A chusty cudowne są, skuś się chociaż na spróbowanie :) Mamy MT, ale mimo większego skomplikowania - wolę chusty, bo dają o wiele większe możliwości! W dodatku są takie pięęękne... mmmmm :D
szyszunia
01-06-2010, 18:38
ojj:D dziewczyny kusicie oj kusicie zastanawiam sie poza MT nad pouch. Czy na tym spotkaniu można zobaczyć te MT i pouch? i Czy będzie można przymierzy z dzieckiem?
Mayka1981
01-06-2010, 23:01
ojj:D dziewczyny kusicie oj kusicie zastanawiam sie poza MT nad pouch. Czy na tym spotkaniu można zobaczyć te MT i pouch? i Czy będzie można przymierzy z dzieckiem?
Wszystko na spotkaniu można - tkane, elastyki, kółkowe, pouche, mietki, onbu, manduki, pieluszki - tylko trzeba podać listę życzeń :)
Jak najbardziej z dzieckiem oraz innym znajomymi królika można przyjść - dziecko to wręcz obowiązkowo :D
Bodzia_30
01-06-2010, 23:15
Ach Opole - po co było się wyprowadzać z niego - witamy witamy :)
dankin-82
02-06-2010, 09:54
:) http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c009.gif
Zazdroszczę, że możesz skorzystać ze spotkania. Na pewno się wkręcisz. Ja nie mogłam a i tak wpadłam w chusty, wielo i pewnie jeszcze w resztę też ;)