PDA

Zobacz pełną wersję : Opalanie siĂŞ przez chustĂŞ- rysuneczek na poprawĂŞ humoru :)

Genowefa
28-06-2008, 13:44
Poszłam z małym przedwczoraj na długi spacer w godzinach przed do popołudniowych. Wieczorem patrze... :D że się 'fajnie' opaliłam :)

A ja bledziuch, więc to są czerwone placki na mojej białości (duży kontrast 8)) )
Postanowiłam się podzielić wieścią 8))

Opalenizna zaznaczona jest na czerwono
Nosiliśmy się w kieszonce, jakby ktoś się pytał i wyszło mniej więcej tak :D

http://images31.fotosik.pl/301/4af676374836bb19.jpg

Sexy prawda? 8)) 8))

Lałam z 10 minut przed lustrem:) Najbardziej ze śladu głowy puciaka
(pucia to mój syn 8)) :D bo ma pucołowate poliki i wszystko :) )

I sobie tak pomyślałam czy wy też taką letnia pamiątkę nosicie? :D A najbardziej pomyślałam o hanti, która co chwila gdzieś jest na wyprawie z dziećmi :)
I w ogóle dziewczyny, co nic nie mówiłyście, że się tak wygląda?:P :D Jak ja tera jakiś topik założę? 8))

Fiona
28-06-2008, 14:09
:lol:
cudnie hih wyglądasz hihihihi :wink:
ja zakładam coś z rękawkami, ale za to Asia ma jedną dłoń opaloną (zawsze ją wystawia z chusty ) :lol:

Genowefa
28-06-2008, 14:14
:lol:
za to Asia ma jedną dłoń opaloną (zawsze ją wystawia z chusty ) :lol:

:D :D

hanti
28-06-2008, 14:37
teraz już wiem dlaczego noszę tylko na plecach :lol: :lol: :lol: fakt ramiona mam bledsze niż ręce :lol:
booosko to musi wyglądać :D

melkaj
28-06-2008, 15:47
No właśnie wczoraj przemknęło mi po głowie, żeby założyć wątek - minusy noszenia w chuście :wink:
Jako, że ja ostatnio noszę głównie w kółkowej - to dla odmiany mam opalone jedno ramię i połowę pleców. Drugie ramię - bledziutkie :D

ithilhin
28-06-2008, 19:36
no to masz powod, zeby nosic naprzemiennie :-)

hanti
28-06-2008, 21:08
Jako, że ja ostatnio noszę głównie w kółkowej - to dla odmiany mam opalone jedno ramię i połowę pleców. Drugie ramię - bledziutkie :D

to kara za noszenie dziecia na jednej stronie :twisted:
naucz się nosić naprzemiennie bo jednostronne noszenie to prosta droga do asymetrii, a potem będziemy słuchać że to przez chustę :wink:

melkaj
28-06-2008, 21:26
Noszę, noszę naprzemiennie. Jednak nie na jednym spacerze. Jednego dnia na jednym, innego na drugim. Zależy też czy mam zakupy na ramieniu czy nie - bo wtedy wolę zakupy mieć na lewym.

alawuwu
28-06-2008, 23:03

28-06-2008, 23:23
:lol: też dziś o opaleniźnie rozmawiałam z moją starszą córką ,jakoże dużo dreptam to opalam się w drodze i moje ręce są opalone w zależności od długości rękawka-dzięki temu mam odcienie opalenizny:lol: :lol: :lol: z nogami za to gorzej... bo chodząc trudno je opalić (a może za szybko chodzę )

lillyofthevally
29-06-2008, 08:48
hihi miałam to samo - tylko Hanuta miała główkę na bok - wić opalenizna jest niesymetryczna - "uciekająca w prawo" :)

czukczynska
29-06-2008, 08:54
:D Ja ostatnio kólkowej używałam na plaży .Efekt opalenizny też jest nader ciekawy :lol: