PDA

Zobacz pełną wersję : witam sie:)

tublu
30-05-2010, 23:00
Witam wszystkie chustomaniaczki:)

Jestem na forum od dzisiaj:) Moje zainteresowanie ty forum jest czysto zawodowe :ninja: ponieważ prowadzę sklep internetowy z niekonwencjonalnymi (jak to ja je nazywam) artykułami dla dzieci między innymi z chustami i nosidłami ergonomicznymi. Jako, że ja leniwa jestem i nie chciało mi się regulaminu czytać (mam ADHD i nie jestem w stanie przebrnąć :twisted:) to nie będę na wszelki wypadek wklejać tu adresu swojego sklepu bo mogłoby to zostać uznane za reklamę:) wpisałam się w wątku o sklepach internetowych (więc jak kto ciekawy niech sobie znajdzie :P )

Jestem mamą małej dziewojki trochę ponad rocznej no i generalnie mam nadzieję, że się polubimy :rolleyes:

Pozdrawiam,
Karolina

Ania
30-05-2010, 23:19
:confused:czesc :confused: sukcesów nie wróżę, ale moze jakaś promocja dla forumek :ninja: ????
no wiesz, na "przełamanie lodów" :mrgreen:

aurora
30-05-2010, 23:21
:confused:czesc :confused: sukcesów nie wróżę

Oj Aniu! :ninja: Się stara przecież! :ninja:

Witamy tublu :)

pomidore
30-05-2010, 23:27
Witaj. Moze sie polubimy, ale ta czesc postu POWITALNEGO jest ekhmmmm... "Jako, że ja leniwa jestem i nie chciało mi się regulaminu czytać (mam ADHD i nie jestem w stanie przebrnąć :twisted:) to nie będę na wszelki wypadek wklejać tu adresu swojego sklepu bo mogłoby to zostać uznane za reklamę:) wpisałam się w wątku o sklepach internetowych (więc jak kto ciekawy niech sobie znajdzie :razz: )"

tublu
30-05-2010, 23:29
: sukcesów nie wróżę, ale moze jakaś promocja dla forumek :ninja: ????
no wiesz, na "przełamanie lodów" :mrgreen:

nie za bardzo kumam o co z sukcesami chodzi:) bo przecież nie napisałam że zarejestrowała się żeby Wam coś sprzedać:) bardziej chodziło mi o fachową wiedzę, żebym mogła dobrze informować swoich klientów
[...]

tublu
30-05-2010, 23:31
Witaj. Moze sie polubimy, ale ta czesc postu POWITALNEGO jest ekhmmmm... "Jako, że ja leniwa jestem i nie chciało mi się regulaminu czytać (mam ADHD i nie jestem w stanie przebrnąć :twisted:) to nie będę na wszelki wypadek wklejać tu adresu swojego sklepu bo mogłoby to zostać uznane za reklamę:) wpisałam się w wątku o sklepach internetowych (więc jak kto ciekawy niech sobie znajdzie :razz: )"

to żart miał być ale widzę, że się tu na słowa zwraca uwagę więc będę bardziej rozważnie posty tworzyć ;)

anqa
30-05-2010, 23:33
Witaj :hey:

Ania
30-05-2010, 23:34
no tak, zapomniałam ze MY jesteśmy poza internetem :duh:

Ania
30-05-2010, 23:37
to żart miał być ale widzę, że się tu na słowa zwraca uwagę więc będę bardziej rozważnie posty tworzyć ;)
eeeeee bez przesady, uczestnicy forym czyli "MY" mają pakiet telepatyczny w standardzie:lol:

tublu
30-05-2010, 23:39
a no to spoko :) to się dogadamy hehe

ledunia
30-05-2010, 23:42
heloł

Biedronka
30-05-2010, 23:43
nie za bardzo kumam o co z sukcesami chodzi:) bo przecież nie napisałam że zarejestrowała się żeby Wam coś sprzedać:) bardziej chodziło mi o fachową wiedzę, żebym mogła dobrze informować swoich klientów
[...]

ja sie nie czepiam...ale......

"W naszym sklepie oferujemy tylko i wyłącznie produkty których sami używamy i jesteśmy nimi zachwyceni, zarówno my jak i nasza córka."
cytat z waszej strony z zakładki "o firmie "

więc o jakie informacje chodzi dla klientów skoro sprzedajecie tylko produkty które sami używacie i jesteście nimi zachwyceni?
to chyba jest jednoznaczne z bardzo dobrą znajomością tematu jaki sie oferuje:)

mimo to witaj :)

JJ
30-05-2010, 23:48
:welcome:

Ania
30-05-2010, 23:48
Biedrona bo pójdziesz do piekła z butami (pardon.. kropkami ) ;)

Biedronka
30-05-2010, 23:53
Biedrona bo pójdziesz do piekła z butami (pardon.. kropkami ) ;)
aj,tam :P

bo ja lubie jasne postawienie sprawy :)
Piersze posty są umieszczone w reklamie ,dopiero po "przypomnieniu " o regulaminie ..wątek powitalny.
MI tam sie jednoznacznie kojazy ...ale może ja tam mam taki detektywistyczny dzień dzisiaj ;)

Agnen
30-05-2010, 23:56
Czepiasz, się Biedrona :P w końcu dziewczyna się poprawiła, przywitała wiec jest szansa ze będą z niej ludzie :P

Hej Tublu :)

Biedronka
30-05-2010, 23:58
...ale może ja tam mam taki detektywistyczny dzień dzisiaj ;)

Agnen...no ale sie bije w pierś tutaj ;)
i witaj napisałam też

wiec juz nie róbcie ze mnie wredej małpy ...ups Biedronki ;)

Ania
31-05-2010, 00:02
Czepiasz, się Biedrona :P w końcu dziewczyna się poprawiła, przywitała wiec jest szansa ze będą z niej ludzie :P

Hej Tublu :)

już są ;)

tublu
31-05-2010, 00:06
ja sie nie czepiam...ale......

"W naszym sklepie oferujemy tylko i wyłącznie produkty których sami używamy i jesteśmy nimi zachwyceni, zarówno my jak i nasza córka."
cytat z waszej strony z zakładki "o firmie "

więc o jakie informacje chodzi dla klientów skoro sprzedajecie tylko produkty które sami używacie i jesteście nimi zachwyceni?
to chyba jest jednoznaczne z bardzo dobrą znajomością tematu jaki sie oferuje:)

mimo to witaj :)

hehe uczy się człowiek do zamknięcia powiek :)

Ania
31-05-2010, 00:08
:thumbs up:
hehe uczy się człowiek do zamknięcia powiek :)

Mamamaria
31-05-2010, 01:04
Witaj!

morepig
31-05-2010, 12:54
Witajcie.
Mnie się z kolei tekst o rzeczach ktorych sami uzywacie i możecie polecić z Chustomania stricte kojarzy hehe

tublu
31-05-2010, 18:25
Witajcie.
Mnie się z kolei tekst o rzeczach ktorych sami uzywacie i możecie polecić z Chustomania stricte kojarzy hehe

Może i się kojarzy ale co mam poradzić skoro tak jest?:) sklep stworzyłam dlatego, że po pierwsze nie chciałam wracać do pracy w korporacji która mi działa na nerwy a po drugie właśnie dlatego sklep z artykułami dla dzieci, że się na nich znam bo sama używam:) I oczywiście nie używam wszystkiego co jest w moim sklepie bo nie jestem w stanie zawiązać się w kilkanaście chust w każdą po kolei z osobna itd. i wszystkich książek też jeszcze swojemu dziecku nie przeczytałam bo jest za małe na niektóre...no ale przecież wiadomo, że nie o to chodzi:)