Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zboczency :))

Jasnie Pani :)
13-06-2008, 15:35
Taka idiotyczna dzisiejsza przygoda :))

Jestem na spotkaniu Polek w NI. Za tydzien ostatnie spotkanie przed wakacjami, a poniewaz Irlandka, ktora nam te spotkania umozliwia i duzo pomaga nie wraca po wakacjach, bo w lipcu rodzi, to postanowilysmy zrobic jej skladkowy prezent. Nazbieralo sie ok 100 F. Głowna propozycja to jakis tam koszyk na dziecko z akcesoriami (dosc powszechny tutaj prezent), ale jedna z dziewczyn mowi, ze ona cos takiego dostała i jest to lichej jakosci. Na to ja wychodze z chusta i mowie, ze Su i tak sobie chce chuste kupic, bo sie w mojej Ince zakochala i powiedziala, ze musi miec taka sama dla malucha.... konsternacja.... nikt sie nie odzywa, ale miny nietęgie.... W koncu jedna stwierdza....
"Ja jestem za koszykiem, bo do tego "zboczeństwa" ani pensa nie doloze" :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

Dodam, ze na to spotkanie zawsze Luske w chuscie, albo w ergonomicznym targalam i nigdy mi nic dziwnego nie powiedzialy, ale rzeczywiscie jedyna zainteresowaną byla Su, a wszystkie tam sa matkami malych dzieci...

polaquinha
13-06-2008, 15:46
:?
a mnie ręce i nogi opadły. To się dziewczyna popisała normalnie.
A faktem jest, że sama Su własnie interesowała się chustą i przecież nie ma lepszego prezentu niż taki, który spodoba się obdarowanemu.
sorki ale taka dziwna mentalność wyłazi... "eee tam idźmy na łatwiznę-to nic,że taki koszyk to bubel ale wszyscy tak robią!"
:roll:

podjuszanka
13-06-2008, 16:08
Co to jest koszyk na dziecko? :omg:

kasiulka1975
13-06-2008, 16:23
U mnie tez dziwnie sie patrza na play group jak mam Vercie w MT,ale juz sie przyzwyczaily Irlandki.Za to mama Irlandka,gdzie raz w tygodniu zajmuje sie jej roczna corka zamowila w UK chuste i jest zachwycona,moze i ona zarazi kogos ze swoich znajomych :lol:

grimma
13-06-2008, 17:09
hmm
a na czym to zboczenstwo polega?
:D:D:d

Genowefa
13-06-2008, 17:47
hmm
a na czym to zboczenstwo polega?
:D:D:d

No właśnie, też jestem ciekawa :D :D :D

dagusiaJot
13-06-2008, 17:58
prawdziwe dewiantki z nas :twisted: zboczenie, patologia,dewiacja..poprostu samo zło.. :twisted:

Linda
13-06-2008, 17:59
Dominiko, napisz po angielsku jakiego dokladnie slowa uzyla ta matka, jakas szurniete baba :twisted: Ja w Ipswich mam 4 fajne kolezanki, tez chustowe mamy, bardzo mile i uczynne babeczki, ale jak widac szurnieci ludzie sa w kazdym kraju...

aniagry
13-06-2008, 18:07
widzisz ... nie dosc ze do sekty nalezysz :twisted: , to jeszcze zboczona jestes :roll:

Jasnie Pani :)
13-06-2008, 18:08
Co to jest koszyk na dziecko? :omg:
to taki koszyczek, jak kiedys Hanti pokazywała, w ktorym noworodek moze spac.

Linda ona uzyła słowa "zboczenstwo" :lol: :lol: To wszystkie Polki sa, tylko Su jest Irlandką :wink:

Genowefa
13-06-2008, 18:28
To jak Wy propagujecie "zboczeństwo", to ja się z Wami nie zadaję 8)) 8))

:D ;)

Budzik
13-06-2008, 18:44
prawdziwe dewiantki z nas :twisted: zboczenie, patologia,dewiacja..poprostu samo zło.. :twisted:
Sodomia i Gomoria ;-)

kajkasz1
13-06-2008, 19:30
Jaśnie Pani, jakoś tak miałam przeczucie, że powiesz, że to Polki. Niestety!

dagusiaJot
13-06-2008, 20:01
Monetete to oddawaj chusty!! :twisted:

Genowefa
13-06-2008, 20:23
Nie oddam! :D :P
Wy oddajcie wszystkie swoje :twisted: ,bo wy jakieś zboczeństwa praktykujecie, ja tam swoje normalnie nosze :P :lol:

;)

dagusiaJot
13-06-2008, 20:40
oddaj oddaj..jeszcze masz szanse znormalnieć :twisted: i byś sobie wisiadełko kupiła, a nie się obwiązujesz,jak jakimś bandażem mumia :wink:

Agnen
13-06-2008, 20:46
No właśnie. Jakieś PROFESJONALNE NOSIDŁO, w ręczniku dziecko trzymać! Wstyd! Jak dzicy jacyś! Dziecko męczysz!!

(użyłam samych cytatów)

polaquinha
13-06-2008, 21:18
no Polki, Polki!
No tyz dlatego pilam do "mentalnosci"
Irlandki by tego nie wymyslily :lool:

Sodomia i Gomoria Budzik -jestem Twoja fanka :lol:

Bogusia
13-06-2008, 22:20
kOLEJNY WąTEK O CZAROWNICACH , A CHUSTY PODDAMY INKWIZYCJI I NA STOSIE SPALIMY :fire:

lemonka
13-06-2008, 22:24
Wiem, wiem dlaczego zboczone jesteśmy!!! Bo sie podniecamy jak jakąś nową chuste zobaczymy ;) I na dodatek zaraz kombinujemy jak ja posiąść ;)

ProzacVodka
13-06-2008, 22:43
Wiem, wiem dlaczego zboczone jesteśmy!!! Bo sie podniecamy jak jakąś nową chuste zobaczymy ;) I na dodatek zaraz kombinujemy jak ja posiąść ;)

Posiąść chustę - to zabrzmiało mocno :)

Genowefa
13-06-2008, 22:53
I na dodatek zaraz kombinujemy jak ja posiąść ;)

I pomacać... 8))

Lovrita Bornita Rokita
14-06-2008, 11:37
Czytam i sie rumienie! :hide:

dagusiaJot
14-06-2008, 12:29
lemonka napisał:
I na dodatek zaraz kombinujemy jak ja posiąść

I pomacać...
iiiiiii co najgorsze....wsadzić w nią dziecko!!!!!

Zuzia
14-06-2008, 13:06
No właśnie. Jakieś PROFESJONALNE NOSIDŁO, w ręczniku dziecko trzymać! Wstyd! Jak dzicy jacyś! Dziecko męczysz!!

(użyłam samych cytatów)

To ja jeszcze cytat dorzucę "jak cygany i murzyny z buszu" :lol:

ZuZaZo
14-06-2008, 13:12
i lepiej jak jest więcej ( chust oczywiście)
oj co raz bardziej mnie się tu podoba,
jesteście szelmowsko urokliwe :twisted:

Zuzia
14-06-2008, 14:17
Jak jest chusta po łacinie? Trzeba wymyślić jakąś fachową nazwę na to zboczenie :-)

Lovrita Bornita Rokita
14-06-2008, 14:34
Nie jestem filologiem klasycznym, ale na necie znalazlam:
chusta - humerale, humeralis, n - peleryna; ochronne okrycie barków; płaszcz wierzchni; humerał (chusta okrywająca szyję i ramiona kapłana)

Humerestyczna ta nazwa 8))

lola_22
14-06-2008, 14:40
a ja dokonałam rodzajowego odkrycia - zboczeniec nie ma formy żenskiej - to jak ja mam sie teraz do was drogie chusciary zwracac ???

Zuzia
14-06-2008, 15:05
Humeralofilia??? :-)

magda-sh
14-06-2008, 16:38

Ania
14-06-2008, 22:41
:lol: :lool: zarąbisty wąteczek :lol:
wiedziałam ze sie w koncu jakas fachowa nazwa znajdzie na to nasze dziwolungostwo :lol:
rozbawilam sie THX DOMINIKA poprawiłaś mi po raz kolejny humor

(bardzo źle być bez interneta przez pare dni)

marmez
24-06-2008, 16:13
LOL, nie dość że nieoczekiwanie jesteśmy (z żoną ma się rozumieć) w sekcie, to jeszcze jesteśmy humeralofilami! o bosze!

Jeszcze poproszę dokładniejszą nazwę na "znęcanie się nad dziećmi przy pomocy chusty"

OT: to może być nowa ranga dla użytkowników forum :P

tulipowna
24-06-2008, 18:52
kOLEJNY WąTEK O CZAROWNICACH , A CHUSTY PODDAMY INKWIZYCJI I NA STOSIE SPALIMY :fire:

to jak spale moje konopie (never!!!), to jeszcze podpadniemy pod kategorie narkomanow :lol: :lol: :lol:

mamy-przytulamy
24-06-2008, 20:56
Jaśnie Pani, Ty zboczeńcu....:)
uśmiałam się strasznie....
choc właściwie to nie wiadomo, czy nie zapłakać :(

grimma
24-06-2008, 21:09
a ja dokonałam rodzajowego odkrycia - zboczeniec nie ma formy żenskiej - to jak ja mam sie teraz do was drogie chusciary zwracac ???

wiesz. on jest zboczeniec a ona jest zboczona..
a jak juz jestesmy przy zboczeniach, to przypomnialo mi sie jak moj brat jechal chyba z Wlochem(byc moze Hiszpanem) po Warszawie i bylo jakos duzo zakretow, na ktore ten reagowal: que curva :)

bo curva to nic innego jak zakret. i mysle ze stad pochodzenie slowa "kurwa" w jezyku polskim. a zboczeniec wiadomo zbacza

to sa oczywiscie rozwazania czysto jezykowe i nic z nich nie wynika dla chustowej sprawy

u_lcia
24-06-2008, 22:12
no zobaczcie, a ja myślałam, że to mój mąż taki dziwak, że mnie ciągle o zboczenia chustowe podejrzewa... a tu proszę, chora po prostu jestem :lol: tylko muszę się jeszcze dokładnie nauczyć na co... :P

Araminta
24-06-2008, 22:18
a jak juz jestesmy przy zboczeniach, to przypomnialo mi sie jak moj brat jechal chyba z Wlochem(byc moze Hiszpanem) po Warszawie i bylo jakos duzo zakretow, na ktore ten reagowal: que curva :)

bo curva to nic innego jak zakret. i mysle ze stad pochodzenie slowa "kurwa" w jezyku polskim. a zboczeniec wiadomo zbacza

Moja znajoma Niemka była kiedyś z grupą młodzieży w Polsce i zabroniła im używać słowa "Kurve" w miejscach publicznych, mieli sie posługiwać synonimem :lol:
Ona sama kiedyś się pomyliła, mówiąc po polsku i zamiast pytać o "dworzec główny", pytała o "dworzec gó...na". Dopiero po jakimś czasie dotarło do niej, że z Hauptbahnhof zrobiła Scheissbahnhof :wink:

yerba
24-06-2008, 22:37
Humeralofilia??? :-)

Ciekawe jak to się leczy?

I jaka jest kara (oprócz spalenia na stosie owej/owego zboczeńca/zboczenicy i jej/jego chusty)?

Czyżby np - nosidło elektryczne?
Lub też wózkowstrząsy?

yerba
24-06-2008, 22:38
znów podwójny post!! :oops:
co ja robię "nie tak" ! :cry:

lilalaj
25-06-2008, 11:51

to jak spale moje konopie (never!!!), to jeszcze podpadniemy pod kategorie narkomanow :lol: :lol: :lol: