PDA

Zobacz pełną wersję : problemy z manducą

panthera
27-04-2010, 18:24
napotkałam na dwa problemy:
jest taki moment ze majtki w manduce (te noworodkowe) sa juz za małe a panel nadal za szeroki)- te kłopot juz za nami :)
i drugi teraz mam - jak chce na plecy wrzucić -to przy zsuniętym panelu - młody ma podparte plecy do pach, przy rozsunietym - jest ok - ale ja nie jestem w stanie tak ściągnąć pasków zeby nie wisiał nieco...
macie jakieś pomysły?

CABabies
27-04-2010, 18:39
mozesz wyjasnic bardziej o co chodzi z tym ze wisi troche...?

panthera
27-04-2010, 18:46
no nie jest przytulone do pleców tylko ma lużno- jak w niedociągnietej ch.

CABabies
27-04-2010, 20:27
Hmm..niektore nosidelka moze tak maja, ale dociagniecie pasow ramiennych w sumie powinno zalatwic problem. Moze tez (jezeli manduca to ma, ale pewnie ma) pas piersiowy musi byc podciagniety do gory i docisniety, wtedy ramiona sie zciskaja bardziej.
Manduca (ze zdjec, bo nie widzialam w rzeczywistosci) przypomina mi troche Ergo. Bardzo solidne i wydaje sie wygodne, ale w Ergo tez mialam takie uczucie czasami, szczegolnie jak nosilam na plecach.Tylko ze Ergo mial moim zdaniem troche za niski panel... a manduca mozna wydluzyc tak? Chcialabym pomoc ale nie latwo przez internet :)

panthera
27-04-2010, 22:47
no własnie dociągnięcie by pomogło - tyle ze jak wydłużam panel -to automatycznie wydłużają sie trochę pasy ramienne - ściągam je na maxa ale i tak jest za za luźno:( moze ja za chuda jestem