Zobacz pełną wersję : 2 szybkie pytanka o pieluchy wielo
Dziewczyny pomóżcie:
1 - znacie jakieś nie mocno drogie gotowe kieszonki zapinane na rzepy? Chodzi o takie nie szyte przez forumki. Oprócz naughty baby...
2 - pytanie może glupie, ale kto pyta nie błądzi. Do czego służą takie wełniane majtki ze ściągaczami przy nogawkach? Na ebayu widziałam, w Niemczech są chyba dość popularne, bo dużo tego na aukcjach.
magnolia
22-04-2010, 13:29
ad.1 popatrz na allegro, może coś tam znajdziesz:)
ad.2. to są szorty wełniane pełniące funkcję otulacza na pieluszkę formowaną lub pieluszkę składaną, bardzo fajne rozwiązanie, przyjaźniejsze dla pupy dziecka niż pul bo wełna oddycha w 100 procentach
Mamusia Jasia
22-04-2010, 13:34
Musisz szukać. :) :)
Mamamaria
23-04-2010, 00:37
Mo-nika piszę priv!
ostatnio widziałam na allegro pieluchy wielo firmy babyland, ale one chyba były na napy. w cenie 30 zł/szt. a czemu nie naughty baby?
i jescze tu: http://nosidla.com.pl/pl,category,89212,kushies,baby.html te są na rzepy, z tym że to są AIO z dodatkową kieszonką
Niezłym rozwiązaniem są też pieluszki z bazarku - sama byłam nieprzekonana do używanych (bo to taka osobista rzecz), ale odważyłam się na jedną i...reszta naszej kolekcji też pochodzi z bazarku. Nigdy nie podejrzewałam, ze używana rzecz może być w tak świetnym stanie.Stan używanej często równa się temu po pierwszym praniu nowej.