Zobacz pełną wersję : Stolico, nadchodzimy! ;)Chyba jednak nie:( gorączka :(
A raczej nadjeżdżamy :mrgreen:Nie wiem, czy piszĘ w dobrym miejscu :ninja:
Laski wymyśliły, że chcą jechać do Stolicy zobaczyć Syrenkę i te Łazienki co nie są łazienkami i ten pociąg co jeździ pod ziemią , więc na długi weekend majowy do warszawy się wybieramy MIASTO dzieciom pokazać:ninja:.
A przy okazji przetestujemy piękne, pachnące nowością NubiGo, węc jak ktoś zobaczy takie cudo z zawartością pod postacią Stacha, to właśnie MY:lol:
http://nubik.pl/mojemt.php?id=8662
Będziem się pilnie rozglądać :)
stolica się przez I pisze a nie przez Y.
A nubigo śliczne - gratuluję.
A nubigo śliczne - gratuluję.
No przecież wiem:ninja:
To było na wiwat, z radości, że z domu się wyrwę na trochę, bo ostatnio dzieci tyle chorowały, że byłam totalnie uziemiona.
A NubiGo śliczne - tu się zgodzę :twisted:
nubigo piekne... cudeńko....
sylabelle
29-04-2010, 12:30
Co za piękna dżungla! Śliczne :)
kasia wska
29-04-2010, 13:03
zapraszamy! :)
:hide:
zapraszamy i czekamy. Że łazienki ee no można, kto wie czy stolyczanek tam nie spotkacie heheh :)
:ninja:No poprawiłam tę stolycę, skoro tak razi...:ninja:
A Łazienki muszą być w programie, bo w naszej wersji "Brzydkiego Kaczątka" ostatecznie łabędź tam zamieszkuje, :)więc nie chodzi bynajmniej o park, ale o TEN staw.:lol:
A raczej nadjeżdżamy :mrgreen:Nie wiem, czy piszĘ w dobrym miejscu :ninja:
Laski wymyśliły, że chcą jechać do Stolicy zobaczyć Syrenkę i te Łazienki co nie są łazienkami i ten pociąg co jeździ pod ziemią , więc na długi weekend majowy do warszawy się wybieramy MIASTO dzieciom pokazać:ninja:.
A przy okazji przetestujemy piękne, pachnące nowością NubiGo, węc jak ktoś zobaczy takie cudo z zawartością pod postacią Stacha, to właśnie MY:lol:
http://nubik.pl/mojemt.php?id=8662
nie wiem czemu purystki językowe na Cię najechały, mnie stolYca nie razi zupełnie :)
3 maja o 10 jest Klubokangurowa zbiórka w ZOO, więc jakbyś chciała to wpadnij :)
węgielek
29-04-2010, 14:25
:ninja:No poprawiłam tę stolycę, skoro tak razi...:ninja:
A Łazienki muszą być w programie, bo w naszej wersji "Brzydkiego Kaczątka" ostatecznie łabędź tam zamieszkuje, :)więc nie chodzi bynajmniej o park, ale o TEN staw.:lol:
nie jestem purystka jezykowa, mnie stolyca nie razi, wrecz przeciwnie lubie bardzo to slowo - jam nie rodowita warszawianka i gdy jade w rodzinne strony, zawsze mnie pytaja, co tam w stolYcy. nie inaczej, tylko tak :D i bardzo lubie to pytanie :P
nie wiem czemu purystki językowe na Cię najechały, mnie stolYca nie razi zupełnie :)
3 maja o 10 jest Klubokangurowa zbiórka w ZOO, więc jakbyś chciała to wpadnij :)
oo dobrze wiedzieć :) może do ogółu podać w sensie info o spotkaniu?
Morepiq, lejesz miód na moje serce:lol:. Już myślałam, że mam wyjątkowe poczucie humoru, które rozumiem tylko ja sama:hide:
A ZOO nawet rozważaliśmy, ale za tydzień jedziemy do Oliwskiego, więc chyba odpada, ale dzięki za zaproszenie:lol:
nie jestem purystka jezykowa, mnie stolyca nie razi, wrecz przeciwnie lubie bardzo to slowo - jam nie rodowita warszawianka i gdy jade w rodzinne strony, zawsze mnie pytaja, co tam w stolYcy. nie inaczej, tylko tak :D i bardzo lubie to pytanie :P
:thumbs up:
Stara a głupia! powinnam już się dawno nauczyć, że wyjazdów się NIE PLANUJE i się z nich wcześniej NIE CIESZY!
Trzy miesiące różnych chorób dzieciowych, tydzień spokoju i radości i...klops.
Staś ma gorączkę, katar, dreszcze i słaby kontakt ze światem...
Więcej nie pisze bo wpadnę w depresję...
przykro mi że tak się stało. Cmokasy i zdrówka dla Stasia, a dla Ciebie dużo siły