PDA

Zobacz pełną wersję : A może ktoś ma wejścia w GW?

zielanka
29-06-2008, 20:04
Czytałam sobie właśnie "Wysokie Obcasy" (dodatek do Gazert Wyborczej) i tak sobie pomyślałam, że fajnie byłoby znaleźć tam kiedyś artykuł o chustowaniu.... Często spotykam tam artykuły o dzielnych kobietach, które radzą sobie w wielu trudnych sytuacjach :D , o matkach które znalazły jakieś ciekawy sposób na macierzyństwo itp... O tym, że chusty świetnie by się w to wpisały nie muszę Was przekonywać... :D Może któraś z Was ma jakieś znajomości w tej redakcji? Można by szepnąć słówko...

grimma
29-06-2008, 20:08
zawsze mozesz napisac list. w ostatnich WO jest list kobiety ktora stwierdza ze z ciazy nic dobrego dla kobiety nie wynika i ona chyba nie chce miec dlatego dziecka, powody, ktore podala sa dosc dyskusyjne (typu biust do kolan)

lesje
29-06-2008, 20:25
Zielanka, po przeczytaniu ostatniego numeru przyszedł mi do głowy dokładnie taki sam pomysł, zwłaszcza po tym liście, o którym napisała Grimma. Chciałabym przeczytać ciekawy artykuł o chustonoszeniu i nierozerwalnie z tym związanym fajnym macierzyństwie :wink:

Jasnie Pani :)
29-06-2008, 20:33
Nie chce wyjsc na donosiciela, ale jedna z naszych forumek zamieszcza cyklicznie swoje rysunki w WO :wink:

Kanga
29-06-2008, 21:06
"ktoś" próbował i rozmawiał z WO :D niestety ich targetem nie są mamy z dziećmi i nie do końca są zainterere za bardzo.. ale będę drążyć ... :cry:

mart
29-06-2008, 21:22
WO :D niestety ich targetem nie są mamy z dziećmi

:shock: :shock: :shock:
to po co tyle artykułów o ciężkim rodzicielstwie, matkach dzieci niepełnosprawnych, aborcji, wychowaniu, rozwodach - przecież to wszystko dotyczy właśnie kobiet jako matek??????

to kto jest grupą docelową?

grimma
29-06-2008, 21:52
"ktoś" próbował i rozmawiał z WO :D niestety ich targetem nie są mamy z dziećmi i nie do końca są zainterere za bardzo.. ale będę drążyć ... :cry:

hmm
to by tlumaczylo fakt dla ktorego ostatnimi czasy przelatuje WO a nie jak kiedys (bedac mloda studentka) czytam wiekszosc artykulow...

Joanka
02-07-2008, 23:21
to by tlumaczylo fakt dla ktorego ostatnimi czasy przelatuje WO a nie jak kiedys (bedac mloda studentka) czytam wiekszosc artykulow...
u mnie tak samo... ;)
tyle, że moje niedzieciate koleżanki uważają tak samo.. więc to chyba nie chodzi o to, że nie jesteśmy już targetami, tylko... że WO nie jest już takie super ;)

Budzik
03-07-2008, 08:42
WO :D niestety ich targetem nie są mamy z dziećmi

:shock: :shock: :shock:
to po co tyle artykułów o ciężkim rodzicielstwie, matkach dzieci niepełnosprawnych, aborcji, wychowaniu, rozwodach - przecież to wszystko dotyczy właśnie kobiet jako matek??????

to kto jest grupą docelową?

ambitne singielki robiące karierę, a te artykuły sa po to, żeby je upewnić/usprawiedliwić w tej decyzji - że małżeństwo, dzieci, rodzina, to jakaś pomyłka, uwiązanie, same problemy i w ogóle chory pomysł. I że fajnie jest być samą, mieć czas na ambitną lekturę, życie towarzyskie, zakupy inne niż włoszczyzna na ryneczku...

swebe
03-07-2008, 18:38
e laski sa lepsze i gorsze momenty obcasow, zgadzam sie. przedewszystkim to jest pismo dla i o kobietach. a kobieta to nie tylko matka!!!!!! nie moze byc tylko o macierzynstwie, sa ambitne singielki ktore nie chca miec dzieci i o nich tez beda pisac - nie ma sie co nastawiac na nie.
jak ostatnio rozmawialam z naczelna to mowila ze bardzo by chcialy napisac o chustach! przypomne im.
mysle ze to jest pismo nieporadniekowe wiec nie bedzie artykulu typu jak nosic jak wiazac. jesli juz to pojawic moglby sie tekst np. o naszym forum i spotkaniach w stu pociechach :lol: pismo jest o zywych kobietach a nie o trendach. zwlaszcza ze chusta to zadna nowosc!
zagadam tak czy siak bo mam wejscia w gw :lol: :lol: :lol: