Zobacz pełną wersję : Witam się z Wadowic :-)
Witam! Mam na imię Dagmara i mam 22 lata. O chustach dużo czytałam jeszcze przed zajściem w ciążę i wiedziałam, że zamierzam motać moje przyszłe dziecko.
Chustujemy się od 18 grudnia, kiedy to zaszła przedświąteczna potrzeba lepienia hurtowej ilości uszek ;-) Dziecko w chustę i lepimy, przez 3 godziny :-)
Narazie posiadam tylko jednego elastyka LennyLamb i jestem z niego zadowolona, aczkolwiek powoli zbliża się czas, kiedy będę musiała go zmienić na chustę tkaną. Prawdopodobnie kupię pasiaka Nati.
Pozdrawiam cieplutko z Wadowic :-)
Witaj :)
I udanych zakupów życzę, pasiaki górą! :P
omniemka
12-05-2010, 21:23
:lol: Ale super:) że z Wadowic
w końcu ktoś z chustą po sąsiedzku, gdzie chodzisz na spacery? ze jeszcze się nie spotkałyśmy?
formichiere
12-05-2010, 21:51
:welcome:Witam serdecznie i miłych zakupów bo wybór ogromniasty ;-)
Witaj, no to nareszcie omniemka nie będzie samotną chustową mamuśką w Wadowicach. :)
Witaj! Nati to dobry wybór.A potem będą następne...:-)
Witaj! Pozdrawiam prawie po sąsiedzku - z Bielska-Białej!
omniemka, tak się właśnie zastanawiałam czy jest tu ktoś z Wadowic ;-)
piszę do Ciebie PW :-)
Vivid, pozdrawiamy ;-) My do Bielska jeździmy z Młodą na basen :-)
omniemka
12-05-2010, 23:49
dagpe czekam na pm :)
Pentla - też się cieszę że jest tu jakaś chusto-mama, ale wkrótce planujemy się stąd wyprowadzić na wieś głuchą i w odludne miejsce - co prawda niedaleko Wadowic ;) ale chustomam tam nie ma, co wielokrotnie sprawdzałam, - chyba taka już moja dola samotnika ;)
Dagape, a gdzie do Bielska? Może do Lipnika? A Mała w jakim wieku? Moja ma 16 m-cy, Igor 6 lat, oboje regularnie na basenie. Może gdzieś się mijamy?
Jeździmy na zajęcia szkoły dla niemowląt Bobas, do szkoły na Lipnickiej. Jesteśmy na zajęciach zawsze w niedzielę o 14:30 :-)
My też do Bobasa, też w niedzielę. ale na 13.00.
prawie sasiadka
mieszkalam dlugie lata niedaleko Wadowic :-)
Jasnie Pani :)
15-05-2010, 00:40
witaj :)
prawie sasiadka
mieszkalam dlugie lata niedaleko Wadowic :-)
ja tez ;)
sia, tak, jestem Listopadówką z gazety ;-) Tam mam nick prawie identyczny ;-)
Vivid, w takim razie możliwe, że się mijamy, bo my często wcześniej przyjeżdżamy :-)