Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Składam... loga do loga! :-))) - kto jeszcze chce zostać noszącą babcią???

Kinga
06-05-2010, 03:10
Zobaczcie jak moja Iza składa "loga do loga" :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=HCQN-qbsVPI

Już troszkę urosła i od pewnego czasu fascynuje ją "rrrrrrrr" :lol: Dobrze, że zdążyliśmy jeszcze oficjalnie uwiecznić te "logi" :thumbs up:

Jak komuś pokazuję co i jak z chustą kółkową, to Iza zachowuje się jak mój pełen entuzjazmu cień. Inne chusty w zasadzie jej nie obchodzą (czyli idzie się bawić). Ale jak tylko widzi, że zaczynam prezentować kółkową, natychmiast jest na posterunku.

Ciekawe w czym będzie nosić własne dzieci, jak już urośnie??? W kółkowej pewnie?
Bo raczej będzie nosić, prawda???
Zresztą, jak nie ona, to babcia na 100% :ninja: :mrgreen:

mi.
06-05-2010, 09:38
cuuuudne!

i wiesz... właśnie sobie uświadomiłam, że prawdopodobnie wszystkie będziemy noszącymi babciami!

Kinga
06-05-2010, 10:45
Jeeeej... wyobraziłam sobie świat za 20 lat, pełen noszących mam, a ulice zatłoczone babciami i dziadkami o lasce, ale z wnukami w chustach i nosidłach... mmmmmm...... :-)
Kto jeszcze chętny na noszenie wnuków? :-)

sylwia-lubin
06-05-2010, 10:49
oooo ja chętna ... jak tylko ciało pozwoli to duch chętny już teraz... a na razie rozmyślam o drugim chuścioszku....

joleczka
06-05-2010, 10:52
a ja jak narazie nie mogę się doczekać jak będziemy nosić razem z Kamilką ja Adasia a ona lalę :) właśnie sobie uświadomilam że muszę dla niej chustę nabyć :)

JJ
06-05-2010, 10:53
:applause::applause::applause::applause::applause: dobra robota hihiih

pomidore
06-05-2010, 10:58
Boska jest Iza! :applause::applause::applause:

Leika
06-05-2010, 11:11
Jeeeej... wyobraziłam sobie świat za 20 lat, pełen noszących mam, a ulice zatłoczone babciami i dziadkami o lasce, ale z wnukami w chustach i nosidłach... mmmmmm...... :-)
Kto jeszcze chętny na noszenie wnuków? :-)

No ja, dlatego kolekcjonuję i się nie wyprzedaję z chust ;)

Iza boska!!! Padłam przy fragmencie z gołą pupą lali! :lool:

kasia wska
06-05-2010, 11:15
genialna! masz przewspaniałą córeczkę :)

sylabelle
06-05-2010, 11:26
BOSKA! :applause: Ja oczywiście też piszę się na miano "noszącej babci" :) dlatego też pewnie kilka chust zostanie z nami na dłużej... Dla Julki albo dla mnie :D

agatkie
06-05-2010, 11:31
genialna! masz przewspaniałą córeczkę :)

Wszystkie trzy masz wspaniałe. Jak jest okazja to napiszę :). Nie mogę się napatrzeć na to Wasze słynne zdjęcie wykonane na chwilę przed burzą. Wszystkie takie śliczne na nim jesteście, aż się chce mieć też trzecią córę :)
No i moja Lila bardzo przeżywa zdjęcie z tyłu na okładce Twojej książki ;). "Ciocia Martę przytula". Dla Lili wszystkie mamy chustowe to ciocie no i jest przekonana, że na zdjęciu jest nasza Marta :)

peluche
06-05-2010, 11:34
jejku, jaką masz rewelacyjna córcie!!! super, i powiem szczerze, że ja tez chciałabym być noszącą babcią :) hm, może bedzie pare takich szmat, niesprzedawalnych :) to sie zobaczy... albo dla braciszka :D

olka
06-05-2010, 11:41
:thumbs up: Świetne! Na pewno będzie w przyszłości nosić swoje prawdziwe bejbe. A myśleć o sobie jako o babci na razie mi trudno, ale chciałabym. :applause:

gyokuro
06-05-2010, 11:44
Aaaa, ja bym tak chciała - z dziecięciem w chuście iść, a ze mną córa z misiem zachustowanym... Ale córa to raczej ostatnia jest, i tak była nieplanowana :P Poza tym to ja stara już jestem...
Ale na chustującą babcię się piszę!

marimama
06-05-2010, 11:48
:lol: Wspaniałe!!! :applause:
Też chciałabym być kiedyś babcią-kangurzycą, ale jeszcze bardziej chciałabym, żeby przyszłe żony moich chłopaków (mam nadzieję, że się kiedyś doczekam) i oni sami chcieli nosić.

agatkie
06-05-2010, 11:56
:lol: Wspaniałe!!! :applause:
Też chciałabym być kiedyś babcią-kangurzycą, ale jeszcze bardziej chciałabym, żeby przyszłe żony moich chłopaków (mam nadzieję, że się kiedyś doczekam) i oni sami chcieli nosić.

;) Jak soboe żony znajdą wśród naszych kangurowych dziewczyn to pewno będą ;)

melkaj
06-05-2010, 12:01
Świetnie!!! Gratulacje dla mamy lali!!! I jaki pełen profesjonalizm - rozkłada szeroko nóżki, wkłada chustę głęboko pod pupkę - super!!!

A ja już niedługo będę cioteczną babcią - moja najstarsza chrześnica we wrześniu będzie rodzić - więc mam cichą nadzieję, że czasami troszkę ponoszę maleństwo :rolleyes:

Mayka1981
06-05-2010, 12:03
No no modelka jak się patrzy! Już zbieraj na kurs doradcy:lol:
Edit - no to szczęście masz, że za wiele zbierać nie musisz :D

Wszystkie trzy masz wspaniałe. Jak jest okazja to napiszę :). Nie mogę się napatrzeć na to Wasze słynne zdjęcie wykonane na chwilę przed burzą. Wszystkie takie śliczne na nim jesteście, aż się chce mieć też trzecią córę :)

Też te foty pamiętam - rewelacja...

Ja właśnie wczoraj się cieszyłam do M że niedługo takiego malutkiego maluszka sobie w elastyka zamotam :mrgreen:

Babcią noszącą być zamierzam - rodzice dziecka pozwolą ofkors - ale juz tak to muszę wymyślić, żeby pozwolili :thumbs up:

kulka37
06-05-2010, 12:11
Jasne,że będę noszącą babcią!Niech tylko dzieci spróbują nie nosić!Ja im dam!:-)
A co do zdjęć Kingi gromadki,to zawsze mnie wzruszają.Wszystkie.Ale Ula to moja faworytka:-)

gyokuro
06-05-2010, 12:12
Ja jeszcze tylko dodam, że Iza się także mojej Lu szalenie podobała. Lu wytrwale szczerzyła do niej swoje dwa zęby :D

paskowka
06-05-2010, 12:59
Jak mi synowa pozwoli to bedę nosic jako babcia (choć raczej będę starą babcią, ale pewnie medycyna wymyśli jakieś super pigułki dla seniorów coby się dobrym zdrowiem cieszyli:).

sylvetta
06-05-2010, 13:15
Ze tez dopiero teraz to zaprezentowałas...A jak ja sie z kółkowa męczyłam to nie było tak pociesznego filmu!!! Genialna jest. Zna sie na rzeczy dziewczyna:)

mucha
06-05-2010, 14:28
:)
najbardziej podobało mi się przejście z głębokiego skupienia do stanu radości - i proszę, lala w chuście.

mmadzik
06-05-2010, 14:58
Fantastyczne! :) Aż chce się uczyć wiązań z taką nauczycielką! Od dzisiaj jak ktoś mnie zapyta o dobry filmik do nauki kółkowej to będę polecać ten! :)

Agut
06-05-2010, 15:19
achhhhh super!!!!!! swietną masz córe!

Lena_a
07-05-2010, 00:04
A ja sie normalnie wzruszylam :) PIEKNE!!

agucha
07-05-2010, 01:08
Cudne! Skupienie, dbałość o "gołą pupę", radość z zakończonego motania - piękne!

Kinga
07-05-2010, 02:14
:lol: i nawet przez chwilę lala miała zupełnie profesjonalną fizjologiczną żabkę :thumbs up:
no i potem było hasło, że "wkładamy pod pupkę" :applause:
wiecie co, nawet nie zdawałam sobie sprawy, że mam aż tak uważnego obserwatora pod bokiem :omg:

mucha, a tak w temacie bycia chustodziadkiem - jej, co to będzie jak Ci się trafi jakiś nieuznający chustonoszenia dzieci zięć????? rrrety... już widzę akcję teścia-chustotaliba... :twisted: :lol::lol::lol:

Edit: ach, no właśnie, właśnie, ta "goła pupa" pod chustą to pewnie element wychowania bezpieluchowego!!!!! :applause::applause::applause:

anqa
07-05-2010, 09:44
fantastyczne :applause: jak miło patrzeć jak kolejne pokolenie rośnie :D
Co do tematu - ja nepewno chustobabcią zostanę ;)

mucha
07-05-2010, 16:39
mucha, a tak w temacie bycia chustodziadkiem - jej, co to będzie jak Ci się trafi jakiś nieuznający chustonoszenia dzieci zięć????? rrrety... już widzę akcję teścia-chustotaliba... :twisted: :lol::lol::lol:

nawet tego nie przewidziałem - dzięki. Będę musiał sam wybrać mężów córkom a jak mój genialny wybór nie zostanie zaakceptowany to pozostanie mi tylko podduszanie zięcia chustą na każdym spotkaniu.
A tak na serio to mam nadzieję, że córki na takich nienoszącego gamonia nie trafią.

Fiona
07-05-2010, 18:38
świetny filmek!!!!:applause::applause::applause::applause:
ful profeska pokaz!:thumbs up::mrgreen:
oglądałam z moimi dziewczynkami i też są zachwycone, Kasia chichota i powtarza: "gołej pupy":roll::lol::lol::lol:

neverendingstory
07-05-2010, 23:55
Kingo, masz boską córę!!!!!

no ja mam nadzieję, że moje córy jak będą miały swoje chuściochy to czasem mi pozwolą zamotać:D

Iwka
08-05-2010, 12:14
Rewelacja!
A ja najpierw pomyślałam, że macie tam logo naszyte, i dlatego przykłada "loga do loga " :)