PDA

Zobacz pełną wersję : I ja się chętnie przywitam:)

asiorek
31-05-2010, 14:40
Oj śledzę już forum od jakiś 2 miesięcy - głównie zaczytując sie bez pamięci w różne wątki i jeszcze jakoś nie miałam czasu na przywitanie i udzielanie się ( no chyba, że w celu nabycia kolejnej chusty:lol:)

Jestem tu bo ideą chustowania i chustami samymi w sobie jestem zachwycona. Spodobało mi się to jeszcze za czasów przed ciążowych jak podejrzałam u koleżanki jak przemierza szlaki bieszczadzkie ze swoim 6 m-cznym synkiem na brzuchu.
No i już w ciąży zakupiłam elastyka i pierwszy raz Polka w nim wylądowała w 3 tyg zycia i już tak zostało. Pola uwielbia spacery w chuście, a ja kocham te chwile jak ona się do mnie przytula albo zasypia wtulona we mnie:beat:
Elastyk po 1,5 m-ca zmienił właściciela a ja zanabyłam pierwszą chustę tkaną no i wpadłam...:) z jednej po krótkim czasie zrobiły się 4 ( no i 5 do nas jedzie:oops:). Po drodze byłam na jakiś warsztatach wiązań, co by wszystko było dobrze. Mąż się śmieje, że mi się coś porobiło z tymi chustami i z tym forum i że po co tyle itd ale na szczęście podchodzi do tego z żartem więc mam wolną ręke....Wytłumaczyłam, że musze mieć tyle chust ile ciuchów, żeby kolorystycznie wszystko chodziło, no i już się boi komentować, mając nadzieje, że zartowałam:)

No to o mnie byłoby na tyle...mam nadzieje, że będziecie dalej moim źródłem wszelkich informacji i nierzadko rozrywki i miło spędzonego czasu:) no i źródłem chust oczywiście:)

Ps. Tak w ogóle to jestem z W-wy z Ochoty. Może w okolicy spotykaj się jakieś mamy chustowe to chętnie czasami dołącze:) Skorzystałabym z rad i doświadczenia, bo właśnie staram się opanować jakiś plecak. Polce wybiło już 8 kg na wadze i coraz ciężej z przodu ją tachać.

Mamamaria
31-05-2010, 16:16
:hello:Witaj!!!:hello:

ledunia
31-05-2010, 16:17
Holoł

Luthienna
31-05-2010, 16:20
witaj, witaj
szkoda ze się wcześniej nie ujawniłaś :) często urządzamy sobie nocowania na Ochocie i jakoś tak co jestesmy to nikogo chustowo/mt/nosidłowego nie spotykamy :( Co więcej wchodząc na plac zabaw wzbudzamy sensację....
Śliczna fotka przy suwaczku!

araszara
31-05-2010, 22:53
Witaj :) Fajnie, że masz już tyle chust. Ja muszę opracować strategię, jak przekonać mojego męża dopiero do trzeciej ;)

anqa
01-06-2010, 00:52
Witaj :hey:

shilo
01-06-2010, 13:42
Hej hej :) No i piękny stosik już posiadasz, co to będzie dalej.... :-D

kulka37
01-06-2010, 14:38
Witaj! Oj źródło to tu rzeczywiście bije wiedzy wszelakiej:-)

miracle
01-06-2010, 15:45
:hello::hello::hello:

asiorek
01-06-2010, 23:42
witaj, witaj
szkoda ze się wcześniej nie ujawniłaś :) często urządzamy sobie nocowania na Ochocie i jakoś tak co jestesmy to nikogo chustowo/mt/nosidłowego nie spotykamy :( Co więcej wchodząc na plac zabaw wzbudzamy sensację....
Śliczna fotka przy suwaczku!

To następnym razem poproszę o wcześniejszy PW i może się uda zgadac:)
A w suwaczku pierwsze chustonoszenie mej córy, malusia była wtedy, a teraz to już jest co dźwigać!

dankin-82
02-06-2010, 09:53
.. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c009.gif