Zobacz pełną wersję : Witam serdecznie jako chustonówka
Witam serdecznie, jestem Gosia - mama 5-letniej córci i 9 miesięcznego synka. Córcię za młodu tachałam wszędzie w nosidełku, bo chusty nie były mi znane, a szkoda. Teraz jednak spróbowałam chustowania z synkiem i wciągnęło mnie, mimo iż zaczęłam jak miał pół roczku dopiero. Jesteśmy posiadaczami nati wiązanej i rapalu. A rośnie ochota na więcej!
kubutkowa
21-04-2010, 15:39
...i bedzie rosla!!!!!
rozgosc sie i czuj sie jak w domku!!!witamy!
pszczoła
21-04-2010, 15:42
Witamy:)
Jedyne, co może ograniczyć rosnącą żądzę posiadania, to pustki w portfelu.
Niektórym i one nie przeszkadzają:twisted:
Witaj, witaj:)
Ja swoje pierwsze też w wisiadle taszczyłam:( Teraz jest inaczej :D
Witaj!A może znajdź najbliższy Klub Kangura.Wtedy chustę można też wypożyczyć:-)
pomidore
21-04-2010, 21:04
:welcome:uważaj:ninja: bo to wciąga:lol:
hej! witamy bardzo serdecznie :-)
Cieszę się, że Was poznałam. Katowice niby takie duże miasto, a nikogo zamotanego nie spotykam na ulicy,
jedynie na Filcharmonii Malucha. Klubu Kangura nie ma u nas chyba, za to wyśledziłam, że są spotkania w Indygo. Wypożyczyć chustę byłoby fajnie :)
mamuchap
22-04-2010, 23:27
witaj :hello:
panthera
22-04-2010, 23:29
Witamy:)
Jedyne, co może ograniczyć rosnącą żądzę posiadania, to pustki w portfelu.
Niektórym i one nie przeszkadzają:twisted:
o tak...
btw ja swojego starszaka tez zwykle w wisidle a tylko po domu w chuscie babcinej :) bo mi sie zdawał ze to obciach jest...a sczytem marzeń było red castle eh...jak dobrze ze chusty przyszły a wraz z chustami to forum - witaj więc - im nas więcej tym fajniej :)
http://www.cosgan.de/images/kao/froehlich/a015.gif witajcie
sylabelle
01-05-2010, 20:37
Witaj :mrgreen:
Witaj :hello: miłego chustowania